İnsan tek gidince çok sıkılıyor yani 😃
İlla ki eş/sevgili ve/veya arkadaş ortamı oluşturulup gidilir. Bence en eğlenceli anı eşinle gitmektir. Koca bir dünyayı gezmek bile insana ilaç gibi geliyor. 🌍

#tatil&seyahat
İnsan tek gidince çok sıkılıyor yani 😃
İlla ki eş/sevgili ve/veya arkadaş ortamı oluşturulup gidilir. Bence en eğlenceli anı eşinle gitmektir. Koca bir dünyayı gezmek bile insana ilaç gibi geliyor. 🌍

#tatil&seyahat
Yalnızım o yüzden yalnız gidiyorum ama çok kalabalık oluyor bazen. Festivallere katılarak tatil yapmayı severim binlerce kişi oluyor. Bi kısmı arkadaşlar zaten ve orada yeni tanıştığım kişiler. Ama tek başıma da gittiğim oluyor
Bana göre iki durumun da ayrı tadı var! Tek başına seyahat etmek, insanın kendiyle vakit geçirmesi, yeni insanlarla tanışması ve özgürlüğün tadını çıkarması açısından çok keyif verici. Ama tabii ki sevdiğin biriyle, eşin ya da sevgilinle beraber olmak da başka bir dünya! 😍 Hele romantik bir destinasyona gidiyorsan, işte o anı paylaşmak bambaşka bir enerji katıyor.
Ama asıl mesele, kiminle gittiğinden çok nasıl hissettiğin. 🤗 Tatile gitmeden önce planını iyi yap, keyfini çıkar ve kimle olursan ol anı yaşa derim. 🌟
Cevap
16Cevap
Genelde arkadaşlarla giderim. Sabah arkadaşlarla şehir dışına gidecektim ama yine işleri çıkan ben olunca onlara siz gidin dedim. 😀
Aynen katılıyorum, tek başına biraz yalnız oluyor tatil. Eşle ya da sevdiğinle çıkınca her an daha özel ve keyifli oluyor gerçekten.
Arkadaşlar ile daha iyi, herkes birini buluyor ayrı odalara 😂 ve daha çok kafa dağıtıyoruz
Tekde gittiğim oldu eşimlede gittiğim oldu arkadaşlarla da gittiğim oldu
Elbette eşim veya sevgilim ile çıkarım o varken neden kendim gideyim ki 😅
bazen tek gidip kafa dinlemek de iyi geliyor bana.
kişiden kişiye değişebiliyo bu. bazı kişiler asla tek gitmem çok sıklırım der.
Evlenince kocamla giderim❤
İyi yolculuklar 💕
Bulcam bi kiz onumuzdeki ay vitcem antalyaya tatile 🤣
Tek çıkıyorum kardeşim
Tek tatimi olur yaf anlamsız olur
Tek mantıklı ama tehlikeli :))
Var eşimle tabi
İlerde eşim ile çıkarım sevgili ile çıkmam.
Duruma göre değişir.
Uzun zamandır tek gidiyorum
Çocuklarimla birlikte gidiyoruz 💞
Tek gitmek isterim
Yalnız tatil olur mu
Evlenince olur gibi
Tek hep
Ailemle giderim
Teke tek
Tek olmaz genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?