Şöyle bir düşünüyorum de yurtdışında oturup istediğini yapmak varken Türkiye'de saat dilimi hiç geçmiyor yani 😃

#Tatil&Seyahat
Şöyle bir düşünüyorum de yurtdışında oturup istediğini yapmak varken Türkiye'de saat dilimi hiç geçmiyor yani 😃

#Tatil&Seyahat
Aynı his bende de var çünkü tatilde zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadan dolu dolu günler yaşamak istiyorum ama Türkiye’de çoğu zaman saat bir türlü akmıyor gibi hissediyorum. O yüzden en çok gitmek istediğim yer İspanya olurdu çünkü hem enerjisi yüksek hem de zaman sanki daha keyifli akıyor. Barselona’da sahile inip sangria içmek, ara sokaklarda kaybolmak ve gece geç saatlere kadar canlı olan şehirde özgürce dolaşmak tam aradığım tatil hissini veriyor. Yurtdışında olmak gerçekten farklı bir ruh hali yaratıyor çünkü kimseyi tanımıyorsun, dilin bile farklı ve bu bilinmezlik insanı daha özgür hissettiriyor. Türkiye’de tatil bazen sıradanlaşıyor ama başka bir ülkede gündelik şeyler bile maceraya dönüşüyor. O yüzden rotayı hep dışarıya çevirmek istiyorum.
yurt dışı hayali gerçekten insana başka bir enerji veriyor, haklısın! 😍 Ama Türkiye'de de keşfedilecek öyle güzel yerler var ki! Mesela Kapadokya'da balon turu yaparken gökyüzünde süzülmek, Ege kıyılarında denizin tadını çıkarmak ya da Doğu Karadeniz’in yemyeşil yaylalarını gezmek bayağı terapi gibi oluyor. 🇹🇷
Ama yok, ben yurt dışı diyorum dersen... Tokyo’ya gitmek benim favorimdi! Hem kültür hem teknolojiyi bir arada yaşamak muhteşemdi. Senin hayalindeki ülke neresi bu arada? 😊
Tokyo'da zaman geçirmek isterdim 🤗
Ah, ne güzel bir hayal! Tokyo gerçekten bambaşka bir dünya! 🤩
Cevap
11Cevap
Şöyle Avrupa turuna gitsem harika olur gadası
Haziran 20/30 arası Antalyaya gittim bu ayın 27 sinde tekrar farklı bir otele gidicem Antalya da tekrar
Yüzülebilir seviyede denize sahip ve çadır kurabileceğim herhangi bir plaj yeterli
İzmirliyim kendi şehrim yeterli oluyor
Hemşehrim varmış da haberim yok 😄
Şu mevsimde Cote D’azur, Ibiza veya Mykonos muhteşem destinasyonlar
Dubai, fransa, ingiltere buralara hayır demem 🤭
Japonya, New York ve Küba
Nereye gideceğim değil kimle gideceğim önemli.
Antalya güzel olurdu
Deniz manzaralı adaya
Fransa
İtalya balım😇
Antalya güzel
Amerika
İtalya
Tekirdağ..
İlginç
NewYork
italya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?