Teşekkürler ❤️
Şehirde yaşamak mı köyde yaşamak mı?
Teşekkürler ❤️
Sizce hangisi daha iyi siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Köyü sadece tatil amaçlı seviyorum, uzun süre yaşayamam çünkü şehrin gürültüsüne kalabalığına o curcunasına alışmışım artık , köy bana sessiz ve sakin gelir sıkılırım
Şehirde yaşamak diyorum çünkü şehir hayatı farklı köyde her şey sınırlı. Tamam doğal her şey güzel ama istediğin zaman markete falan gidemiyorsun mesela ihtiyacın olduğunda. Köy hayatı bir de zordur herkes yapamaz.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Köyde yaşamak elbette, doğanın ritmine ayak uydurmak telaşsız bir günün içinde huzuru bulmaktır. İnsan betonların arasında unuttuğu nefesi toprağın üstünde yeniden hatırlar...
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim ❤️
doğal yaşamaktan öte sabah dinlenmiş uyanıyorsunuz, trafik yok, kavga gürültü yok, herkes kendi işinde gücünde, en önemlisi tükettiğiniz her şey organik
Bu biraz senin hayattan ne beklediğine bağlı aslında. Şehirde yaşamak hızlı ve dinamik bir hayat sunarken, köy daha huzurlu ve doğal bir yaşam vadediyor. Ben seyahat etmeyi ve etkinliklere kolay ulaşabilmeyi sevdiğim için şehir derim, ama köydeki o sakinlik de bazen çok çekici geliyor. 😊 Sana hangisi daha yakın, senin için önemli olan ne? 🌿🏙️
Cevap
16Cevap
İmkan varsa köyde yaşamak daha iyi gadası
Akşam olduğu zaman köy hayatı, sabah şehir hayat hoşuma gidiyor:)
İşin garibi:;
İkisinin ortası bir ilçe oturuyorum.. 😄
Şehrin enerjisi bana göre yine de doğru dozda yüzde otuz köy hayatı da isterim. Köyleri severim. Şehir öncelikli tercihim.
Ben köyde yaşamak isterdim şimdiki köyleri eskisi gibi değil ki çeşmesi var bilmem neyi var elektriği var ama doğal bir ortamda olmak isterdim
Yerine göre ama şehir güzel yaaa kasaba da Olur ama gelısmıs olması yesıllık olması şart dere olması da ben yasarım yani
@MFBH22 köy hayatı bana göre değil İstanbul'u çok özlüyorum
Yalnız köydeki seçenekteki foto köy değil ya köy öyle bişeyse beni o köye ışınlasınlar😂
İkisindede yaşıyorum köydeki evim şehre 10dkk mesafede
şehir sıktı köy sessiz sakin tam kafa dinlemelik
şehre yakın bir köyde yaşamak
Köyü severim ama şehirde yaşamak isterim.
Köyde doğal ortamda yaşamak isterdim.
Köyde yaşamayı tercih ederdim
Köyümsü şehir xd
Şehirde yaşamak avantajlı
Koy olsada yasasak koymu kaldı
Şehirde büyüdüğüm için şehirde yaşamak derim.
Köyde yaşamak en güzeli
Şehirde (Ama Rize Merkez)
Köy severimm
Şehirde
Şehirde yaşamak.
Şehirde
Seninle yasamak 🖤
Şehirde yaşamak
Ben şehir insanıym
Küçük şehir diyelim en azından az insan çok huzur
Şehirde
Valla en iyisi köy