Bugün seni en çok yoran şey hangisiydi: İş mi, trafik mi, yoksa aklına gelip duran birisi mi 😏?

Sabah spor sonra dalış , boguluyordum. Dibe dalıp nefesimi verdim. Baloncukları izliyorum , yukarı çıkışlarını ajajja nefessiz kalıp yukarı çıkıp aaaaâaaaaaaaahh nefes almak muhteşemdi wooow! Gökyüzü muhtesemdi. Kalkış sirasinda yan rüzgarda taşların üstünde terlikle koşmak biraz can acıttı. O sıra kolum , paraşüt kolonuna sıkıştı , morardı , Krem sürdüm halen sızlıyor jajaja gün batiminda , çok fena korkan izmitli abdullahi uçurdum. Verdim paraşüt kulllandi ajjaajaj kendini sıkıyordu. Bırak duygunu aksın , bağır diye bağıra bağıra ucurduk. Abi süper abi harika abi çok eğlendim derken , iniş sırasında acro hareket yaptım. Aklı uçtu ajajajaj kuş gibi indik. Arkadaşımın çocuğu gelmiş onunla oynuyorum o sıra sahilde dudağımla ossuruk sesi cikariyorum ajajja eğleniyoruz işte. O sıra Rus biri gördü , gulumseyince gel sana vereyim dedim. İki sohbette onunla yaptık. Yemek yemeye gidiyorum , ekip yine etleri almış Mangala çağırıyor , güzel bir protein dans beni daha da motive eder.

Bugün seni en çok yoran şey hangisiydi: İş mi, trafik mi, yoksa aklına gelip duran birisi mi 😏?