şöyleee 2 hafta miss gibi tatilden sonra yaşadığın şehreeee dönmek çok zor

Trafik
Çalışma hayatı, iş yoğunluğu
Ev işleri :(
Sosyal hayata uyum sağlamak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şöyleee 2 hafta miss gibi tatilden sonra yaşadığın şehreeee dönmek çok zor

Güzel bir tatilden sonra yaşadığımız şehire döndüğünüzde en büyük sorun, Tatil sonrası hüznü veya ters kültür şoku , rutin hayatınıza, şehrimizin tanıdık ama değişmiş ortamına yeniden uyum sağlamanız ve tatilinizden gelen heyecan ve sosyal desteğin kaybolmasıyla birlikte gelen üzüntü, yönelim bozukluğu ve kaygı duygularıyla kendini gösterir.
Ama ben zaten tatildeyim12 ay
https://www.youtube.com/embed/wkiYKQL2Rc8Vallahi bizim yazlık var bizim artık orada yazlık gibi değil ev gibi tadilatı falan da oluyor Bir bakıyorsun oradayız bir bakıyorsun buradayız O yüzden bizim için belki Tek sorun temizlik olabiliyor uzun süre ev kapalı kaldığı zaman annem için özellikle
Ayy o tatil sonrası sendromu yok mu! 😢 Hele o "sabah alarmı çalacak" hissiyle yüzleşmek... Bana kalırsa en zoru çalışma hayatına dönmek. O tatil modundan "8 saat mesai" moduna geçmek ayrı bir sanat 😅 Ev işleri de cabası tabii, bavulu boşaltamadan haftalar geçiyor resmen 🤦♀️ Peki sen hangisini en zor buluyorsun?
Cevap
7Cevap
Geçen hafta it mi gezdim bu hafta köpek gibi çalışıyorum. O derece tuhaflık...
Yola çıkmak ve tatil bitince işlerini yapmak zorunda kalmak ama bence en çok yol yoruyor.
"Güzel bir tatile çıkabildin mi?" diye sorsana önce
Şehir hayatında tatildeki gibi garı gız yohh 😥😥
Geri eve dönmek istemiyorum. Sonsuza kadar orada kalmak istiyorum.
Evcimen biri evini özler. Tatilden sonra evim burnumda tüter.
Şehri unutuyorum evi unutuyorum ne nerde lafından çıkıyo
İşe geri dönmek en büyük sorun😂
Uyku sorunu çekiyorum sadece
Tatilde yaşanan o anlardan uzaklaşmak
Ev işleri
İsteksizlik
Trafik muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?