• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Tatil & Seyahat

Tatile gidenler parayı nerden buluyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
59
Yapay Zekaya Sor
Tatile gidenler parayı nerden buluyor?
Tatil Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • seanfey u
    seanfey Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 983 cevap paylaştı.

Tatile gidenler parayı genellikle kendi yaşam tarzlarından kısarak önceliklerini belirleyip tasarruf ederek ya da ek gelir fırsatlarını değerlendirerek buluyorlar. Bazen de tatili hayatlarının önceliği haline getirip bütçelerini ona göre ayarlıyorlar. Bir zevk için paramı harcamam o kadar gider geleceğe yatırım yaparım...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Kıştan birikim yapıp gidiyoruz. Ben 1 senelik evliyim sadece eşim çalışıyor balayına giderken eşim taksit yaptırmıştı 42.000 tl ye gitmiştik.
    onun taksidi de Temmuz ayında bitti.
    Mart ayı gibi otellere bakmaya başlamıştım hani gitsek mi gitmesek mi diye kararsızdık. Bu arada kendi evimiz bu da artı bir sebep bizim için hani öyle lüks içinde yaşamıyoruz bodrum kat bir dairesi var eşimin.
    Neyse bu süreçte otelleri aradık fiyat aldık mesela daha kış sezonunda 25.000 -30.000 tl olan fiyatlar yaz zamanı 50-60-70 bin tl gibii fiyatlara ulaşabiliyor.

biz bir de karar veremedik geç kaldık rezervasyon için sonrasında ise dedik ki balayında gittiğimiz otele tekrar gidelim.
    eşim bu süreçte mesai kaldı ve parayı harcamamak için hep euro aldı koydu bir de ekstra olarak kumbara yapıyoruz birkaç ay biriktirip onu patlatıyoruz.

biz bir de Haziran ayında hem eşimin memleketine gittik hem benim ablamın kızı evlendi düğününe Bursa ya gittik Ağustos ayında da tatile gittik. 5 günlük tatilimize 46.000 tl ödedik. Çocuğumuz yok.
    kendi arabamızla gittik.
    ama tabii yakıt parasını da cebinize ayrı koymanız gerekiyor. Hani öyle çok lüks bir tatil yaptık mı hayır ama yetiyor. Asteria family resort side otelde konakladık.

seneye yine olsa yine bu şekilde gideriz. Herkes kıştan yarısını ödüyor bir şekilde sonra tamamlıyor.

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Ha seneye aynı otele gitmem artık. Bir şey için çabalarsanız oluyor. Kimsenin ben öyle şahane hayatlar sürdüğünü sanmıyorum. Birileri kredi çeker öder birileri yarısını öder sonra biriktirir kalanını tamamlar.. birileri gider birikim yapar mesai yapar koyar. Bir de çalıştığınız yer de önemli. Mesela eşimin iş yerini bu konuda çok seviyorum. Maaş- prim alıyorlar ekstra bayramda vs yine eşime ekstra ödeme yaptılar.
      Eşim eğitime gitti geldi sınava girdi 1. Oldu onun için tekrar hesabına para attılar.
      Mesai yaptığında bu maaşına ekleniyor zaten.
      Mesela primleri de bazen artıyor o ayki ciroya bağlı olarak..

Yeri geliyor eşim dışardan da iş alıyor gider haftasonu yapar gelir.

Yorumla
    • almost_blue
      almost_blue
      9 ay

Abla 5 güne 46 bin TL'ye nasıl kıydınız ya. O parayla gidin yurt dışını gezin, başka medeniyetler başka kültürler görün.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

@almost_blue Şu an için böyle bir düşüncemiz yok ayrıca bu benim dediğim fiyat iyi bile. Kremlin palace otel aslında gitmek istediğim yerdi ama fiyatı 70 binlere kadae çıkıyordu olmadı ama Aralık gibi alsaydık çok daha ucuza bulurduk kesin.
      Mesela Haziran ortası 100.000 tl yi gören otele arkadaşım eşi ve bebekleriyle kıştan 24.000 tl ye alıp gittiler. Bir de herkesin tatil anlayışı farklı kimi senin dediğin gibi bir seyahat tercih eder kimi de ne işim var oralarda der gibi gibi. Ne bilim ben mesel şu an yurtdışına çıkamam gibi geliyor. Tam olarak dil bilmiyorum , pasaport vs yok. Oradaki masrafı bilemiyorum.

Yorumla
    • almost_blue
      almost_blue
      9 ay

Benim param olsa direkt yurt dışı turu yaparım. İngilizce biliyorum, Arapça ve Rusça'dan da anlıyorum. Daha önce iki ülke gördüm, birinde mecburi ikametti Bosna-Hersek'te bir sene kaldım.

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      9 ay

Sadece eşim çalışıyor demişsiniz. Sizin üniversite mezunu olduğunuzu düşündüm yorumunuza bakıp. Çalışmayı tercih etmediniz mi?

Yorumla
    • Kain_
      Kain_
      9 ay

@Zamanın_izinde abi bu nasil bi acı yuh saka misin sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

@Zamanın_izinde Özelimi anlatmak zorunda olduğumu düşünmüyorum. Hatta aslında yazdım sonrasında bunu neden anlatıyorum diyip sildim.
      Üniversite mezunu olsam ne olur olmasam ne olurdu ki çevremde lise mezunu arkadaşlarım da var yani onların da bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor. Eşlerimiz için sorun teşkil etmiyorsak kime ne diyorum. Kendim tercihimdi bu arada.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Kendi*

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      9 ay

Ön yargıya bak

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    9 ay

Sırt 'tatil' yaptıklarını milletin gözüne sokmak için herkesten para dileniyorlar. Özenti alıklarsa onların bu lafta tatilini görüp onlar bir halt yapıyor, kendileriyse hayatı kaçırıyor zannediyorlar.

Ömrü boyunca yazlıkta yaşayıp hiç bundan konuşmayanlar, ülke ülke gezip tek fotoğraf paylaşmayanlar var. Bir de k*çındaki donu borçlanıp tatile giden görmemişler var.

Saçma sapan işlere özenmeyin bir zahmet kafanızı kullanın.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor Takip Et
Fenomen
9 ay
  • Haha tam ruh halimi anladım. Vallahi ben de bazen sosyal medyaya bakınca “herkes milyoner mi olmuş?” diye düşünmüyor değilim. Ama işin sırrı genelde iyi planlama. Bütçeyi iyi kontrol eden, erken rezervasyon yapan, kampanyaları kovalayan baya ucuza tatil yapabiliyor. Tabii işin “birikim” boyutu da var. Ben mesela gereksiz harcamaları biraz kısınca daha çok seyahat için bütçe ayırabiliyorum.

Bir de herkes aynı standardı tutturmuyor. Öğrenci dostu hostellerde kalan da var, lüks otellerde konaklayan da. Ama şunu söyleyeyim, güncel fiyatlar baya artmış, çıksın da bir yılbaşı piyangosu bizi de gönderiversin şu Maldivlere. 😅

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

60

Cevap

74

Cevap

• Tersy
    Tersy Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 47
    9 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Çalışıyoruz, kazandığımızı da yiyoruz.

0
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    9 ay

Şimdi herkesin tatil anlayışı ve hayattaki önceliği farklı. Ben yurt dışında yaşıyorum ve herkesin zannettiği gibi parayı ağaçtan toplamadığımız gibi, bugüne kadar her şey dahil bir otelde hiçbir zaman tatil yapmadım. Gittiğimde zaten niye tek başıma otelde kalmak isteyeyim, oda çok ayrı bir insanlıktan bıkmışlık seviyesi de neyse. En büyük giderim uçak bileti olduğu için ağustosta bilet alamadım örneğin. Teee Eylülün sonunda gideceğim memlekete. orada da çok şükür babamın evi varda kira ya da konaklama parası yok, yoksa asla gidemem. Çünkü kızım 2 yaşını doldurduğundan beri, aynı koltuk parasını onada alıyorlar ve bu herşeyi iki ile çarpmak demek oluyor. Sonuç olarak nerden kazanıyorlar sorusuna cevap şu: Artık herkes alacağı şeyi iki defa düşünüyor. Dışarda bir kahve içmek olsa da konu sadece, u Türkiye olsun Avrupa olsun, insanların önceliği yılda bir kere en azından tatil yapmak olunca, yılın 11 ayı ekonomik takılıyor ama çok belli etmemeye çalışıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • evdymevde
    evdymevde Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

30 bin le 1 gecelik tatil yaptık 4 kişilik bir aile 15 bin tatil alışverişi ben alışverişi bir tık abarttım gerçi ama biz 4 geceliğine gitmiştik yani öyle karar vermiştik neyse bir aparta yerleştik geceliği 4 bin 2 gece için ücret ödedik 2 gecede farklı bir apart tutarız dedik 8 bin verdik bir gece kaldık bir geceyi yani 4 bini boşuna vermiş olduk çünkü orada kavga ettik ben tatili erken bitirmek istedim neyse hesaplayalım 15 8 7 binde yol masrafı ve yemek için harcadık peki keyif aldımmı hayır apartta tatil yapılmaz en azından ben yapamam ben şahane bir otelde 4 gece 5 gündüz herşeydahil bir otel buldum üstelik %50 indirim vardı 27 bine geliyordu 4 kişilik tatil pahalı dedi kabul etmedi beni uyduruk bir tatile götürdüm bende onun burnundan getirdim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Ülkenin özeti 11 ay eşek gibi işten eve evden işe karı koca çalışıp yıllık izinde bir haftalık otelde kalmak tatil işte🤣oysa 4 duvar yine ama dünya para. Bunun için 11 ay deli gibi çalışıyorlar ülkenin yüzde 90 böyle birde kredi batağında çoğu. Ben ise 11 ay deli gibi çalışacağım bir işte değilim ama bu yok Kapadokya gideceğim Eylül'de maliyet 6 bin 😉o da tek kişi olduğum için. Çift olsam daha ucuz olurdu kişi başı 4 o zaman. Hadi daha büyut tatili 10 bin 12-15 bin ile Bodrum tatili var ama bizim aptl millet 4 duvar otel tatiline sadece havuzu için verir en az 40-50 ve bunun içinde eşek gibi 11 ay işten eve evden işe hayat sürer

1
    3 Yorumla
    • ümitlerbittiartik
      ümitlerbittiartik
      9 ay

Yok abi yok. zeka iste. 12 ay duzsunler sonra 4 gece yaşayalım. Acı gerçekler.

Yorumla
    • ümitlerbittiartik
      ümitlerbittiartik
      9 ay

Hayret senin gibi kadınlar da var. Sen erkek değilsin demi? Türünüz bitti.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

@ümitlerbittiartik yok ben tekim kalan😉 ben bu devre ait değilim bu yüzden de hiçbir erkek yanıma yaklaşamiyor🤣

Yorumla
  • Secil0000001
    Secil0000001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

Kışın çalışıyoruz kenara atıyoruz yazın geziyoruz 🙄

3
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    9 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 594 cevap paylaştı.

1 haftalık tatile gidiyorlar çoğu ve bir sene geri ödüyor

3
    0 Yorumla
  • _Daphnee_
    _Daphnee_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    9 ay

Genelde hangi zaman tatile gideceksem o ay aldığım maaşı buna ayırıyorum. Ek harcamaları karttan yapıyorum sonraki ayki maaşlada onu kapatıyorum. Döngüye girmek yerine min. Harcama yapıyorum ve düze çıkmış oluyorum 😂

1
    2 Yorumla
    • dnndndd
      dnndndd
      9 ay

Krediyi krediyle kapattığım günler aklıma geldi 😂

Yorumla
    • _Daphnee_
      _Daphnee_
      9 ay

@dnndndd He yok öyleli yapmıyorum sjsj ben sadece tatil zamanı kart kullanıyorum harici full yatırım

Yorumla
  • Gldn207208
    Gldn207208 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    9 ay

Para bulunan bişey değil kazanılan bir şey. Ya da soruyu kendinizi doğru ifade ederek sormayı deneyin! Çünkü bu biraz kıskançlığa giriyor.

2
    0 Yorumla
  • Gizemli3211
    Gizemli3211 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    9 ay

Bulmuyor borç ödüyor 😄😄 birde akıllıca tatil yapmak lazım günlerde bir otele tıkılıp kalıp on ya da yüz binlerce para vermek yerine düzgün bir ekipman alıp yıllarca kullanacak şekilde kamp yaparak gezerek de tatil yapılabilir. Ve otele tıkılı kalmaktan daha doyurucu olur

2
    0 Yorumla
  • Gardenya3487
    Gardenya3487 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

İnsanlar çalışırken ayni zamanda birikim yapiyor. Normal yani

2
    0 Yorumla
  • HayatınKahpeliği
    HayatınKahpeliği Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    9 ay

Zenginlerde para çok zaten fakir çalışır yaz kış tatile nasıl gitsin

2
    0 Yorumla
  • redbulkanatlandirir
    redbulkanatlandirir Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Bende asgari ücretle ya da 28-30 binle çalışan kirada oturan çiftlerin nasıl gittiğini anlamıyorum ve genelde minik çocukları bebekleri de olur o da masraf

1
    2 Yorumla
    • Yunuss58
      Yunuss58
      9 ay

Onlar gitmiyodur zaten

Yorumla
    • redbulkanatlandirir
      redbulkanatlandirir
      9 ay

@Yunuss58 gidiyor Instagramda story atiyorlar

Yorumla
  • Tatlı_nur
    Tatlı_nur Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    9 ay

Genelde söyle oluyor valizimi hazırladım tatile gidiyorum burdada borç içinde yüzüyorum gideyim biraz tatilde denizde yüzeyim diyolar kredi çekerek yani kısacası 😀🤣

1
    5 Yorumla
    • mathmatic
      mathmatic
      9 ay

Sen gittin mi

Yorumla
    • Tatlı_nur
      Tatlı_nur
      9 ay

@mathmatic hayır

Yorumla
    • mathmatic
      mathmatic
      9 ay

Gidecek misin

Yorumla
    • Tatlı_nur
      Tatlı_nur
      9 ay

@mathmatic yok

Yorumla
    • mathmatic
      mathmatic
      9 ay

Gitmek istiyor musun

Yorumla
  • Melisenmel
    Melisenmel Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    9 ay

Çalışıyoruz kim oturduğu yerden para kazanıyor tatili bile lüksmüş gibi gören tek ülkeyiz insanlar dünyayı geziyor

2
    3 Yorumla
    • Sezensezin
      Sezensezin
      9 ay

Senin tuzun kuru sanirim herkes oturup sen calismiyon herkes calisiyor ama kimse gecinemiyor gidiyorsada oda ust tabakadir ve maalesef ulkemizde tatilde bir luks haline geldi

Yorumla
    • Melisenmel
      Melisenmel
      9 ay

@Sezensezin tatile gidemeyen kesimlerde başta ailenin nüfusu önemlidir buna bağlı olarak gider ve gelir etkendir bu zincirin birer halkasıdır hükümete kadar dayanır kestiği vergiler piyasaya yansıttığı zamlar bunda tek sorumlu ülke yönetimidir ve uyuyan halktır

Yorumla
    • Sezensezin
      Sezensezin
      9 ay

O konuda haklisiniz halkimiz uyuyor hicbirsey umurlarinda drgil pahaliligi ulkeyi kimsenin dusundugu yok bazilarinin rahatligi luks yasantisi yuzunden bazilari yaniyor

Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    9 ay

Bazılarının kazancı iyidir,
    bazıları ise kredi kartıyla tatile gidip bütün yıl o tatilin borcunu öder.
    Tatilini en çok milletin gözüne sokanlar da bu borçla gidenlerdir. :)

0
    0 Yorumla
  • Agorson
    Agorson Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

özenmeyin millet parasız borçla gidiyorlar paylaşılan şeylerin hepsini yapıyorlar evet ama okadar hepsi hava atmak için paylaşmıyorlarsa demekki o etkinliği yapmamışlardır

0
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    9 ay

Kanka 2 evim 3 dairem var, bunların haricinnde 1 dükkanım var babadan kalma. Ellerimle temizledim, zamanla işçi vs. aldım şu an arkadaş bakıyor.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Tanıdıgım biri p*zevenklik yaparak gidiyor, diğerleride normal işte calısarak gidiyor

3
    4 Yorumla
    • Schleichen
      Schleichen
      9 ay

@fhihme sen ne iş yapıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Calışmıyorum

Yorumla
    • Schleichen
      Schleichen
      9 ay

pez i nerden tanıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Esimin akrabası ailecek yapıyorlar bu işi bi kaç defa şikayet etti eşim ama sonuc alamadık belki izliyorlardır bilemem

Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    9 ay

5-6 ay Para biriktirirler kıştan da rezervasyon yaptırıp giderler bence mutfaktan falan kısada bilirler

0
    0 Yorumla
  • GoRGeOuSS
    GoRGeOuSS Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    9 ay

Çalışarak. Parayı dengeli şekilde kullanıp hesap yaparsan tatil ve başka paraları ayırırsan gayette gidiyosun.

0
    0 Yorumla
  • alttantire19
    alttantire19 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    9 ay

Herkes fakir değil ki kazanıp gidio çalıo çırpıo gidio kredi çekio bişey sayıyı gidio ama biz sadece hayal kurup gidemioz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

Çoğu zengin işte. Onu geçtim yurtdışına bile giden var.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

15 günlük tatilden yeni döndüm. 1 hafta Fethiye 8 gün Kaş. 70 bin harcamişim.

1
    5 Yorumla
    • Titanic900
      Titanic900
      9 ay

Otelde mi kaldın sadece konaklama bu kadar tutmalı zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

@Titanic900 pansiyon

Yorumla
    • Titanic900
      Titanic900
      9 ay

Yinede ucuz değilmi o bölgeler için? Erken rezervasyon falanmı yaptırmıştın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

@Titanic900 hayir pansiyonlar ucuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

@Titanic900 Ben bu sefer izin tarihim net değil diye erken rezervasyon yapmadim çok pişmanim. Eğer Ocaktan rezervasyonumu yapsaydim yarı fiyatina hallederdim. Otel yerine pansiyonlar çok ucuz oluyor zaten otel sevmiyorum gereksiz pahali ve otele çok para verince gezemiyorsun.
      Pansiyonda kaliyorum kahvaltı dahil. Sonra o bölgenin en ünlü plajları, tarihi yerlerini internetten araştirip geziyorum. En iyi yerlerinde canim ne isterse onu yiyorum. Otelin tatsiz açıkbüfesine ve otelin kirli ve kötü plajina mahkum değilim. Sonra da günlük tekne turlarina katiliyorum. Akşam da duşumu alip yemek yiyip, gün batimi gezisi yapiyorum dondurma yiyip kahve içiyorum.
      Yerel köylü pazarini gezip alişveriş yapiyorum. Mesela fethiyenin tahini meşhur tadi çok farkli güzel.

Yorumla
  • vicdann_azabi
    vicdann_azabi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    9 ay

Bende birlikte tatile gidebileceğim bayan arkadaş ariyorum

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    9 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı.

Çalışıyorum. Umarım herkes emeğinin karşılığını alabilir

0
    0 Yorumla
  • almost_blue
    almost_blue Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    9 ay

Ben de bir bilsem. Ben hayatımda bir defa bile tatile gidemedim.

0
    0 Yorumla
  • ata_00
    ata_00 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    9 ay

Kızın fotoğrafı dubaideyse bizden birileri götürmüş onu

0
    0 Yorumla
  • RedbullHo
    RedbullHo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 18 , eic 102%
    9 ay

Çalıştığı işten yaptığı işten bankasinda oluyor Bankadan buluyor sonra bankadan çekiyor nakit olarak

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    9 ay

Genelde kredi kartından buluyorlar. başka soru? :)

0
    0 Yorumla
  • Cooldusunce
    Cooldusunce Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    9 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 475 cevap paylaştı.

Sorma biz gibiler bir kere gider arada onlar ohoo

0
    0 Yorumla
  • hepaynıhikayee
    hepaynıhikayee Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    9 ay

Kazanıyorum yiyorum napim başka bu yaz 200 bin harcadım tatile gezmeye vs

0
    0 Yorumla
  • Cordoba1234
    Cordoba1234 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 77%
    9 ay

Napsınlar kredi çekiyor sonra onu ödemekle uğraşıyor

0
    0 Yorumla
  • kimsesizqwer
    kimsesizqwer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Ya ailesinden ya çalışarak ya da başka sekilde yani genelde ailesinden bence

0
    0 Yorumla
  • proboyman
    proboyman Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    9 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 343 cevap paylaştı.

aralık erken rezervasyon

1 yıl önceden tatil bütçesi ayırma

olanda da var zaten

0
    1 Yorumla
    • proboyman
      proboyman
      9 ay

taksite sarılma

Yorumla
  • Mehmet1Oğuzhan
    Mehmet1Oğuzhan Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

Hakkat bende anlamıyorum bu pahalılıkta tatile gidenler ne is yapiyo

0
    2 Yorumla
    • Sezensezin
      Sezensezin
      9 ay

Onu sormadan once bu pahalilikta etrafta okadar luks arabalar var nasil aliniyor

Yorumla
    • Mehmet1Oğuzhan
      Mehmet1Oğuzhan
      9 ay

Birileri demekki iyi kazaniyo

Yorumla
  • mesut_boztas
    mesut_boztas Takip Et
    Master Yaş: 34
    9 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ben bu seneki iki tatilimi ticaretle ugrastigim için rahatça yaptım

0
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    9 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 338 cevap paylaştı.

Ben çalışıp kazandım

Baskalarını bilemem

1
    0 Yorumla
  • yeniüyealim
    yeniüyealim Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    9 ay

şu an biriktirdim iki hafta sonra gidiyorum Antalya ya gidecem

2
    0 Yorumla
  • Zarganaates
    Zarganaates Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    9 ay

Ev gecindirmeyenler

Aldıkları maası cebine atıyor lar oyle gidiyor lar

Cogu da kalpazan zaten

Ev gecindirmedikleri İcin aldıkları maas direk ceplerine oldukları İcin tatil yapmak kolay cünkü onlara gore

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

20-35 arası kadınların %40 esclik yapıyor. geri kalan %40 da çalışıyor %20 de koca parası baba parası vs.

0
    5 Yorumla
    • Freab
      Freab
      9 ay

Kadınlar üzerinden anlatınca eline ödül verdiler mi? Erkekler ne yaparak gidiyormuş?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Kusura bakma erkekler esc lik yapamıyor. Ona da değiniyim... baba parası ata parasıyla gidiyordur erkek için ama genel de erkekler tatil sevmez. O yüzden kadınlar ön planda oldu. Tatil dediğin şey genelde 2000 euro üstü tutar... Çoğu ülkenin insanı bu parayı biriktiremez özellikle türkiyede yaşıyorsa... anormal kazançlar lazım ve bu oran kadınlarda yüksek. bu benim suçum mu?

Yorumla
    • Freab
      Freab
      9 ay

Abart ve ağla istersen. Sezon sonu seni ets ye veya herhangi bir siteye girip otel fiyatlarına bakmaya davet ediyorum.

Yani öyle bir anlatıyorsun ki tek tek o kadınları izlemiş yanında birebir bulunmuş gibi.. ithamın çok saçma. Kusura bakma yani gülüyorum.

Evliyim ama evli olmasam ne olur ki tek başıma da giderdim veya gidemezdim sorun burada bu değil. Sizin gibi zihniyetlerin olmasını anlamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Anladım da sen kim ney oluyorsun neye göre ölçüp biçiyorsun peki? Hiç bunu sordun mu kendine?

Ben alanya da yaşıyorum esnafım. Alanyaya gelen her tusit benim çarşımdan önümden geçer... Ben bu çıkarımı kadınlarla ve erkeklere konuşup muhabbetimden çıkarıyorum sen neyi nerden çıkarıyorsun peki? Kafana göre bölücü terör örgütlüğü yapmadan önce bazı şeylerin farkına var. Erkekler kadınlar kadar tatile hiç bir zaman çıkmadı. Tek başına ya da arkadaşlarıyla daha çok çıkıyor bu kızlar. Eğer sapsalar ya da aldatmak bir dini vecize olmuşsa kişinin çevresinde akşam publardan evlere yatmaya gidiyorlar. maalesef bazı kızlar esc konusunda ilerlemiş tatile gelip bunu yapan da çok var. Anılarımı anlatma ama deneyim hepsi gördü yaşandı denendi onaylandı. Fakat sen kendi yargılarına göre kesip biçmek sadece doğruymuş gibi davranıyorsun.

Yorumla
    • Freab
      Freab
      9 ay

Zihniyetini bilmem neyleyim ne bkonda yaşarsan yaşa abii senin kafa değişmez. Hayatta başarılar..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Yurtdisinda yasadigim halde bu sene tatile gidemedim..

1
    1 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      9 ay

orada ne iş yapıyorsunuz?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Çalışıp kazanıyorlar nerden bulck.
    Oturduğu yerden armut pis ağzıma düş beklemiyorlsr

1
    0 Yorumla
  • KalkYerimeYat
    KalkYerimeYat Takip Et
    Guru Yaş: 35
    9 ay

Erkenden taksitle alıp tatilden önce borcunu bitirmeye çalışıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Bazıları babalarının parasından bazıları ise varlıklı olmaktan.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

Ya zenginler gidiyo ya da borc yapip tatile cikiyorlar

0
    0 Yorumla
  • or_ak
    or_ak Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    9 ay

Tatil dediğin 100bin harcamıyorlar her şey dahil 20 bin liaraya 5 gün kalabilcek oteller var

0
    4 Yorumla
    • Yağmurrluu
      Yağmurrluu
      9 ay

20 liraya var mı yaa

Yorumla
    • or_ak
      or_ak
      9 ay

Var baksana ayrıca asgari ücret 22 olduğunu bir hemşire 80 bin

Yorumla
    • Yağmurrluu
      Yağmurrluu
      9 ay

Evet

Yorumla
    • or_ak
      or_ak
      9 ay

Bir hemşire bile çok rahat 5 yıldızlı otelde tatil yapabilir bir öğretmen de öyle ağladıklarına bakma

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Kimi kredi çekiyor kimi dolandırıcılık yapıyor. Kimi kredi kartından taksitle yapıyor. Kimi ise yan gelirle gidiyor.

1
    0 Yorumla
  • ladycurio
    ladycurio Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 96%
    9 ay

Kıstan beri ufak tefek atarak kenera biriktirdim..

2
    5 Yorumla
    • Sadbut_true
      Sadbut_true
      9 ay

Tek miydin ki

Yorumla
    • ladycurio
      ladycurio
      9 ay

Nasıl yani

Yorumla
    • Sadbut_true
      Sadbut_true
      9 ay

Tek mi gittin yani sen m ödedin

Yorumla
    • ladycurio
      ladycurio
      9 ay

Arkadaşlarla herkes kendi hesabını ödedi tabikide

Yorumla
    • Sadbut_true
      Sadbut_true
      9 ay

Hmmm güzelmiş

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

Bazı bankaların kredi karti puanları ile jollyden puan ile tatil alabiliyorsin biz bu yaz bu sekilde 2 gün konaklama satin aldik 2 günde kendi cebimizden aldik 15bin tl ye 4 gece tatil yaptık ayvalikta

0
    0 Yorumla
  • snmgungor
    snmgungor Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    9 ay

çılgın gibi çalışıyorum :) bir zahmet tatil falan da olsun ya

1
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    9 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 388 cevap paylaştı.

Biriktiriyorlar demek ki.

1
    0 Yorumla
  • Raisa3
    Raisa3 Takip Et
    Guru Yaş: 103 , eic 99%
    9 ay

Biriktiriyoruz

1
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    9 ay

Kredi çekenler de çok

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    9 ay

Herkes asgari ücretle çalışmıyor sonuçta

1
    0 Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    9 ay

Çalışıp biriktiriyorlar

1
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay
    Tatil & Seyahat konusunda 375 cevap paylaştı.

Kredi çekip gideni bilirim

1
    0 Yorumla
  • Umitkiziltas
    Umitkiziltas Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    9 ay

Şaşılacak bir durum haklısın

1
    0 Yorumla
  • SINIRSIZIM
    SINIRSIZIM Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 98%
    9 ay

Kredi çekenleri biliyorum

1
    4 Yorumla
    • Yağmurrluu
      Yağmurrluu
      9 ay

Evet.

Yorumla
    • SINIRSIZIM
      SINIRSIZIM
      9 ay

@Yağmurrluu yaşamayı biliyorlar

Yorumla
    • Yağmurrluu
      Yağmurrluu
      9 ay

Sonra kredi borcunu ödemekte zorluk çekiyorlar ama.

Yorumla
    • SINIRSIZIM
      SINIRSIZIM
      9 ay

@Yağmurrluu kendi düşen ağlamaz, bana borcunu ödemeyip tatilden de vaz geçemeyenleride bilirim 🤣

Yorumla
  • mertomertt
    mertomertt Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    9 ay

Tatil kredisi çekiyorlar veya tatil için yıl boyu bir bütçe ayırıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Schadelbrecher
    Schadelbrecher Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    9 ay

85 milyon ülkede 2 milyon insan tatile gidiyor çok mu lan

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Tatile gidenler parayı nerden buluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bazi insanlar parayı nereden buluyo? 5 cevap verildi
Bu insanlar parayı nerden buluyorlar? 14 cevap verildi
Aşirete bağlı olanlar nerden buluyor bu kadar parayı? 34 cevap verildi
Bu insanlar parayı nerden buluyo? 10 cevap verildi
Bu insanlar parayı nerden buluyo? 4 cevap verildi
Parayı nerden buluyorlar? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨