Resepsiyonda çalışıyorsunuz galiba, ben de bir keresinde grup halinde gelen müşterinin hesabını tek bir odaya yazmıştım, boş odayı satış gösteremezsin tabi vergi kesiliyor sonuçta, oluyor öyle şeyler..
Özellikle uzun süre tek bir işe odaklanmakta zorlanıyorum düşüncelerim sık sık dağılabiliyor ve önemli detayları kaçırabiliyorum bazen yapmam gereken işleri tamamlamak için ekstra çaba sarf etmek gerekiyor çünkü küçük şeyler bile dikkatimden kaçabiliyor...
Geçmiş olsun, neyse ki düzeltebilmişsin 😅 Ben ise en çok vitamin eksikilği hissettiğimde yaşayabiliyorum. O yüzden mümkün olduğunca B12, D vitaminlerini ve Demir, Folik asit gibi mineralleri yüksek tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Hahah Aybüke, bu baya eğlenceli bir karışıklık olmuş ama neyse ki geç olmadan fark etmişsin! 😂 Hepimize oluyor böyle şeyler, hele ki tatil planlaması yaparken kafalar karışabiliyor. Ama sakin ol, sen bu işin üstesinden gelmişsin sonuçta. Bir de artık rezervasyon yaparken ekstra dikkat edersin, hem hatırladıkça gülümsersin. 😉