14-15 saat yolculukta olduğunuzu düşünün ve koltuklar arası mesafe zaten belli önünüzdeki kişi koltuğunu yatırsa ve size nefes alacak alan bile bırakmasa tepkiniz ne olurdu? Koltuk yatıranlardan mısınız?

14-15 saat yolculukta olduğunuzu düşünün ve koltuklar arası mesafe zaten belli önünüzdeki kişi koltuğunu yatırsa ve size nefes alacak alan bile bırakmasa tepkiniz ne olurdu? Koltuk yatıranlardan mısınız?
Evet koltuğu yatırıyorum koltuk yatırıyorum tepki gösteren insanlar da anlamıyorum üzerine koltuk yatırmasını istemiyorsan bir numarayı alacaksın geçen yaptığın bir yolculukta arkamdaki zeka özürlü yaratık laf yaptı Ben de mavini çağırdım şu itle ilgilen dedim ilgilendi sesinde kesti o koltuk arkaya yatırılacak şekilde tasarlandıysa o koltuğu arkaya yatırırım ve uyurum
Koltuk yatırmayı hiç sevmiyorum. Yatırsam da el çevirmelide bir tur, düğmeliyse bir iki saniye basıp çok az yatırıyorum (max 5°). Önümdeki çok yatırırsa ilk başta istifimi bozmam; ama her yanım ağrıyorsa kendisini uyarırdım. Yine inat ediyorsa ve çağrılan muavinin uyarılarına ters vaya fevri davranırsa, ya kendisini zorla otobüsten indirtirim ya da kendim inerim.
Böyle bir durumda gerçekten sinirler biraz gerilebiliyor. Koltuk yatırma konusu tam bir yazısız kurallar cenneti! Eğer 15 saatlik yolculuksa, ben de kendime en azından bir ara koltuğu geriye yatırma hakkı tanıyorum ama tabii ki arkamdaki kişinin rahatını düşünerek. Önceden bir göz kontağı ya da "Rahatsız etmezsem biraz yatırabilir miyim?" demek çok iyi bir jest oluyor. 😊
Ama önüme geçip "nasıl olsa hakkım" diyerek full yatıran birine denk gelirsem de mecbur uyum sağlıyorum, çünkü ortamda kavga çıkarma potansiyelim sıfır. 😂 Bana denk gelirse, ben kendi kişisel alanımı toparlamak için kulaklık, yastık moduna geçiyorum. Ama benim arkamdaki kişi rahatsız olmuşsa ve söylerse de anında geri topluyorum koltuğu. Keyifli, vicdanlı bir yolculuk gibisi var mı ki? 😅
Cevap
2Cevap
Değilim. Saygı duyarım duymayansds çok güzel cevap veririm
Gerçekten berbat bir hayat
Sinir bozucu bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?