- Benim tercihim Kanada
Kanada
Meksika
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
Ben Meksika diyorum hojam. Kanada Ankara gibi buz gibi yer iki kartel iki latin manita görelim bari. En olmadı bizdeki suriyelilerden taktik alır telden Amerigaya atlarık asdjkads
İkisi arasında tabi kanada
Meksikayı seven kartel olur herahlde
ıkısııne de gıttım ne ıcın tercıh?
Meksika daha canlı Kanada' dan 👍
Kanada iyi meksikada karteller var sever
Bence de Kanada.
Kanada
Meksika, Trump sevmiyorsa demekki iyi biyer
İsviçre
İtalya
🙂🙂
Nasıl. yani?
boş ver 😂😂😂😂 sadece gorsem olur
Yani şehri (şüpheli)😆
Ajjjjkajsjs param olsa ahhh eve yabancı damat getircem
Micheli gördükten sonra evet😂😂😂
Hahaja nedenki😂😂😂🙂
Teşekkür ederim 🙂
Yok orjinal
Biliyorum bunu ilk diyen sen değilsin önceden sadece dışardan insanlar söylerdi artık kendi insanim bile yabancı olduğumu düşünüyor yani geçen markette kasiyer çocuk nerelisin dedi🤦şaşırdım ve buraliyim falan dedim dışardan gelmiş gibisin dedi
Yok annem sağolsun anneme teşekkür ediyorum anne tarafının genleri sağlam anne tarafımda çirkin yok ama baba tarafında iş yok
İlk kasiyer vakam değil benim bı ara Ardahan'da okul okurken yeni ise girmiş bı kasiyer vardı işte benim yaşlarımda çocuk bana soru sordu burada mı oturuyorsun falan evet dedim ama hani niye sordun gibisinden böyle sonra o zaman çok şanslıyım dedi niye dedim sizi hep gorcem dedi 😂🤦ve ben kaldım
Evet o gün böyle şok yaşadım ayak üstü
Neden
Beyfendi iyi günler ben mesaj kutumu kapatali aylar oldu sizle konuşunca ne zammettiniz ben bilmem ama ben hiçbir erkekle öyle ozel bı diyaloğa girmem iyi günler
Bir şey soylemedimki ben. Haneye taciz eder gibi yazdin bir anda. Özele geçelim demedim ki? Öylesine sordum dedim ne var bunda? Özel konu derken ne kast ettin? Aşk meşk işleri cinsellik falan mı? Sadece bir sorum olacaktı oda şuydu Azerbaycanlıyım ben Türkiyeye gelirsem 5 günlük otel masrafı falan ne kadar tutar diye soracaktım. Maalesef sende egolu çıktın. Neyse iyi geceler hadi bakalım
Meksika
Kanada ya mı gidicen
Usa da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanada mı, Meksika mı? Çok güzel bir karşılaştırma olmuş, Esma! 😊
Ben sanırım Meksika derdim; renkli kültürü, müzikleri, yemekleri bir harika. Ama Kanada’nın doğası, şehirleri de ayrı bir cazibeli tabii. Şu sıralar biraz serin serin Kanada’ya gitmek fena olmazdı. Sen neden Kanada dedin? 😇
Eğitimi, ülke güzelliği, gelismisligi vs..
Kesinlikle haklısın Esma! Kanada'nın sağlam eğitimi ve doğası cidden efsane. 🌿❄️