Gurbetteyim kendimi ait hissetmiyorum?

Merhaba Arkadaşlar Ben aslında Amerika’da doğdum büyüdüm Ama her sene İstanbul’a ziyarete gidiyorduk Okul tatilinde. Amerika Ve Türkiye çok farklı. İnsanlar olsun gezme yerleri olsun. Çok daha canlı bir ülke. Çok daha canlı bir ülke İstanbul’u hep daha çok sevmiştim. Ama geri dönerken de Amerika’ya hep ağlayarak dönüyordum orada yaşamak istiyorum ama ailem izin vermiyor geleceğin için okuman gerekiyor diyor.
Ama geri dönerken de Amerika’ya hep ağlayarak dönüyordum orada yaşamak istiyorum ama ailem izin vermiyor geleceğin için okuman gerekiyor diyor. Ama her sene gittiğimiz için Sevgilimle tanıştım İstanbul'da Sonra uzak mesafe yaptık O beni bekledi ben onu. Bu sene gittiğimizde de evlendik Çok şükür çok mutluyuz. ama maalesef Okul için tekrar geri dönmem gerekiyordu ve şu an yine uzak mesafe yapıyoruz. ve şu an yine uzak mesafe yapıyoruz Her sene gibi zor geliyordu bırakmak ama bu sefer çok farklı oldu benim için evlendikten sonra sanki diğer yarımı canımı bırakmışım gibi orada. Her sene gibi zor geliyordu bırakmak ama bu sefer çok farklı oldu benim için evlendikten sonra sanki diğer yarımı canımı bırakmışım gibi orada şimdi de kağıtların çıkmasını bekliyoruz inşallah en kısa zamanda çıkar ve bu ayrılığa son gelir. inşallah en kısa zamanda çıkar ve bu ayrılığa son gelir ayrı olduğumuz için kendimi daha da çok ait hissetmiyorum burada çok zorlanıyorum açıkçası. Benim gibi gurbete yaşayanlar var mı yoksa tanıdık?

Gurbetteyim kendimi ait hissetmiyorum?