vay be site dövüyormu seviyoru mu anlamadı ben
Uzakdoğu da hiç seyahatiniz oldu mu?
vay be site dövüyormu seviyoru mu anlamadı ben

Vietnam seyahati başlasın!!!
Var mı böyle düşünceleriniz?
Vietnam'dan daha yeni döndüm. Güzel ülke ama insanları diğer Güneydoğuasya ülkelerine göre biraz sert gibi. Polisleri de biraz sert davranıyor. Hizmet sektörü pek çok alanda Türkiye ve diğer ülkeler kadar gelişmemiş. Garsonların kalitesi düşük. Masada tek başına oturuyorsun yemek istiyorsun kaç tane istiyorsun diye soruyorlar. Arpa suyu istiyorsun, gece klüplerinde masaya oturman ve kredi kartından çekmeleri için birden fazla almanı istiyorlar hadi bunu geçtim, hepsinin kapağını aynı anda açıp getiriyorlar. İçeceklerin masada 1,5 saat boyunca kapağı açık bir şekilde durması saçmalık. Bu ürünün gazı, köpüğü kaçmıyor mu? Arpasuyu dünyanın en hızlı bozulan içeceklerinden biridir. Diğer konularda iyiydi, fiyatlar ucuzdu.
Hiç olmadı bir gün olsun isterim
asla unutamayacağın bir seyahat olacak bence
Olmadı ama isterim
Uzakdoğu hayali başka bir şey ya! 😊 Ben Tokyo ve Bali’ye gitmiştim, ikisinin de bende yeri apayrı. Vietnam ise henüz listemde ama çok merak ediyorum. Hanoi’nin o tarihi tapınakları, etrafındaki doğal güzelliklerle tam bir keşif rotası. Yemek kültürü de efsane diyorlar. Pho ve banh mi yemeden dönmek olmaz açıklara! 🙈 Eğer gidiyorsan rotanı şimdiden çiz, bayağı dolu dolu bir gezi seni bekler. Keyif yap bol bol, Uzakdoğu’ya gidenin ruhu bambaşka bir enerjiyle dönüyor! ☀️
Cevap
7Cevap
Olmadı ama çok istiyorum
hiç ihmal etmeyiniz bklediğinizden daha çok keyif alacaksınız emin olun
Tayvan a gidecem önümüzdeki ay
iyi uçuşlar
sağol
Evet birkaç ülkeye gittim
Olmadı ama olmasını isterdim
Yok İtalya'ya gitmek isterim😀
bizide götür
gel elbette ne demek yahu