Merhabalar Herkese🌸

Hayatımda ilk defa uçağa bineceğim ve şimdiden çok heyecanlıyım😁 tavsiyesi olan varsa buyursun
Merhabalar Herkese🌸

Hayatımda ilk defa uçağa bineceğim ve şimdiden çok heyecanlıyım😁 tavsiyesi olan varsa buyursun
Selamlar ilk defa bineceğin için acaip bir kulak çınlaması çekeceksin... Belki günlerce sürebilecek bir çınlama ve çok rahatsız ediyor. Tavsiye... Sakız çiğne ve kulaklığını takarak muzik dinle en azından uçak düz konuma gelene kadar. Hayırlı yolculuklar...
Teşekkür ederim
Pencereden dışarı bakma bize yeter 😂 müzik dinlemek istersen yolculuk sırasında müzik dinle, uçaktaki izlenimlerini gördüklerini yazmak istersen bir not defterine yazmak senin için iyi gelecektir ilgini çeken bir şeyin resmini de çizebilirsin mesela...
Uçağın içinde akıştaki durumlara kendine göre şekillendir ☺️🌸✨
Geçen sene bu zamanlarda ben de ilk kez uçağa binmiştim çok heyecanlanmıştım çok da korkmuştum ama çok güzeldi tekrar yaşamak isterim 🪽💓🙄
Hiç uçaktan inmiyorum desem yeridir. Sürekli yurt dışı toplantılar filan. Görevli olarak gitmesem bile gezmeyi sevdiğim için kafama estiği an bilet alıp özellikle Avrupa’da gezmeye gidiyorum. Bazen Aktarmalar falan derken inan uçmaktan kusasım geliyor artık..
Heyy! Harika, ilk uçak seyahatin bambaşka bir heyecan, tadını çıkar! ✈️ İlk tavsiyem: rahat kıyafetler giy ve yanına minik bir kulaklık al. Kalkışta ve inişte kulakların tıkanabilir, sakız çiğnemek de işe yarar. 😊
Bir de pencere kenarı koltuk seçmeye çalış, manzara şahane oluyor. Uçağa binerken bir keyif içeceği almayı unutma, keyfine keyif katarsın. 🙌 Hadi bakalım, gökyüzünden harika bir seyahat seni bekliyor! 💕
Cevap
62Cevap
hayır hiç binmedim
İlk defa olduğu için tadını çıkar. Kulakların acır veya tıkanırsa esnemeye çalış. Bu iyi gelecek ve tıkanıklığı açacaktır.
Yiyecek ve içecekler pahalı. Türk hava yolları hariç sandviç dağıtan firma yok diye biliyorum.
Baş üstündeki düğmelere rastgele basma 😂
Uçağa iniş ve binişlerde koridorda oyalanma yoksa küfür yiyebilirsin.
Teşekkürler 😂
Merhaba,
Evet, aşkım için binmek zorunda kaldım. Çok korkmuştum. Ayetel Kürsi okudum bir sürü. 😅
Üç beş kere binince alıştım diyeceğim ama yok yine de korkuyorum... 😅
Aşk neler yaptırıyor insana😂
Of of neler neler 😅çok pişmanım çok 😅 çevremde herkes kızar uyarırdı 😅keşke onları dinleseydim 😅3 saat buluşmak için 14 saat araba kullandım ben 😅 değseydi güzel olurdu
Valla ilk kalkışta geri geri düşüyormuş hissiyatı olur ona hazırlıklı ol. Birde panşk falan yapma gayet normal takıl. Çünkü düşse bile yapacağın bir şey yok. Rahat ol yani :D :D
Haha sağ ol😂
Evet ettim. Takı takma😅 kemer vs bile çıkartıyorlar uğraştırıcı oluyor
Takıları neden çıkarttırıyorlar?
Mmmm tavsiye kendini kasma basınçtan dolayı nadiren de olsa kulak tıkanmasına karşı sakız çiğneyebilirsin harici bir şey yok gökyüzünün tadını çıkar
İlk defa bineceğın için kalkış ve inişlerde panik olabilirsin. Olabildiğince sakin kalmaya çalış camdan daima dışarıyı izle çok keyifli oluyor
üşürsen battaniye iste, kulakların acırsa ağzını aç.
uçakta yeme içmeni tavsiye etmem fiyatlar çok kazık oluyor - tam kapitalizm
cam kenarındaysan manzaranın tadını çıkar bulutlara bakıp hayal falan kurarsın :D
korkma. 2 saatten fazlası sıkıcı oluyor.
Sadece 1 defa ettim. Aktarmalı olduğunu düşünürsek 2 diyebiliriz.
Tavsiye verebilecek kadar tecrübeli değilim maalesef :)
hiç binmedim daha doğrusu bindim ama uçmadım melas havaalanı yer hizmetlerinde uçağın içini temizliyorduk
çokk uçtum yukarıdayken uzayı çekmeye çalış gorunuyor koyu siyah oldugu ürperiyorsun birde aşağıyı çek kanatlar varsa ordan çek anı kalsın
geneld euçak tercihim uçak olmazssa kendi aracım ama thy ve pegasus iyidir ajet falan tırt çok rötar yapıyor
Geniş geniş otur rahat takıl inerken binerken acele etme iki dk sonra olur inişin millet acele ediyor ama sen acele etme
Evet defalarca kez yaptım. İlk uçak yolculuğunsa ilaç almanı tavsiye ederim mide ve baş ağrısı için
heyecanlanacak bir şey yok yahuu en fazla düşer
Neredeyse her ay binerim hiç sıkılma gayet relax ol
Çoğu kex evet. Önemli olan kalkış ve iniş. Kalanında hissetmezsin bir şey
Çok fazla seyahat gerçekleştirdim sakin ol ve talimatlara uy yeterli
2 kez bindim. Umarım 3. sü olmaz bana göre değildi ben sevmedim.
İyi seyehatler fakat yolculuk uzun mu diye sormak isterim
Hayır kısa
O zamn cok korkulucak bisey yok kalkista ve iniste kulak ağrısı yapar sakiz cignemek ve esnemek faydali olur uykusuz binersen daha kolay uzun yolculukta inisler kulaklarimi ağrıtıyor
Teşekkür ederim
Hayır hiç etmedim, yolculuk nereye Dorothy😀?
Fethiye’ye😁
Hadi bakalım 😎
3-4 kez bindim. Ben sakız almıştım yanıma basınç farkından dolayı kulağın tıkanıyor. Sakız çiğnemek iyi geliyor.
Kanada - Türkiye direk uçuş 11,5 saat sürüyor
En uzun uçuşum Kanada-filipinler direk uçuş 16 saat sürmüştü..
Evet.
Oğlum O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştı.
2018 - 2020 arası bol bol bindim.
Herşeyi Acun karşıladı.
evet deneyimledim. güzel bir yol. seviyorum gökleri.
Hayatımda hiç uçağa binmedim desem inanirmisiniz inanmasiniz çünkü Kadir inanır sjsjjsjs
Uçağın WC 'sine mutlaka gir, sonra uçarken hiç tuvaletini yapmadın diye içinde kalmasın :D
sayısını bile bilmiyorum cok uctum
Uçakla seyahat etmeyen kaldımı diye sorman lazım sanki
Birçok kez seyahat ettim. Sen de seversin
swdce bir defa samsunda ost gelmiştim
Evet, oldu birçok kez
Rahat ol canımm
Evet, sayamadığım kadar cok
2 kere ilki askeri kargo uçağıydı
Yok. Hiç uçağa binmedim. 🤣
Gerilecek bir şey yok, sadece ilk kalkış anında panik olma gerisi zaten kendiliğinden gelir...
Cam kenarına otur ve dışarıyı seyret
Cam kenarından aldımm
Güzel
Evet çok kez. Heyecan yapmaya gerek yok yillardır kullanılan güvenilir seyahat aracı yani ☺️
Uçakla seyahat etmeyi çok isterdim
Evet özel jetim var 80 milyon dolar değerinde
Ziyaaaaaaaaaa
5 kez ama hâlâ korkuyorum
Hayır etmedim maalesef
10-12 kadar. İstanbul /
Hayır etmedim
Arkana yaslan keyfine bak :)
Ettim
Çok defa
Çok sayida
Hayır etmedim