Güncellemeler
10 ay
Dün birlikte olduk ulus'taki bir otele gittik saat 12de giriş yaptik 17.30 Gibi ayrıldık. herhangi bir sorun ve sıkıntı olmadı.
Ankara 'da Kızılay çevresinde birkaç yer buldum ama bekar erkek evli kadın sıkıntı yaşar mıyız? Evlilik cüzdanı şart mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elit 4 yıldızlı oteller ve 5 yıldızlı oteller asla sormaz. Ben tunalıda hiltonu tercih ederdim. En kral oteldir.
Evli kadınlarla mi gidiyordun
Evli bekar fark etmez evli değilsen almazlar ama iyi 4 yıldız otellerle tüm 5 yıldızlı oteller paraya bakar bunları önemsemez.
Hiç mesela çocuğu kocası aradığı oldu mu otelde iken. Benim olacağım kadın 6 yaş büyük benden bu arada
Böyle şeylerden korkma. Telefonları sessize alıp başlayın işinize
En uzun evli biriyle ne kadar süre görüştün ki
Tek gece
Biz 1.5 aydır görüşüyoruz. Kızılay AVM'de bir kere normal buluşup biseyler içtik
Kadın istiyorsa uzun ilişkiyi uzun daha iyi ama benimki tek gece istemişti. Bu arada bende ev sorunu yok o yüzden rahatım
Sen nasıl tanıştın o kadınla. Benimkinin 3 çocuğu var okullar tatil olmasa evine gidecektim.
Tinder ile
Ordan iş yok artık ya bitik orası
Peki
5 Yıldızlı hiç bir otel kimlik ya da evlilik cüzdanı sormaz
Yarın gidecez işte bakalım artık 3-4 otel listesi yaptım.
Ulus ve Kızılay'da yer alan 3-4 yıldızlı hiçbir otel sorun yaratmaz. Ben evli bekar nişanlı çok kadınla vakit geçirdim
Git kanka bir şey olmaz ama çok yıldızlı tercih etme
5 yıldızlı oteller mi sorar
Evet genelde çok lükse gitme
Git bekar bul olum aynısını karın yapsa hoşuna gidermiydi
Ulusta istediğin otele girebilirsin
Kadın evli sıkıntı yaşamaz ilerde değil mi
İsterse çocuklu olsun sıkıntı olmaz ama konfordan biraz ödün vermeniz lazım
O konuda önem yok. Kocası sabah 8 akşam 8 işte olacak vardiyalı çalışıyor. 3-4 saat vakit geçirmek amacımız..
3 -4 saat helal olsun kral
Kocası gelmeden eve gidecek Mamak'ta hatun. Olmuşken o kadar süre oluruz artık
Kral kirala bi araba hem gezersiniz hemde doğanın tadını çıkarırsınız ev otel ortamı sıkar insanı değişiklik güzel olur tercihen klıması çalışan araç tercih et performansda düşüklük yaşama aman deyim teklersin çekişten düşersin dikkat et
İlk otelde olmaya karar verdik.
Sen senaryoyu planlamışsın usta Allah güçten düşürmesin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!