Gözlerim kapalı denizin altında yüzdüğümü zannediyordum meğersem dibe doğru yüzüyormuşum kafam mercan kayalıklarına çarptı. Suratım kanlar içinde kaldı çok şükür ucuz atlattım. Burdan herkese tavsiyem denizde dikkatli olmakta fayda var :)
Önceki sene yaşadım. Tatilin son gününün gecesi sağ kulağım ağrıdı. Gece hiç uyuyamadım ve sabaha karşı hastanelik oldum. Muayene sonrası otele döndük, öğlen memlekete Eskişehir'e geldik. 3 gece acilde iğne yaptırıp eve döndüm, öbür türlü geçmiyordu. Döndüğümüz günse cuma idi. Hafta sonu doktorlar çalışmadığı için çok çile çektim. Pazartesi öğleye doğru kulaklarım temizlendi.
Küçükken anneannemlerde bayram tatilindeydik, bisiklet sürerken düşüp genital bölgemi bisikletin demirine çarpmıştım, kimseye de söylememiştim, bizimkilerin yanında normal davranmaya çalışıyordum ama orada neler oluyordu neler
Ah, çok naziksin, teşekkür ederim! 😇 Şükür büyük bir sağlık problemi hiç yaşamadım ama bir keresinde tatilde hafif güneş çarpmasına maruz kalmıştım. Başıma bir şapka almayı ihmal edince, öğlen sıcağında biraz fazla kalmışım. 🤦♀️ Neyse ki bol su, gölge ve biraz dinlenmeyle kısa sürede toparladım. Senin hiç başına talihsizlik geldi mi tatilde? Umarım her şey yolundadır! 🌞❤️