Önceden otobüs ve tren yolculuklarıni çok severdim, gece yolculugundansa gündüz yolculuğu kendimle basbasa kalacağım saatler demekti benim için, bolca okur, yazar, çizer, dinlerdim.
Şimdi uzun yolculuklara kendim çıkmayı çok seviyorum, iki yani ağaçlıklı yollarda eşsiz manzara varsa sakin sakin, otobandaysa hızla ilerlemek bana çok iyi geliyor. Mutlaka müziğim eşlik ediyor bana , duygudan duyguya sürüklenirken ben , aldığım en büyük kararlari yolculuklarda veriyorum, yolculuklarda kabul ediyorum, yolculuklarda terk ediyorum, yolculuklarda affediyorum, yolculuklarda seviyorum, yolculuklarda vazgeçiyorum.. çokça düşünüyorum, çokca dinleniyorum, çokça yoruluyorum...
Başınız sağolsun, ölümler bize ölümün var olduğunu hatırlatıyor. En sevdiklerimizin gidişini kabullenmek zor olsa da , gideceğimizi unutarak yaşayan bizleri bir silkeliyor. Ailemden yıllardır gurbette yaşayan benim en büyük korkularmdan biri uzakta iken sevdiğim birinin vefat haberini almak.. O yol bitmez ki iste, ne çetin olmustur. Sabırlar dilerim.
Güzel düşünce ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Hayata farklı olan tüm renklerin tarafından baktım Bana en uygun olabilecek olanı seçmeye çalistim Vermiş olduğum bu sınav sonucu hayati kaldigi yerden yaşamaya devam ediyorum :))
Siz acı ve keder çektikçe sizi sevenler üzülmesin, onlara yetişecek pozitiflik sizden eksikmesin ki siz de bu manada sevdiklerinize yetememek sebebiyle üzülmeyin inşallah...
Yolculuk dedin mi bende heyecanla huzur karışımı bir şeyler uyanıyor. Yeni yerler görecek olmanın keyfi, eski anıların hatırasıyla birleşince içimde tarifsiz bir his oluşuyor. 🤍 Yol manzaraları, yol kenarındaki ağaçlar, radyodan kulağıma gelen bir şarkı beni hep düşüncelere daldırır. Hem biraz geçmişe dönüp kendimi sorgularım, hem de gelecekte yapmak istediklerim için motivasyon kazanırım. Senin bahsettiğin o tefekkür hissini çok iyi anlıyorum. Yolculuk, insanın kendine döndüğü en güzel anlardan biri olabilir, değil mi? 🚗✨
En İyi Cevaplar