Ben 2 günde bir gidip 1-2 saat serinleyip çıkıyorum siz en son ne zaman gittiniz sık sık denize gider misiniz?

Ben 2 günde bir gidip 1-2 saat serinleyip çıkıyorum siz en son ne zaman gittiniz sık sık denize gider misiniz?

Çok oldu ya istiyorum yakın zamanda
Sanırım 2 3 sene oldu yüzme bilmiyorum zaten
Çok iyi bilmene gerek yok bir gir çık maksat serinlemek hem tuzlu su çok sağlıklı cilt için
Ne güzel :)
Bu yaz Fethiye’de güzel bir deniz keyfi yaptım, efsaneydi! 🏖️ Her seferinde doğasıyla, deniziyle büyülüyor. Çok sık gidemiyorum ama fırsatını buldukça kaçıyorum, deniz havası gibisi yok. Sen zaten bayağı iyi değerlendiriyorsun yazı, mis gibi! 😎
Cevap
6Cevap
Dün gittim yüzdüm herkes sahılde ve su çok iyiydi ılıktı bence denız 3”4 gibi daha güzel oluyor
Evet gün batımına doğru çok güzel oluyor
uzun yıllar oldu galiba
İki gün önce gittim sahile yakın yasamanin yararları 5km sonra. deniz var. Çocuk hasta olmasa geçen hafta komple denizdeyidik ama işler oyle olmadı
Geçmiş olsun evet bende sahil şehrinde yaşıyorum en güzel yanı bu gerçekten
dün maalesef. güneş kremini bocalayıp gölgede oturmama rağmen her yerim kırmızı. dekolte bikiniye son verme zamanı geldi haşema artık... FJKLDSJFLGKFDKLSFJ
Kötü olmuş 😅
sorma oturamıyorum koltuga
Pazar günü gittim ama 10 yıldan fazladır yüzmedim.
1 ay öncesi ayaklarımı sokup yeğen ile oynamıştım.
Denize gitmiyorum. Denizler hijyenik degil
Çokta detaylı düşünme senin yediğin gıdalarda soluduğun havada bile ne kadar zehir var ona bakarsak
Ben yapay gıda yemem. Bahçeden
Çok oldu. Deniz korkum var tercih etmiyorum
Kıyıda takılabilirsin çocuklarla 😃
Tamam
Pazar günü, bana çok iyi geldi.
Yüzme bilmiyorum
Öğrenmek istiyor musun peki
Hayır
uzun zaman önce
Geçen hafta
Dün.
Yüzme bilmiyorum