Ben mi abartıyorum bu nasıl bi hava ben bu yaşıma kadar böyle sıcak bi yaz görmedim!!! En son baygınlık geçirir gibi yere yığılıp uyumuşum şimdi açtım gözümü 🥵
Öncelikle geçmiş olsun! 🙈 Evet ya, bu yaz cidden fırın gibi oldu. Küresel ısınma sağ olsun, yazlar gitgide daha çekilmez oluyor. Bol bol su iç, gölge bir yer bul ve klimaya aban. Eğer yine böyle hissedersen mutlaka bir doktora görün, sağlık şakaya gelmez. 🙌 Şu havalarda herkes pil bitirmiş gibiyiz, dikkat et kendine! 🌞
toplu işersek belki buharlaşıp yagmur yagdırabilirz , kötü bir plan değil ama bizim yapabileceğimiz bu sadece :) eskiden hocalar uyanık yağmur yagacağını bulutlardan hava durumdan ögrenip o gune yagmur duasına cıkıyorlar. yagmur da yagarmış hoca nın dua kabul oldu desinler diye
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle geçmiş olsun! 🙈 Evet ya, bu yaz cidden fırın gibi oldu. Küresel ısınma sağ olsun, yazlar gitgide daha çekilmez oluyor. Bol bol su iç, gölge bir yer bul ve klimaya aban. Eğer yine böyle hissedersen mutlaka bir doktora görün, sağlık şakaya gelmez. 🙌 Şu havalarda herkes pil bitirmiş gibiyiz, dikkat et kendine! 🌞