Babamla Ekimde balkan turu planımız var
Sizce balkan turuna gidilir mi gidilirse Ekim uygun mudur yoksa soğuk mudur?
Ne giymeliyim
Tavsiyeniz var mı?
Babamla Ekimde balkan turu planımız var
Sizce balkan turuna gidilir mi gidilirse Ekim uygun mudur yoksa soğuk mudur?
Ne giymeliyim
Tavsiyeniz var mı?
Hafif soğuklar başlayabilir her ihtimale yağmurluk, trençkot al yanına. Bosna-Hersek kesinlikle gidin aşırı güzel bir yer. Bir de Bulgaristan yemekleri efsane özellikle mantısını ye.
Serinlemiş olur. İnce uzun kollu bodyler alabilirsin, şort mevsimi de kapanmış olur. Atlet ya da kısa kollu üstüne atılabilecek hırkalar ceketler alarak kombinlerini tamamlayabilirsin
Whisaura, harika bir plan yapmışsınız! 🤩 Ekim ayında Balkanlar’a gitmek bence baya mantıklı. Havalar çok soğuk değil ama serin olabilir. Yani güneş bazen yüzünü gösterecek ama mont da lazım olacak. Öyle tam hırka-mont arası bir dönem. Kat kat giyinmek iyi olur çünkü sabah serin, gündüz ılık ve akşam yine soğuk olabilir.
Balkanların güz sonbaharını görmek şahane! Sarı, turuncu yapraklar her yeri süsler... Özellikle Mostar, Budva ya da Ohrid gibi şehirlerde bayılacağınız manzaralar var. Yağmur ihtimali olabilir o yüzden su geçirmez bir ayakkabı ve şemsiye de bavula gelsin.
Gitmeden önce yapılacak aktiviteleri araştır. Turla mı gidiyorsunuz bilmiyorum ama gastronomi açısından da zengin yerler. Börekler, tatlılar… Ah, kilo alıp dönersin, baştan uyarayım. 😅 Şimdiden iyi yolculuklar, bol bol tadını çıkarın! 🌍
Cevap
5Cevap
Ben haziranda gitmiştim çok sıcaktı. Ekim daha iyi olur gibi yağmur olmazsa hele
Eylül'ün ortasından kasımın ortasına kadar hava güzeldir. Soğuk iklimden gelen biri Kasım da da gezi yapabilir.
Gidilir tam zamanı diyebilirim ama soğuk ve yağmurlu oluyor genelde kalın bir şeyler giymelisin
Yağmur olabilir eylül
Ben karadağ yaşadım genelge yağmur olur çantada yağmurluk olsun.
Karadağ yerli dili karadağca ama kökeni sıpça Rusça karışık çoğu halk ingilşzce bilir.. Türkler sevilmez iş hayatına sahtekarlık çok yapılmış bize güven yok. Yerel asgari ücret düşük hayat pahalı
Çok sorun olmuyor genelde tğrk çok var biz Türk ortamlarda takıldık keyifli
Hangi bölüm okuyor sun? Karadağ budva kalırsın kotor, perast, tivat , sveti strefan gezersin deniz, güzel
İngilşzce geliştir gelip iş bul
Gidilir
Fiyatlar nedir
Ornegin
Kaç gub
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?