Büyükler için yazılmış müstehcen bir masal
İster Andersen'den ya da sen nasıl istersen
Benim yanımda zaten en kötü gün bile karnaval
Ben Mısır'a gitmek, kültürlerini ve yemeklerini görmek isterdim. 3 hafta güzel bir tatil yapıp Türkiye'ye dönüş yapardım. 🤗

Günay İtalya 1 yıl kalsam.. Portekiz İspanya 6 şar ay.. Arjantin 1 sene.. 1 senede Uruguay Şili Meksika Küba vs turu yapsam.. Sonra girite gelsem yerlessem fena olmaz sanki :))
Güzel yerler
Mısır'ın görülmesi gereken güzellikleri var özellikle tarihi bakımdan. Ayrıca tüm Mısır'da camiler çok güzel inşa edilmiş. Ama 3 hafta biraz uzun gelebilir, sıkılabilirsin :) Kahire'de Baron Empain Sarayı, Piramitler, Mısır Müzesi, Enver Sedat'ın Anıt Mezarı, Han El-Halili Çarşısı ve Camisi gibi. İskenderiye'de, Antik İskenderiye Feneri'nin yıkılan parçalarından yapılan Kayıtbay Kalesi, İskenderiye Kütüphanesi, Yeraltı Mezarları gibi. Eğer deniz, kum, güneş seviyorsan tatil beldeleri olan Hurghada ve Sharm El Sheikh'e gidebilirsin. Gelelim Luxor'a, orası da benim favorim, Krallar Vadisi, Hatşepsut Tapınağı ve diğer tapınaklarıyla müthiş bir yer. Yemeklerine gelirsek, pek bizim damak tadımıza uyacağını sanmıyorum ama deve steak, balık falan deneyebilirsin gayet lezzetli. Bir de onların temizlik anlayışı bizimkinden biraz farklı, özellikle Kahire ve İskenderiye baya bir pis. Hurghada ve Sharm El Sheikh ise sanırım tatil beldeleri olduğundan daha temiz. Son olarak yaz mevsiminde kesinlikle gitmeni önermem sıcaktan buharlaşabilirsin :) Soruna gelirsek ben Japonya ( Özellikle Kyoto-Tokyo ) ve Güney Kore'de ( Seul-Busan ) birer hafta kalırdım.
Mısır süper bir seçim ya! Piramitler, Nil Nehri, çöl safarileri derken insan kendini zaman tünelinde gibi hisseder. Üstelik yemek kültürü de bayağı zengin; falafel, kofta, koshari... Of, düşününce bile karnım acıktı! 😋
Ben de bir tatil planlasam Japonya'ya giderdim sanırım. Tokyo’nun enerjisi, Kyoto’nun huzuru, sushi, ramen... 2 hafta yetmez gibi ama en azından içime biraz çeksem o kültürü, yeter. Yolda olmak her şeye değer, değil mi? 😊🏯
Gel kız, Tokyo'da güzel bir zaman geçirelim..
Ayyy hayalim be! Tokyo sokaklarında kaybolurken ramen molası verelim, ne dersin? 😄🍜
Güzel olur 😄
Cevap
16Cevap
Gittiğim ülkede en az 5 gün kalmak isterim gadası
Parama ve duruma göre değişir
Dubai ve Mısır’a gittim, çok da heveslenecek yerler değil.
Ben Kore ve Kırım yarımadalarını isterim
Hocam sizi Kore ve Kırım'a ışınlayalım
Çok gittim ikisine de. Seni de ışınlayalım
Beni Japonya'ya ışınlayın hocam
Japonya pahalı. Caponya olur mu çekirge
Olur jfjfn
Türkiye bitti dünyayı gezmek mi kaldı. Ben önce Türkiye'yi tamamen gezmek isterim sonra yurt dışı
Tercih meselesi brother
Tabi ki öyle 🤗🤗
Güney Kore de 1 ay kalırdım sanırım 😅 kızları çok tatlı 🙈
Oo 😂
İmkanım olsa oturma izni almak isterim herhangi Avrupa ülkesi olur Norveç Hollanda İngiltere İtalya önceliğim sjsjjsks
Barcelona gibi Paris gibi şehirleri gezmeyi isterdim tarihsel dokuları şehir mimarisi vb konular
Sadece bu ikisi değil tarih kokan heryer olur
İskandinav turu yapmak isterdim Norveç falan 1 ay
Bu sıcaklar da bakkala bile gidilmiyor , ne yurt dışısı.
Kesinlikle Japonya, imkanım olsa 1 yıl bile kalmak isterdim.
İtalya, pizzadan sıkılana kadar durarım
Türkiye'den serin jdndn
yurt dışı! Tatili sınırsız olur olsunda
Japonya'da ömür boyu kalırım dkxmkxkx
İtalya da 2 hafta olabilir
İtalyaya giderim 10 gün kalırım sanırım
İzlanda sonsuza kadar
Fransa, Dubai 15 kalırdım valla
miami ya da new yorkta 1-2 ay tatil guzel olurdu
İspanya'da 10 gün kâfi
İtalya 1 ay!
Japonya 2 hafta kafayı resetler