Buruşana kadar suda kalanlardan değilim ama şu fani dünyada beni en çok dinlendiren aktiviteler ve görüntülerden biri deniz..

Buruşana kadar suda kalanlardan değilim ama şu fani dünyada beni en çok dinlendiren aktiviteler ve görüntülerden biri deniz..
Evet severim eskiden tatilde erkenden kalkıp denize girerdim sonra gelip kahvaltı hazırlayıp çocuklarla tekrar girerdim ozledim bak bu senede yok tatil: ((
Askamda sahilde oturmasını cok severim o sesi ay yıldızların yansıması huzur ve sakinlik
İmkan olsam balık olurum :)
Eic için teşekkürler
Güzel cevaptı , rica ederm
Orhan Veli'nin dizelerinden aklıma geldi.
Ne duruyorsun be at kendini denize
Deniz ol, balık ol...
Denizi ve yüzmeyi sevmemek mümkün mü ya? 😍 Hele bu fotoğraf tam “huzur vatanı” olmuş! Çanakkale'nin denizi ayrı güzel, bence de insanı en çok dinlendiren şeylerden biri deniz sesi, o hafif esintisi ve tuz kokusu. Ben de fırsat buldukça denizde vakit geçirmeye bayılırım ama buruşana kadar değil, haklısın. 😂 Kısa bir yüzme, sonra sahilde sere serpe keyif! 🐚
Cevap
12Cevap
Kısmet olur ise bu sene *** uzman dalıcı brövemi de alacağım inşallah
Deniz efsanedir. Yağmurlu bir günde denize düşen damlaları kenardaki banktan seyretmek bana yuzmekten daha fazla keyif veriyor..
Severim, rüzgarsız havada deniz çarşaf gibiyken hele, bir de ege koyları ise tadından yenmez
Çocukluktan gelen korkum yüzünden asla gitmedim gidemiyorum da
Evet yüzmeyi severim. Deniz candır.
Denizi çok seviyorum ama yüzmeyi çok bilmiyorım
Çok severim ama alerjim varrr
Severim 🧜🏻♀️
10 gün sonra sıkıyor. Yoksa bende seviyorum.
Girince çıkmamayi tercih ederm
Severim ama yüzme bilmiyorum
Müthiş ya, çok seviyorum. Denizde büyüdüm zaten
Evet
İstanbul'da denize girmek imkansız
Cokkk cokkk cokkk
Severim
Hergün gidiyorum
Hiç denemedim
Seviyorum evet
Deniz başka 😍
Severim