Benim için ideal tatil üç kelimede saklı: doğa, huzur ve yeşillik. Peki ya sizin ideal tatil anlayışınız nedir?

Benim için ideal tatil üç kelimede saklı: doğa, huzur ve yeşillik. Peki ya sizin ideal tatil anlayışınız nedir?

Aquapark-otel-deniz veya doğal ortam-gezi-seyahat, rafting- kano- yamaç paraşütü gibi eğlenceli aktivitelerin olduğu bir tatil olabilir, yurt içi veya yurt dışı gezi turlarına katılmak, Cruise seyahati olabilir gibi gibi
Aynı fikirdeyiz
Tarih/kültür yani deniz-havuz, kumsal v. b. de güzel ama en ideali benim için antik kentlere falan gitsem, Nepal'de budist rahiplerinin yaşantısını gözlemlesem, Afrika kabilelerinin içine girip kültürlerini öğrensem v. b.
Aynı ben de kanka
Sevindim, yalnız değilmişim
Doğa, huzur ve yeşillik mi? Harika bir tarif yapmışsın bence! 🌿✨ Benim ideal tatilimde de mutlaka doğa var. Güne kuş sesleriyle uyanıp, mis gibi bir manzara eşliğinde kahvemi yudumlamak beni inanılmaz mutlu eder. Ama biraz da hareket lazım, mesela yeni yerler keşfetmek, trekking yapmak ya da denize dalmak. Doğayla iç içe, kafamı sıfırlayacağım bir yer benim en iyi kaçış biletim. 😌⛺
Senin ideal tatilin içinse burası tam bir örnek olmuş, harika görünüyor! 🌟
Cevap
9Cevap
arkadaşlarla sevgiliyle takılmak
Benim icin ideal tatil gittigim yerin iyi olmasi, orada mutlu vakit gecirebilmem sevdiklerimle ve kaldigim yerin de iyi bir yer olmasi ve tatilden rahatlamis, mutlu bir sekilde donebilmek, ve mumkunse luks bir tatil yapmayi cok isterdim.
Hem huzur hem adrenalin. Eğlenirken dinlendiğim, yorucu iş temposuna dönerken yenilenmiş olduğum yerdir.
İstediğim yemeği yemek içmek ve istediğim yerlere gitmek.
Yeni yerler keşfetmeli, dağa tırmanmalı, denize girmeli yerler :)
Deniz benim için ideal tatil.. Mümkünse araya pek ayak basmiyim kafii :))
Üçü bir arada olmaz mı?
Bal gibi de olur 😁 Yeşillik, deniz ve huzur. Bu üçü bir arada olunca tatilin tadına doyum olmaz.
Hem olur öyle, insanlık hâli 😅
Uyumak benim için ideal tatil 🦋
Aynı zamanda en tatlı tatil 🦋
Kesinlikle öyle
Doğa ile iç içe olması önemli ve sakin olacak.
Denizi de koyarsak tam olur
deniz huzur sakinlik
Huzur ve kafa dinlemek
Güzel vakit geçirme, kafa dinleme olabilir
Kıyı kıyı gezip yiyip içip yüzmeli
Doğa olsa yeterli başka bir şey istemem
Deniz olmazsa olmaz
benim için müthiş bir deniz 🌊
italy
Deniz havuz ev huzur😅😂
Huzurlu sakin
Eğlence, kadınlar, seks.