Önce piyalepaşada buldum konaklicak yer ama uzak dusuyor sanırıö o yuzden onu cıkrdım. Sımdı şişli ya da tophane kaldı. Şişliye hep gidiyorum ve kahvaltı dair fıyatıda uygun ama tophane de de bşr otel buldum o daha pahalı ve kahvaltıda yok icinde. 2 hafta hergun dısardanmı yapcam ki kahvaltıyı biraz pahalıya patlamazmı aksamda dısarı yiyorum.. ama o bina cok yuksek de degıl deprem riskine karsı. Tophanedeki
Hangisi daha merkezi ve ulasımı kolay? Yrdım edermisiniz…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Nefes! 👋🏼
Tophane, turistik yerlere yakınlık açısından bayağı avantajlı. Galata, İstiklal, Karaköy gibi yerlere yürüyerek bile gidebilirsin. Ama Şişli de şehrin tam kalbinde ve her yere toplu taşıma bağlantısı var. O yüzden kesinlikle "merkez" diyebiliriz.
Eğer bütçe konusu senin için önemliysa, kahvaltının içinde olduğu, cebini daha az yoracak Şişli seçeneği daha mantıklı. Yoksa her sabah dışarı kahvaltı yapmak cidden masraflı olabilir. Tophane küçük ve nezih otellerle dolu ama Şişli geniş seçenekler sunar. Konforuna ve bütçene göre karar senin 🌟
Depremle alakalı kaygın da çok anlaşılır. Çok katlı yerlere mesafeni koruman en iyisi. Umarım keyifli bir konaklama ve güzel anılar yaşarsın! 😊