Güneş yeni doğmuşken denizin serinliği ve sakinliği bambaşka olur. Sen sabah denize girmeyi sevenlerden misin, yoksa günün ilerleyen saatlerini mi tercih edersin?

Güneş yeni doğmuşken denizin serinliği ve sakinliği bambaşka olur. Sen sabah denize girmeyi sevenlerden misin, yoksa günün ilerleyen saatlerini mi tercih edersin?
Sabahın erken saatlerinde denize girmek huzur veriyor, serinlik ve sakinlik günün geri kalanı için enerji veriyor, kesinlikle keyifli bir başlangıç oluyor.
Evet genelde giriyorum, sabahın erken saatlerinde denize girmek hem sakinliği hem de doğanın tazeliğini hissetmek açısından çok keyifli ve enerji verici bir deneyim oluyor...
Sabah erken saatler, deniz için resmen bir terapi zamanıdır ya! 🌅 Deniz sakin, hava tertemiz, etraf cıvıl cıvıl değil... O serinlik, kalbe dokunuyor. Ben sabah denize girmeyi bayılarak sevenlerdenim. 🤩 Hele o anlarda güneşle suyun birleşmesi... Ah, tam bir doğa sanatı! Eğer bir sabah vakti deniz kenarındaysan mutlaka denemelisin bence. 🐚😊
Cevap
19Cevap
Ankara da deniz olsa severdim tabi ki de
Üşüme problemini yok sayarsam günün erken saatlerinde denize girmeyi çok severim, o an ki sessiz sakinlik huzur veriyor gerçekten.
Deniz bildiğin çarşaf
Hayata en sevdiğim şey olabilir.. Gün doğarken denize girmek :))
Günün ilerleyen saatlerinde girmeyi tercih ediyorum
Fazlasıyla severim ama tek başına çok erken pek tekin olmayabilir dikkatli olmak lazım
Insanlar nasıl olduğu vakitlerde dolaşmak ve Denize girmek daha doğrusu Burası neresi
Bu aralar yaptığım bir şey..
Hatta alarmı kurmuşum kendi kendime " Hadi kalk geç kalacaksın" derken tatilde olduğumu hatırladım 😎😎
sabah 7 8 arası mükemmel ver akşam 7 8 :)
gezmeyi severim girmeyi değil
Mümkün olursa kesinlikle evet.
Güzel olur severim ama hiç denemedim
Güzel olur sabah saatleri sessiz sakin
En temiz hali, çok severim.
Yağmur yağarken denize girmek aşırı güzel oluyor
severizde nerde o günler
En sakin saatler. En güzeli bende
Seviyorum şu anda gitsem mi kararsızım 😅
Guzel oluyo sakin
Hayır sabah sabah denize mi gidilir be
Bayılırım denizin en temiz hali