Arkadaşlar yaklaşık altı aydır güzel giden bir ilişkim var ben 30 erkek arkadaşım 34 yaşında uzak mesafelerdeyiz benim ailem geleneksel bir yapıya sahip o yüzden onun yaşadığı şehre gidemiyorum 1-2 kez buluştuk şehir dışında ve bu problem oldu ortak bir yerde buluşuyoruz ya da o geliyor şeklinde kendisi gezmeyi çok seviyor fakat Ben de aileme yalan söyleme durumlarından tedirgin oluyorum dün bana arabasında bir günlük ya da iki günlük kamp hayallerinden bahsetti ben de bakarız inşallah gibi biraz hevessiz konuştum ve bana biraz alındı daha bunu yapabileceğimize inanmıyoruz sen güvenmiyorsun inanmıyorsun diye ben de ilişkimize zarar gelmesinden korktuğunu söyledim evlenince bunları ancak rahatça yapabiliriz ama evlilik meraklısı gibi olup ona bu konuyu açmak istemiyorum dün biraz kırıldı Tartıştık bugün normal konuşuyoruz ama sizce alttan mı almalıyım haklı mıyım yoksa o mu haklı? Ona göre evlenince zaten sorumluluk yükü olacak şimdi o sorumlulua girmeden bu yaşımızızdayken neden bu güzellikleri yaşamıyoruz diyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, öncelikle ilişki dinamiğinizle ilgili bu kadar samimi paylaşım yaptığın için teşekkürler. Sevgilin seyahati ve anı biriktirmeyi seven biri gibi görünüyor, sen de biraz daha aile dinamiklerinden dolayı temkinli yaklaşan birisin. Kendi bakış açını ifade ettiğini düşünüyorum ama belki daha detaylı bir şekilde anlatmayı deneyebilirsin?
Hani böyle "seni üzmek istemem, ama aile yapımın böyle olması beni biraz zor durumda bırakıyor" gibi bir açık konuşma hem seni rahatlatır hem de sevgiline daha iyi hissettirir. Bir yandan da onun dediği gibi, şu anı değerlendirme fikri güzel aslında. Ama bunun için ikinizin de rahat hissettiği bir rota ya da planlama olabilir. Belki kamptan biraz daha farklı, daha rahat bir buluşma ayarlarsınız? Hem ufak bir buluşma hem de aileyi de strese sokmayacak bir çözüm gibi düşün. 😉