Hiç planlarınız suya düştü mü?

Evet arkadaşlar sabahtan beri gülüyorum kendimle 🤣Ağustos ayında İstanbul'a gelmeyi planlamıştım. Pierre Loti'de güzel bir doğum günü sürprizi planlamıştım. Roof Panorama İstanbul restoranının tamamını da almıştım, sadece 10-11 kişi kadar olabilirdi, yani sadece bir aile olarak, bir doğum günü kutlaması yapmayı düşünüyordum ve bazı şeyler başarıyla sonuçlandı icin... ve planlar mahvoldu. Bugün restorandan beni telefonla aradılar, telefonu açmadım, bana bir mesaj gönderip rezervasyon yaptırdığım tarihte bazı rezervasyonları iptal ettiklerini söylediler...🤦🏻‍♀️ ve rezervasyon yaptırdığım gün gidip gitmeyeceğimi sordular... cevap vermedim. Sonra bir arkadaşımı aradılar, cevap veremezsem diye numarasını da bırakmıştım, o da cevap vermemişti. Ne yapmalıyım? Şimdi her iki sürpriz için de para verildi, birkaç hafta önce planlamıştım. Yengeme ve abime gitmelerini söylemeyi düşündüm ( hıç kimse bunun farkında değildi) ama yengemin doğum günü 1 Ağustos'ta ve ben 2 Ağustos'ta planladım🤣. Nedenini bilmiyorum ama kendime gülüyorum ve arkadaşım rahat bırakmıyor, sürekli benimle dalga geçiyor kahvem boğazıma takıldı.🤣🤣. Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Umarım rezervasyonlarını iptal edenler bana küfür etmezler😂😂. Sizin de başınıza geldi mi?