- Akdeniz'e doğru birkaç yer gezmeyi düşünüyoruz genel olarak tavsiyeleriniz var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sahilde belediye nin isletmelerin var yerleri ortamlari guzel. Mezitli sahilinde trubin kafe var yine sahilde panayır cafe var. Marinayi da gezin yemekicin big chef veya midpoint bar marinada. Bence avm gecmeyin onermem ama gezecekseniz forum var pizcu da. Bir de aksam takilacak cafe ariyorsaniz marina nin karsisinda bircok yer var rocs, meet sweet, nu ces, soulmate vs.. denize girecekseniz de yakin isterseniz soli sitesinin önü var.. uzaga giderim derseniz susanoğlu var.
01 Yorumla
Soran9 ayTeşekkür ederiz birkaç mekan baktık bizde Geyik Roof diye sizinkileride değerlendirmiş oluruz
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Akdeniz’e doğru hareket süper fikir, deniz havası candır 😍 Mersin Yenişehir’de sahil kenarı zaten başlı başına bir keyif; Mersin Marina özellikle harika, bence mutlaka dolaşmalısın. Bir de CNR EXPO Fuar Alanı bu bölgede, denk gelirse güzel etkinlikler oluyor. Çok nezih kafeler, restoranlar var, orada deniz kenarında bir yemek molası verebilirsin.
Genel olarak Akdeniz tarafında Kızkalesi ve Cennet-Cehennem Mağaraları gibi ikonik yerler çok meşhur, biliyorsundur belki. Ama gittiğin yer biraz ruhuna hitap etmeli ya, ister deniz keyfi ister doğa yürüyüşü ya da tarihî bir şeyler! Akdeniz rotası zaten insana “tatil” diye bağırıyor 😎 Nerelere karar verirsen haber et, daha detay da konuşuruz!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
10 ayForuma git marinaya git pozcu sahile git
1342 Yorumla
Soran9 ayListeye aldık, +Mezitli kısmınada gidecek gibiyiz
- 9 ay
Çok bişe yok mezitlide sahilde yürüyüş yaparsınız
Soran9 ayBir arkadaşın düğüne gideceğiz siz sanırım oralı gibisiniz NefesKentOrmanı mı neydi öyle bir şey varmış. Yani gelince biraz gezecek gibiyiz
- 9 ay
Aynen mezitlide yaşıyorum ben de isterseniz gezdireyim çok bi yer yok gerçi gezecek de 😅
- 9 ay
Güzel yerdeymiş arkadaşınızın düğünü kuzenimin düğünü orada olmuştu
Soran9 ayTeşekkür ederim düşünceniz için.
Soran9 ayBirkaç gün önce mi yoksa. Bizim arkadaşın arkadaşı da orada evlendi 2 3 gün önce. Tanıdık falan çıkacak diye gülmeye başlayacağım
- 9 ay
Yok be bizim düğün çok önceydi
- 9 ay
Senin tüm tanıdıklarının düğünü orada oluyor herhalde 😃
Soran9 ayBirkaç tanıdık vardı, arkadaşların da bazı arkadaşları olunca tanıdık fazla oluyor ahaha
Soran9 ayBenim orada bi arkadaş vardı tam da Mezitli Yenişehir civarlarında bulunuyordu. Çevresinde geniş bir elemandi simdi tanıdık çıkarsın falan 😅
- 9 ay
Hahaha doğrudur
- 9 ay
Tanıyorumdur belki adı ne
- 9 ay
Gerçi söyleme burdan sıkıntı olur belki
Soran9 ayAhahah tanıyorsan büyük bomba ahahaha adını söylemem burada yaa
- 9 ay
Merak ettim ha hesabı açtım yazsana adını
Soran9 ayYa şimdi tanıdık çıkar falan harbi sonra gider söylersin sonra o da der adım kizlar soruyorda geçiyor jxjxjxjxj
- 9 ay
Ksksksdk
- 9 ay
Bu senaryoda sadece sen değil ben de ifşa olmuş oluyorum yalnız 😄
Soran9 aySen nasıl ifşa olacaksın sanki
- 9 ay
Çocuğa söylersem bana soracak nerden tanıştın bununla diye ben de siteyi söylicem falan fistan ama tanıyorsam da ispinyoncu değilim merak etme haahhah
Soran9 ayMesleğini söyleyebilirim belki ahahahah sen de ona göre tanıdık var yok dersin jckxkxjxjxj.
- 9 ay
Sıcak soğuk mu oynicaz
- 9 ay
Söyle bakim
Soran9 ayYa cidden şu anki durum o kadar absürt ki bxjdhdhdh hemşire olur kendileri
- 9 ay
Mezitlideki medicalparkta çalışıyorsa belki tanıyorumdur
Soran9 ayNerde çalıştığını bilmiyorum özelde çalışıyordu en son bxjdjdjdjdjd bu arada bahsettiğim erkek , kadın değil.
- 9 ay
He fark ettim onu 😅
- 9 ay
Valla özelde çalışan yüzlerce hemşire var burada hepsini tanımam için doktor olmam lazım
- 9 ay
yok mu başka ipucu
Soran9 ayYa birde bir sey soracağım sizin ordaki kisiler neden bi Azerbaycan Bakü ye gidip duruyor ahahaha
Soran9 ayMesleki olarak yaniii gidiyorlar özellikle Bakü
- 9 ay
Bilmem ki hiç düşünmedim içkiler ucuz diye gidiyorlardır belki hahah
Soran9 ayAhahah mantikli bak diger ipucu o da içmeyi severdi
- 9 ay
Bi de ben hemşire değilim ondan meslek sırlarını bilmiyor olabilirim 🤔
Soran9 aySizin meslek nedir hocam
- 9 ay
Bu arada içki ipucunu sen vermedin ben verdim sayılmaz 🙂
- 9 ay
Milleti uçuruyorum ben hocam
Soran9 ayAlnında kocaman bir Şero yazan görürsen odur büyük ihtimal jxjsjsjdjd iyi bir arkadaşımdı ama embesil
- 9 ay
Öyle dedin mi çok kafam karışır işte bütün çevrem embrsil olduğu için devreler iyice yanar kdkdkdm
Soran9 ayE siz şimdi kendinizede hakaret etmiş oluyorsunuz
- 9 ay
Ben embesil değilim ama çok da sağlam olduğum söylenemez 🤪
Soran9 ayAnladım ne diyeyim size , hayırlısı olsun o zaman
- 9 ay
Aynen hayırlısı, iyi gezmeler size
Soran9 ayTeşekkür ederiz , denk gelirsek eğer siz mekan söyleyin belki biz orada arkadaşlarla kafeye falan oturur bir şeyler iceriz en azından sizi görünce sey deriz ayak üstü iyi dedikodu yaptıydik jxjdjdjd
- 9 ay
Denk gelirsek denk geldiğimizi nasıl anlarız onu bilemedim ama tamam olur kabul iyi dedikodu yaptıydık deriz ama arkadaşların bizim hakkımızda mı dedikodu yaptınız deyip bana saldırmazsa olabilir 😅
Soran9 ayOndan mekan sordum ya size yani arkadaşlarla şuraya gidebilirsiniz olarak. Bilmem tanırım belki isminizi ya da soyismini derseniz ben oradan birine derim ya da sey olur ya mekanın sahibi o adamı bilir genelde o tarz ahahah. Yok ya niye dövsünler dövülecek olan yanımda değil ki sizin oralarda ahahah siz dövebilirsiniz bence
- 9 ay
Çok mekan değiştiriyoz biz arkadaşlarla ya tek bi mekana bağlı değilim yani çok değişiyor ama güzel birkaç yer var önerebileceğim ama
- 9 ay
Ya da daha basit şekilde birbirimizi ekleyip o şekilde haberli konuşabiliriz mesela :)
Soran9 ayÖner sen mekan zamanı gelirse eğer buluruz bir şekil
Soran9 ayBu olmaz kritik bu ahahaha
- 9 ay
Peki teklif var ısrar yok hahah
- 9 ay
Mezitlide sahile inerseniz lost beach diye bi mekan var plaj kenarında orası güzel öneririm akşamları daha güzel oluyor akşam gidin gidebilirseniz
Soran9 ayAma sizden ricam var benim eski arkadaşı sağlam bir pataklayın ahahaha
Soran9 ayTeşekkürler, ama oraya gidince bağırırım bakın Kızlar soruyorlardaki elaman nerdesiniz diye ahahah
- 9 ay
Niye naptı sana arkadaşın
- 9 ay
Bağır ama bağırdığında orada yoksam seni mekandan atarlar demedi deme hahah
Soran9 ayVefasızlık en güzel kelime olurdu sanırım. Sizin için belki saçma gelebilir ne de olsa erkekler daha düz düşünce yapısında oluyorlar ama cidden bu davranışları çok kırıcıydı, yaptığım iyilikleri tabiki demeyeceğim ama onun bencilliği gerçekten kötüydü
Soran9 ayHer türlü benim başım yanıyor ahahaha
- 9 ay
Yani evet ben orada olursam yanmaz ama belki şaannssss…
- 9 ay
Erkek kadın fark etmiyor karaktersiz insanlar oluyor öyle benim çevremde de var öyleleri ama öğrendiğim an konuşmayı kestim hepsiyle. Bazılarına hak etmediği değeri vermemek gerekiyor bunhayatta
Soran9 ayoraya o kadar gelip bağırıp birde mekandan atılacağım valla bütün suç sizin jxjxjxjsjs
Soran9 ayKesinlikle öyle ama insan üzülmeden edemiyor bazen
- 9 ay
Haydaa ben niye suçlu oldum hanımefendi suşsuz olmak için birisi gelip bağırana kadar mekanda sabah akşam oturmam mı lazım 🫠
- 9 ay
Öyle evet üzülüyosun ama şunu düşün karşındakine sen değer verdin o sana vediğün değerin karşılığını vermedi şu an sen üzülsen de belki onun hiç umurunda olmuyor o yüzden üzme kendini bundan sonra da insanlara karşı daha dikkatli olursun
Soran9 ayŞaka yapmıştım bu kadar ciddi alacağınızı düşünmemiştim, kusura bakmayın ahaha
Soran9 ayÖyle tabiki zamanla tecrübelerimiz de artıyor ister istemez daha temkinli davranıyoruz
- 9 ay
Yok be ben de ciddi demedim zaten rahat ol kdkskdkd çalışanları gider tembihlerim kızın biri gelip bağırırısa iki katı hesap kesin derim al tarafı canım 😁
Soran9 ayAhahahah EyvaAllah ya çok bonkörsünüz eksik olmayın
- 9 ay
Hahaha ne demekk
- 9 ay
orada olsam ısmarlardım ama orada değilsem işler böyle ksksksks
Soran9 ayOrada değilsen hesabı bana neden kitletiyorsunuz madem beyfendi ahahahah
- 9 ay
Orada birlikte olmayacağımız için ufak bir ceza hanımefendi :DD
- 9 ay
Bu arada gidersen frozen içme aşırı şekerli komaya girersin
Soran9 ayEee sizi masamıza davet ederdik arkadaşlar falan o kadar öküz de değiliz ahahaha
Soran9 ayBen şekerli şeyler içmem pek. Sade Türk kahvesi falan genelde tercihim
- 9 ay
Türk kahvesi candır
- 9 ay
Tamam o zaman garsona söylerim kızın birisi deli gibi bağırırsa bana haber ver derim damlarım hemen kafeye hahah
Soran9 ayBir de çay ahahaha belki pek seven kız görmemissinizdir ama genelde Akdeniz kısmında çay rakı alışkanlığı var gördüğüm kadarıyla
Soran9 ayAhahahahaha kesin öyle olur sonra deliyi görürsün.
- 9 ay
Rakıyla çay alışkanlığı bi bizim burada mı varmış ya ben her yerde var sanıyorum 😄 millet ağzının tadını bilmiyor demek
Soran9 ayBizim buralarda yok yani benim gördüklerim falan direkt içiyor. Bi sizde var bir de Adanalı arkadaşım vardi o da öyleydi yani orada zaten Akdeniz her türlü Akdeniz zaten ahahahah
- 9 ay
Akdeniz candır
- 9 ay
Sizin oralar nereler Ege kokusu alıyorum ufaktan
Soran9 ayYok iç Anadoluluyuz biz jxjsjsjsj
- 9 ay
He anladımmm
- 9 ay
O zaman kesin deniz kenarındaki dediğim yere git seversin hahah
Soran9 ayDağ taş toprak bölgesinde doğduk diye deniz görmedik değil lütfen, bu imanız ajite etti jxjxjxjjd
- 9 ay
Özür dilerim her iç Anadolu’daki arkadaşıma yapıyorum bunu sana da yapmasam içimde kalırdı hahaha
Soran9 ayAman içinde kalırsa ölürdünüz EyvaAllah ya
- 9 ay
Kanımızda var ya genetik bizde illa Mersinli arkadaşın da yapmıştır
Soran9 ayBen daha çok kendimi zorbaliyordum ahahha Deniz olan yer daha iyidir diye o da hak veriyordu bana.
- 9 ay
Sen arkadaşına o zorbalama zevkini bırakmamışsın ki kskskskkssm
- 9 ay
Her şeyde iyi değil bu arada nem kadar rezalet bişe yok yanıyoz burada
Soran9 ayO zorbalamadan ben kendimi zorbaladim öylede fırsat vermem çünkü agzini açmıştı bunun için ona bırakmadan ben tamamladim jxjxjsjsj
Soran9 ayEvet nem kötü baya yaa sürekli nemli nemli
- 9 ay
Sen Ankaralı felan mısın genelde ankaralılaarı diğer iç Anadolu illerinden daha çok zorbalıyolar bu konuda ksksksk
Soran9 ayNe alaka onu anlayamadım Ankara 'nın özelliği nedir ahahaha
- 9 ay
Başkent olduğu için denizi yok diye iki kat zorbalıyorlar da onları ondan dedim
Soran9 ayİç Anadolu'da hiç bir yerde deniz yok ama en fazla göl xjsjjs ha Başkentten kaynaklı bir zorbalamasaysa eğer her türlü sizin karşınızdayım hatta tüm Mersinlilere karşı ahahahaha
- 9 ay
Yok ya ben de taraf değiştiylm sürekli Ankara'da kalıyorum çoğu zaman oraya gidince deniz memleketini buraya gelince sizi zorbalıyorum ben mazlumun yanındayım ksksksksndm
Soran9 ayYani ben de doğrunun yanındayım. Ama zaten siz Ankara hayatını seversiniz gibi. Mersinden daha popüler yani en azından kişiler bazında
- 9 ay
Öyle bi kişiye denk gelmedim o şans da yok bende denk gelsem gelsem Ankara’nın mafyasına denk gelirim herhalde ahahah
- 9 ay
Bu arada maşallahımız var yorumlar 100ü geçmiş daha önce kimseyle bu kadar konuşmamıştım burdan Kdkdkdkd
Soran9 ayAhahaha ama " pek de sağlam değilim ben diyen , sizdiniz" o zaman normal değil mi mafyalara ya da keşlere denk gelmeniz
Soran9 ayİyi düşünün Allah'a dua edin, ümidinizi kaybetmeyiniz bence. Biliyoruz geldiğimiz devir afedersiniz çok b*ktan bir devir ama ayakta durmak lazım
Soran9 ayAhahahha öyle olmuş biraz ki ben bu platformu kullanmıyorum bile arkadaş dedi kizlar soruyora sor fikir verirler dedi, dedim soralım eywaallah bayada cevap geldi bxjshxhshhs
- 9 ay
Yok canım yani sağlam değilim derken biraz deli hareketlerim oluyor ama deli deliyi bulmaz inşallah ben böyle iyiyim hahah
Soran9 ayOna kaldıysa o zaman ben zır deli oluyorum jsjsjjs kim gider mekanda bağırır. Ama önce anksiyetimi yenmemiz gerek bunun için büyük rezillik çünkü jxjxjxjxid
- 9 ay
Ankastreni yenmek için alıştırma yap önden
- 9 ay
Mesela git şimdi balkonda bağır ama mesuliyet kabul etmiyorum ona göre Ksksksns
Soran9 ayDeli doluyumdur da o kadar değil nxnxjxjj battal gazi değilim sonuçta " açılın ulen şunu şunu arıyorum 'diyecek nxn
- 9 ay
Aklıma şey geldi bi tane abla vardı Avm de güvenlik yürüyen merdivene oturmuştu delilik güzeldir diye yazıp paylaşmıştı görmüşsünğr belki
Soran9 ayCaddenin ortasında ballandıra bağırmak haa bxjsj polis hemen gelsin iyi dedin bxbsbsj.
- 9 ay
Polis sorarsa sen delisin kesinlikle kızlarsoruyordaki başka bir deli sana bunu yapmanı söylemedi tamam mı hheheh
Soran9 ayPek hatırlayamadım ama anımsadım gibi.
Dozunda olduğu sürece güzel hayat bence
Soran9 ayBurası o kadar cringe bir platform ki şu an burdan konuşmaya bile aşırı gülüyorum. Hayat şaşırtır hep bazen bzjsjsjs
- 9 ay
He ya çok garip ortamlar var
- 9 ay
O kadar konuşmuşuz ki cevap yazcam diye 30 saatte aşağı iniyorum vay be 😅
Soran9 ayÖyle kesinlikle Allah herkese akıl fikir versin
Soran9 ayAynısını bende diyecektim, siz yazdınız Allah razı olsun nxjdjdj
- 9 ay
Lslslslssmsm
- 9 ay
Bir şey diyeyim mi çok samimi birine benziyosun muhabbetin sarıyor beni yani seni sarıyor mu bilmiyorum da ldlldödm bu muhabbetin sadece bu sitede kalması üzücü :)
Soran9 ayBunu genelde iltifat olarak algılıyorum çünkü arkadaşlarım ya da yeni tanıştığım arkadaşlar genelde böyle derler " çok samimisin sen, sohbete doyum olmaz vb. " jdjsjs teşekkür ediyorum , sizin de sardı ki devam ediyor jxjjxjdjd. Yani yanlış anlamanızı istemem fakat insanlara karşı güven problemim var size spesifik bir şey değil lütfen dediklerime takılmayın o yüzden
- 9 ay
Yok yok hiç önemli değil haklısın sadece muhabbetimiz güzel devam edince hani belki konuşmaya birbirimizi tanımaya devam ederiz diye düşünmüştüm yanlış anlamışım ama kusuruma bakma
Soran9 ayBak ya bir de trip atıyorsunuz hiç yakışıyor mu
- 9 ay
Yok yok trip yok gayet içten yazmıştım valla 😅
- 9 ay
Sizce yanlış mı düşünmüşüm hanımefendi yoksa doğru mu düşünmüşüm 🙂
Soran9 ayYa tabiki, muhabbet güzel ilerliyor bir şikayetimiz yok şimdilik. Arkadaşlık tabiki olabilir ama ne kadar güvenilir olabilir ki ondan diyorum sizce böyle düşünmem normal değil mi ki size spesifik bir sey de demiyorum kim olursa aynı şeyi derdim olarak
- 9 ay
Ya haklısın çok normal tavrın bu siteden tanıştığın birine ne kadar güvenebilirsin ki sonuçta tanımıyorsun etmiyorsun daha ama ne bilim işte ya öyle söyleyesim geldi bi an benim de
- 9 ay
Aklına gelen deliyim işte ben de çok takma 😄
Soran9 aySen güveniyor musun peki bu kadar hızlı insanlara, yas olarak belliki benden daha büyüksün gibi. Aslinda senin güvenmemen gerekir
Soran9 aySiz de amma deli olmaya meraklıymışsınız , deliyim deyip duruyorsunuz jxjdjdjdjd
- 9 ay
Ben güveniyorum demedim ki sadece hani belki uygulamadan birbirimizi ekleyip konuşuruz sohbetimize Ordan devam ederiz çünkü burada her mesaj attığında hala “foruma gidebilirsin” yazısını görüyorum bildirimde Ksksksks güven olacaksa veya olmayacaksa da zamanla belli olur hani öyle
- 9 ay
Evet biraz fazla diyorum sanırım hiç de meraklısı değilim halbuki lslslsksks
Soran9 ayAhahahaha hiç gülesim yoktu ya "foruma gidebilirsin" yazısı. Mersine yolum düştüğünde bir şero arkadaşım bi siz geleceksiniz aklıma buraya şuraya git dediydi diyerekten. Emin olun bende hakaret ediyorum aşağı in in nxjxjxjdjd
- 9 ay
Daha seni o şero arkadaşına ispiyonlicam arkandan dedikodu yapıyor diye lslslsllskmdmd
Soran9 aySiz bela seviyorsunuz belliki jxjxjdjd profildeki yaşta biriysenizde büyükler şöyle der bilirsiniz belki " kanın deli akıyor senin" nxjsjsjsj
- 9 ay
Onu diyen nesil bizim dedelerimiz felandı ya sen de iyice ihtiyar yaptın beni ha
Soran9 ayYani senn çevrende genişse eğer bence tanıyor olabilirsin ya da senin arkadas çevren. Çünkü kendisi bana zamanında beni Mersindeki çoğu kişi tanır demisti jxjxjsjsjs aynen kanka yaa en büyük sensin jxjxjsjsj
- 9 ay
İddialıymış senin şu şero
Soran9 ayTamam işte eğer ppdeki 24 se yaşın. Ben de dedim büyükler der zaten diye yani dedelerimizde büyüklerimiz oluyor sonuçta
- 9 ay
He pardon yorgunum biraz devreler yandı bi tık anlayamamışım
Soran9 ayOoo hem de nasıl bir görsennn belki de görmüşsündür. Düşünsene senin cevrenden birine hakaret ediyorum, jxjxjsjsjs
- 9 ay
Çok da hakaret etmedin de
- 9 ay
Bi de yakın tanıdığım felan çıkıyormuş ne gülerim ha lslslsks
Soran9 aySaygı çerçevesinde işte bizim ettiğimiz küfürlerde maximum şerefsiz s*ktir falan yani geriside bir kıza yakışmıyor pek ahahaha
- 9 ay
Yani yüzde 90ına yakışmıyor ama bazı kızlar da küfür etti mi şiir gibi ediyor kskslsksmms
- 9 ay
Saygı çerçevesinde küfür mü o da iyiymiş sklslslsmdms
Soran9 ayDiyorum ya işte tanıdığınız çıkıyormuş diye ya ama şimdiye çıkması lazımdı o kadar ipucu verdim size . Sıkıntı yok zaten o hayırsızlikla unutmuştur zaten o
Soran9 ayHak edene edilir şansıııı yooookkk
Soran9 ayDoğru erkekler pek bilmez jxjsjsj benim lügatımda terbiyemi çok bozmadan minimum düzeyde ahahah
- 9 ay
Tek bildiğim özel sektörde çalışan içkiyi seven Bakü’ye giden bir hemşire olduğu
- 9 ay
Aslında baya da bir şey biliyormuşum
- 9 ay
Ama sanırım tanımıyorum yani bu da demek oluyor ki istediğin dedikoduyu yap arkasından kafana göre ispiyonlayacak yok sonuçta hahahaha
Soran9 ayAma şimdi Mersindekilerin çoğu öyle gibi. Bak benim arkadaşlarımın arkadaşları da var yeminle onlarda içki seven, sağlıkçı hemşire ve Bakuye giden. Birinizde Yunanistan'a fala gidin be kardeşim jxjsjsjdj
Soran9 ayKac senedir Mersin Mezitli/Yenişehir taraflarında yaşıyorsun. Doğdun doğalıysa bence bir ihtimal yine tanıyorsundur be bxjsjjs
- 9 ay
Yunanistan olmaz düşman topraklar
- 9 ay
Ya biliyor da olabilirim arkadaşım hastanede hemşireydi medikalde sık sık ziyaretine gidiyordum ortamları bilirim yani biraz ama arkadaşının adını bilmeden bir şey diyemem maaleseff
- 9 ay
Tanıyorsam da yandın hahahaha
Soran9 ayTarih deseniz var jxjsjsjjs. Bence bir tarihçi olabilirdiniz mesleki olarak
Soran9 ayNiye yandım mesela onu der misin bxjsjjxjsj
- 9 ay
Yok be buna tarih bilmek denmez ki bunu herkes bilir matematiğin 1+1 eşittir 2 si gibi
- 9 ay
Arkasından şerolar embesiller bişeler dedin ben bilmemm skksksksmd
Soran9 ayTeşekkür ederim ben de 3 diye düşünüyordum bxnsjsjjs
- 9 ay
Bunu bilmeyen de ben türküm demesin zaten bi zahmet ;D
- 9 ay
Farklı bi zaman diliminde 3 de olabilir 🤔
Soran9 aySenin arkadaş peki Azerbaycan'a gitti mi jxjsjsj ordan pay biç mantıken kxjsjsj gittiyse olma ihtimali %50 ahahaha
Soran9 ayEvel Allah Atıl Kurtuz ahahahahah
- 9 ay
Şöyle diyeyim yakın arkadaşım olmadığı kesin eğer tanıyorsam da çünkü yakın arkadaşım olsa bilirdim Azerbaycan’a gittiğini yani yakın arkadaşım olma ihtimali elendi 😁
Soran9 ayİyi iyi bol bol hakarete devam nxnsnsnsnnd
- 9 ay
Ama lütfen (saygı çerçevesinde hakaretler) 🙏 kskskskks
Soran9 aySizinde iyi ki dilinize düştük bdjdjdjdjd
- 9 ay
Eee napalım kurtuluş yok klsllsskdm
- 9 ay
Yüksek müsaadenizle benim zıbarmam lazım hanımefendi çok yorgunum
Soran9 ayEyvaAllah ne diyeyim
- 9 ay
Daha çok konuşmak isterdim ama gözlerim gidiyor eğer sonrasında konuşmak istersen uygulamadan özelden konuşabiliriz takip atarsan bana
- 9 ay
Öyle yani
Soran9 ayDua ederseniz ahahaha çarşamba önemli bir sınavım var iyi geçsin umarım
- 9 ay
Hahahah tamam ederim halledersin sen sınavı
Soran9 ayBiz bu Foruma git, marina git, pozcuya git başlığından arada devam edebiliriz ahahahha olmaz mi
- 9 ay
Hahah olur eğer adminin biri gelip çok konuşuyonuz deyip soruyu kapatmazsa kapatırsa da elveda pozcu elveda marina elveda forum Kdkdkdjdn
Soran9 ayUmarım yaa yoksa bir daha para öde sınava gir yoruyor gerçekten
Soran9 ayÖyle bir şey mi var ahahha uygulamayı bilmediğimden sorunu mazur görünüz ahaha. Siz belliki deneyimlisiniz
- 9 ay
Bilmiyom ki öyle salladım ben de ama yorum sınırı felan var mı bilmiyorum daha önce yorumda ne bu kadar konuştum ne de konuşanı gördüm o yüzden bir şey diyemeyeceğim hahah
- 9 ay
Yaparsın sen ya Relax ol kasma kendini sınavda gerçi ne sınavı bilmiyorum ama halledersin
Soran9 ayBakın siz sürekli ihaleyi bana yıkmaya çalışıyorsunuz bxjzjsjsj hiç olmuyor, tersim pistir ahahahah
- 9 ay
Özür lslslskmd
Soran9 ayOlur arada öyle hatalar bxjsjsjjs bir daha olmasın lütfen ahahah
- 9 ay
Ben diyeceğimi dedim zaten artık ihale sizde hanımefendi bir daha da olmaz tamam 🙃
Soran9 ayBende diyeceğimi dedim beyfendi jxjxjsjjd bakın siz yine bana topu atıyorsunuz sabır Yarabbim ya
- 9 ay
Allah sabredenlerle beraberdir
- 9 ay
Ben en iyisi yatayım haahsjsmdn
- 9 ay
İyi geceler size/sana
Soran9 ayDoğru dedin devam bu yoldan
Soran9 ayİyi fikir sabah rutinler var
Soran9 ayAhahahah dilimiz ne kadar çeşitli. İyi geceler
- 9 ay
(Mesajını beğendi)
Soran9 ayZekice bir beğenme taktiği nsjsj anlıyorum sizi
- 9 ay
(Mesajına 😉 ifadesini bıraktı)
Soran9 ayYalnız bir türlü gidemediniz bence gidin sonra uykumu alamadım diye beni suçlarsınız jxjsj ama doğru siz alışıksınız birkaç saattir ihaleyi bana yıkmaya ahahah
- 9 ay
burada anca böyle
- 9 ay
Tamam ciddi gidiyom
- 9 ay
👋
Soran9 ayGidin hadi, lütfen uyuyunuz
- 9 ay
(Mesajınıza 👍 ifadesini bıraktı)
Soran9 ayAhahha anlaşıldı bu gece rüyamda form marina mersin göreceğim başlıkla mesajın gelmesi hdjsjsjsjs
Soran9 ayMerhabalar, dediğiniz yer Lost Beache akşam gidemedik fakat sabah kahvaltıya uğrayabildik. Güzeldi, yani genel olarak beğendiler arkadaşlarda, teşekkür ederiz.
- 9 ay
Ne demek afiyet olsun beğenmenize sevindim :)
- 9 ay
Kaçırmışım seni bağırdın mı bari kafede
Soran9 ayBir de Loba diye bir mekana gittik bildiğinizi düşünüyorum orasıda fena değildi
Soran9 ayBağırmaz olur muyum, avazım çıktığı kadar xjxjsjs
Sonra bana 2 kat hesap yapacaklarını söylediler siz benden önce zaten adamları tembihlemissiniz jxjsjsjd
Soran9 ayBen de izah ettim biz 500km öteden geliyoruz biz misafiriz beyefendinin kendisi ev sahipliği yapacak hesaplar bütün ona. Jxjxjsj bir dahakine gidisinizde aklınız da bulunsun toplu hesap gelecek nxjxjxjx
- 9 ay
He evet yenişehir tarafında biliyorum orayı ora da güzel
- 9 ay
He evet bensiz gitmenin ufak bi cezası o da hahaha
- 9 ay
Aklımda bulunsun da bi daha gitmeyeyim lslslslsmmd
Soran9 ayBen sizi masamıza davet etmiştim siz gelmediniz sizin hatanız jdjxjsjs
Soran9 ayGitmeden duramazsınız eminim bence orası siz de alışkanlık olmuş bir mekan
- 9 ay
Lslslsls haklısın canınız sağ olsun öderiz napalım 😅
- 9 ay
Şehrimizin insanını kötü hatırlatmayalım da Mersin’i iyi bilin översiniz artık gittiğiniz yerlerde 🤠
Soran9 ayEyvaAllah artık gittikçe hatırlarsınız bi kız vardı böyle derdi diyerekten ncjxjxjx
Soran9 ayKötü olan insanlar merak etmeyin, şehirler değil
- 9 ay
Hahhaha unutur muyum seni kafeye gittiğimde aklıma gelirsin artık
Soran9 ayArtık her hafta aklinizdayim ahaha. Garsona sordum her hafta gelir o abi dedi hatta standart belli bir köşede oturur dedi nxjxjxjx
- 9 ay
Ahahaha hangi garsonmuş o ya söyle de bahşiş bırakayım ona gidince lelslsl
- 9 ay
Frozen içmedin dimi
Soran9 ayAdına bakmadim ama elemanin biriydi işte jxjxjxj
Soran9 ayKahvaltıda frozen içmem tabiki ahaha şekersiz çay ve Türk kahvesi ahahah
- 9 ay
He iyi bari afiyet olsun 👌
- 9 ay
Daha Mersin’de misin
Soran9 ayBir gün denk gelirsek ısmarlarım, size
Soran9 ayHayır, Adana'ya kaçanziii arkadaşlarla
- 9 ay
Hmm anladım burdaysna teklif havada kalmasın bi kahve içelim diyecektim
- 9 ay
Ama sağlık olsun :)
Soran9 ayBen sizin bir kahveyle kalacağınızı zannetmiyorum en az 2 kahve üstüne 10 çay tamam sabah oldu. Sabah da orada bir kahvaltı ederdikk tam layık olurdu ahahahah
- 9 ay
Bana uyar isterseniz sabahın devamında bir öğle yemeği sonra tekrar birkaç çaydanlıkla beraber akşamı da getiriz hahahah muhabbet sardıktan sonra yemişim uykuyu 🤪
Soran9 ayTabih tabieh kesin öyle olur nxjxjxjs o sırada beyninizde melatonin hormonu ben uykuya geçiyorum der pat uyursunuz
- 9 ay
Çay yerine sabaha kadar kahve içeriz biz de melatonin hormonu bizi değil biz onu uyarırız ne dersin :D
Soran9 ayKahvenin fazlası çarpıntı yapar size de tavsiyem 2 bardaktan fazlası içmeyin gün içinde ve uyumadan 7 8 saat önce için mümkünse ahahaha. Siz uyursunuz hislerim öyle diyor
- 9 ay
Tamam peki öyle olsun
- 9 ay
Ama benden önce sen sızarsın bence Dkkdkdnd
Soran9 ayBen mi ahahaha şansı yoook. Uykusuz gecelere alışkınım, merak etmeyin. Belki biraz ruh gibi olurum uykumu almazsam ya da gözlerimin altı mor falan ahah ama normal belirtiler uykusuzlukta
- 9 ay
Valla ben de iyi dayanırım söyleyeyim geçen sefer uyuduğumda yorgundum ondan yattım ona aldanma kskskskd gecelere akarız artık senle 😄
Soran9 ayGecelere akmaktan kastınız meyhane köşeleri, bar , diğer absürt şeylerse hiç almayım jxjsjjd
- 9 ay
Yok lafın gelişi dedim kdksksksm
Soran9 aygenelde içmeyen Mersinli görmedim ndjdjdjdj illa içen arkadaşlarımda var ama genelde şöyle bir çözüm yapıyoruz onlar rakı yani sizlerde onlardan birisiniz , ben de çay içiyorum tabi ortam da biraz garip bir hava oluşuyor. Sonra otomatik gülüyoruz nxjsjsjsj
- 9 ay
İçmek için iyi ortam lazım ya herkesle içilmez mesela senin arkadaşın gibi şerolarla içilmez kdksksmdm
- 9 ay
O da iyi bi ortammış Ksksks
- 9 ay
Arkadaşların arasında tek içmeyen sen misin şimdi
Soran9 ayEee tabi her masada ya da her kişiyle içilmez de oturulmaz da sonra ortamın tadı kaçıyor. Ahahah siz benim arkadaşa iyi kurulmuşsunuz jxjxjxj
Soran9 ay1 2 kişi daha var ama çoğu Çakır keyiftir
Soran9 ayEe tabii beraber sohbet muhabbet yapalım denilince öyle oluyor arkadaşlarla herkes kendi tarzında biri sarhoş olur biri ağlar biri sızlar biri güler biri onları avutur biri ortamı senlendirir
- 9 ay
Sen de millet içerken yandan mezeleri hüpletiyorsun dimi doğru söyle 😁
Soran9 ayNapayım peynir üzüm balık yemeyim mi cay icmeyim mi sağlıklı şeyler bir kere ahahah
- 9 ay
Ağızının tadını biliyorsun ha
- 9 ay
Canım çekti ya
- 9 ay
Bi çupra yanında rakı mezeler arkada zeki müren off
Soran9 ayBiliriz tadımızı mide önemli ahahah
Soran9 ayTürk Sanat müziği diyorsunuz sevilir sebnem ferahta iyi giderdi ahahaha
- 9 ay
Çakır keyifken Şebnem ferah sonrası sanat müziği 👌
Soran9 ayBakıyorum size Çakır keyif olmak yetmiyor ahahah %99 sarhoş olmak sizinkisi o zaman jxjxjxjdjd
- 9 ay
Uppss yakalandık ahahj
- 9 ay
Yok ya her zaman değil en son %99 oranını 2 yıl önce felan görmüştüm herhalde ortam bi garipti o zaman ondan öyle olmuştu
Soran9 ayGenelde iyi gözlem yaparım jsjsjsj
Soran9 ayGaripten kastınız her halt vardı sanırım. Allah kurtarmış o zaman sizleri.
Soran9 ayBu arada kafeye bi not bıraktım bxjxjxjjd
Soran9 ayGünaydınlar 3 4 saat önce Mersin'e tekrar döndük, bi emanet aldık, şu an tekrar çıkıyoruz, bu sefer kısa bir tur oldu bizim için ama belki bir dahakine daha uzun olabilir
Soran9 ayO yüzden belki bir dahakine sözümü tutabilirim ama artık kaç sene sonra gelirim Allah bilir 2 sene mi 3 sene mi jxjxjxjxjd
- 9 ay
Günaydınlar efenim
- 9 ay
Aa ciddi mi ne notu Ksksksksnd
- 9 ay
Her zaman beklerim :) iyi yolculuklar size
- 9 ay
Hahaha artık yolumuz ne zaman kesişirse bir dahakine belki siz buraya belki ben sizin oraya kim bilir ama söz verildi bir kere ister 1 yıl ister 3 yıl tekrar görüşmek dileğiyle
- 9 ay
Gerçi tekrar nasıl irtibat kurarız bilmiyorum ama daha isimlerimizi bile bilmiyoruz dlsllslsksmsm
Soran9 aySınavımız yarına çekilmiş hdjdjdjd paşa paşa geri dönmek durumunda kaldık ondandır. Dalga gecmeseniz iyiydi ahahah " aa ciddi mi diyerekten" jxjdjdjd
Soran9 ayBenim sözüm sözdür, merak etmeyin
Soran9 ayTeşekkür ederiz birkaç saate varmış oluruz zaten arkadaşlarla. Genelde uyuyan siz olduğunuz için jdjdjdjd misafirleri kaçıran da siz oluyorsunuz
- 9 ay
Hahahha lafı yedim haklısınız
- 9 ay
Söz o zaman bir dahaki sefere uyku yok 😄
Soran9 ayO konuda acımamız yok hakedene genelde bi laf derim jxjdjdjd neyse yarın sınav var ahahah iyi geçer umarım
- 9 ay
Ne sınavı
Soran9 ayHerkesin bir düzeni var ahhaha istediğiniz vakit uyursunuz
Soran9 ayDil sertifikası için ahahah
- 9 ay
Tahmin edeyim İngilizce mi 🤨
Soran9 ayHayır
- 9 ay
Fransızca?
- 9 ay
Almanca?
- 9 ay
Sayim mi daha 😄
Soran9 ayVar mi arttıran bxjxjxjx
Soran9 ayJa , genau Deutsch
- 9 ay
Ja ja ich şayseee
- 9 ay
Ne dedim bilmiyom ama salladım bişeler 😅
Soran9 ayNeee jxjsjsjjdj afedersin ama b*k dedin jxjxjxjx
- 9 ay
He doğrudur bir iki yerde duymuştum 😁
- 9 ay
Alamancısın demek
Soran9 aySizin Mersinde çoktur Almanca ordandir o jxjxjsjsj ya da giden fazladır
Soran9 ayYok be Türk'üm ama bir o taraflara gitme planlarımız var
- 9 ay
Giden genelde dönmiyor ama haberin ola hahah
Soran9 ayGünün sonunda herkes evin dönermiş, bilir misin?
Soran9 ayEvine*
- 9 ay
Ya ne olursa olsun Türkiye’den yurt dışına göç edip kalan insanlar da yurt dışında kaç sene kalırsa kalsın kendini tam olarak oraya ait hissetmiyorlar sonuçta ne tam Türkiye’ye ait ne de gittiği ülkeye ait bi arada kalmış oluyorlar
Soran9 ayYa tabiki burası benim ülkem ve seviyorum da ama şartlar kötü. Tamam diğer yerlerde mükemmel değil ama en azından Türkiye'deki kadar toplumda bir stres, gerginlik, bu kadar hunharca şeyler yok.
- 9 ay
Ya hayatını nasıl daha mutlu yaşayacağını düşünüyorsan öyle yaşa gerisi önemsiz
Soran9 ayTabikide ülkeni tam manasıyla bırakamazsın ne de olsa ailem burada değer verdiğim çoğu insan burada. Ama işte herkes genelde kendi yolunu çiziyor, bakalım yani hayırlısı olsun daha uzun bir süreç var gitmek icin
Soran9 ayBen biraz deli doluyum ahahahaha. Yani Almanya'ya gitsem eminim birkaç sene sonra başka ülkeye geçerim sonra oradan başka ülkeye hxjsjxidid
- 9 ay
Gez dolaş ya hayatını yaşa
- 9 ay
Gez dolaş ama sonra Mersin’e gelmeyi unutma hahaha
Soran9 aybiraz hayattan bıkmış bir haliniz var gibi ama siz de keyif almaya bakın hayattan
Soran9 ayMersin'i unutmam ya ahahah insanlar sag olsun iyisiyle kötüsüyle.
- 9 ay
burada bitmemiş işlerim var daha zamanım var sonrasında kim bilir belki Mersin’de değil başka bir ülkede karşılaşılırız :D
Soran9 aySiz nereye gidiyorsunuz
Soran9 ayAhahah doğru size görev verdim elemanı bulup patakliyacaktiniz jxjsjsj
- 9 ay
Hahah evet o da var
- 9 ay
Var bir yerde bazı planlarım onları gerçekleştirmek için uğraşıyorum şimdi de öyle hani gerçekleşmemiş şeyleri söylemeyi pek sevmiyorum ya kötü hissediyorum niyeyse olduktan sonra söylemesi daha iyi oluyor 😃
Soran9 ayNormalde ben de söylemem ama daha gerçekleşmedi sadece o yönde bir adımım var dedim yoksa maşallah bir nazar değiyor insanlar tarafından hurra ahaha yaaa söyler misiniz
Soran9 ayYalniz bana sonrasında Mersin'e gelin diyorsunuz fakat siz gidiyorsunuz. Ahahah büyük kumar nxjdjd
- 9 ay
Ben işleri bitirene kadar siz illa gelirsiniz canım o zamana mersine hahaha kumar yok sözümüz söz
Soran9 ayBen size 2 3 sene sonra dedim yalnız ahahaha. Siz sanirim bir şirket kurdunuz 2 3 sene içindede batırmayi planlıyorsunuz jdjdjdjdjd ben biraz isim var deyince 3 5 ay falan sandım
- 9 ay
Yok keşke 3 5 ay olsa
- 9 ay
Ama daha uzun çaplı maalesef :)
Soran9 aySizbl de hicbir sey demiyorsunuz kırıcı gercekten nxjxjxj bari ucundan söyleseydiniz
- 9 ay
Ksksksksksn
- 9 ay
Amerika diyeyim hayırlısı olsun diyeyim daha da bir şey demeyeyim bu kadarı yeterli 😁
Soran9 ayNoldu şimdi söylediniz ndjdjdjd alt tarafı ülke diyecektiniz ahahha ha Almanya ha Amerika tamam bitti ahahah
- 9 ay
Hahahaha doğru haklısınız tek kelime sonra bitiyor Ksksksns
Soran9 ayAmerika diyorsunuz New York falan Teksasa gidersiniz artık ama tabi artik Türkiyeninde Teksastan farkı yok jxjdjdj
- 9 ay
Mersin’in bazı ilçeleri Teksas’tan beter genel Türkiye de ondan hallice zaten dlslskd
- 9 ay
Teksas felan hikaye 🤠
Soran9 ayÖyle gerçekten. Siz yinede Amerikaya pek gitmeyin ayağınızı kaydirirlar falan
Soran9 ayBöyle Avrupa ülkeleri ya da biraz kuzey falan daha uygun olabilir ahahah Almanya'yi bosverin Finlandiya İsviçre isvec Norveç ahahha İtalya falan ispanya
Soran9 ayİngilizce var mı şimdi sizde
- 9 ay
O bahsettiğiniz yerler fazla huzurlu ya beni sarmaz hahahah
- 9 ay
Var biraz 😄
Soran9 ayOfff yeter yaa yazacagimda konudan bağımsız Foruma git Marinaya git yazısı beni bitiriyor asaginin in in
Soran9 ayDerdimi anlatacak kadar diyorsun yani ahahah
- 9 ay
Onun azıcık bi tık üstü diyelim dkksks
- 9 ay
Yemin ederim ben de bunaldım 30 saatte aşağı iniyorum her yazacağımda ve artık adın marina diye kazındı aklıma hahaha
Soran9 ayMarina ne ya jxjdjd balina gibi nxjdjdjd
Soran9 aySimdi burada özelden yazma var mı nasil bir platform bu. Mesajlar 400e dogru gidince nxjxjsjjs artık aşağı inmekten bıktım
- 9 ay
Maşallahımız var Ksksksksnd
- 9 ay
Var benim profile gidip sağ üstten takip at bana
Soran9 ayAccept never ever ahahah
- 9 ay
Akzeptieren JoelMiller :D
10 aySiz en iyisini bilirsiniz
00 Yorumlaeşlik edebilirmiyim?
00 Yorumlaforum marina
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında