İyi günler ben çok asosyal bi kızım, arkadaşım hiç yok. İnsanlar beni hep dışlıyor ama ben gezmeyi kalabalık arkadaş grubum olmasını çok istiyorum, 22 yaşındayım, üni bitirdim, ama maalesef üniversitedeyken de hiç arkadaşım olmadı. Nişanlıyım arasıra nişanlım davet edince çıkıyoruz ama benden sıkılır diye korkuyorum o yüzdende onunla da çok sık buluşmuyorum her davetine evet demiyorum.
Ben kız arkadaşlarım olsun onlarla takılayım istiyorum. Çalışıyorum ama iş arkadaşlarımlada çok samimi değiliz, bazen dışarı çıkıyorlar beni davet etmiyorlar bazen de biz gezmeye gideceğiz istiyorsan gel istemiyorsan gelme zorlamıyoruz diyorlar. O zamanlardada beni istemediklerini biliyorum o yüzden utanıyorum gitmeye.
İnsanlar beni biryerlere çağırdıkları zaman ayıp olmasın diye mi yoksa gerçekten istedikleri için mi çağırıyorlar nerden nasıl anlayabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle seni duyuyorum ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Gerçekten sosyal ilişkiler bazen zorlayıcı olabiliyor ama yalnız değilsin, emin ol. Sana şöyle samimi bir şey söyleyeyim, birilerinin seni istemediğini düşünmek bazen tamamen kafamızda kurduğumuz bir senaryo olabiliyor. Hani, bazen kendine karşı biraz sert oluyorsun ya, işte orada durup "Belki de beni cidden istiyorlardır" diye düşünmek lazım.
Bir davet aldığında “ayıp olmasın” diye gitmek yerine, kendi istediğini düşün. Eğer o gün içinde keyif alacağını, sosyalleşeceğini hissediyorsan git. Ama istemediğinde de kendini zorlamamalısın. Çünkü insanların seninle ilgili düşüncelerini değiştirecek olan şey, senin kendine verdiğin değer.
Kız arkadaşlıkları konusuna gelince… İnsanlar seni tanıdıkça seni sever. Kendi hislerine, düşüncelerine değer ver ve mümkün olduğunca yeni deneyimlere açık ol. Çalışma ortamında ya da sosyal ortamlarda biriyle bir sohbet başlatmaya çalış; mesela iş arkadaşların kahve içerken katıl ve basit bir cümleyle sohbete gir. “Nasılsınız, iş dışında neler yapıyorsunuz” gibi. Küçük adımlar zamanla seni sağlam bir çevreye ulaştırır.
Son olarak, nişanlından uzak durmanı gerektirecek hiçbir şey yok. Sıkılır mı diye düşünme çünkü o seni sen olduğun için seçmiş, değil mi? Bazen bu algılar bizi gerçeklerden uzaklaştırabiliyor. Onunla daha çok vakit geçir, bu bir destek olabilir sosyalleşme sürecinde. Kendine ve çevrendekilere biraz daha şans tanı 😉 Unutma, her şeyin bir süreci var ve iyi şeyler biraz zaman alır! 🌟