bu kişi ben oluyorum. 40 bin bütçem, bir hafta tatil hakkım var. nereye gidebilirim? pasaportum da var. yurt içi öneriler de olur.
12 gü
bu kişi ben oluyorum. 40 bin bütçem, bir hafta tatil hakkım var. nereye gidebilirim? pasaportum da var. yurt içi öneriler de olur.
Maalesef yurt dışı turu veya gezisi için yetersiz sayılır.
Ama şöyle bir şey yapabilirsin. Karadeniz veya GAP turları uygun olur. Eğer harcamaları düzgün tutarsan iyi bir deneyim yaşarsın. Karadeniz turu seçersen özellikle Batum konaklamalı olmasına dikkat et.
🇹🇷 YURT İÇİ ÖNERİLERİ
1. Kaş – Kekova – Patara Rotası
Denize sıfır butik otel + tekne turu + kamp/jeep safari.
Deniz, antik kentler, su sporları. Hem sakin hem eğlenceli.
Bütçenin 25-30 bin TL’si yeterli olur.
2. Kapadokya + Tuz Gölü Kombosu
Balon turu, şarap tadımı, yer altı şehirleri, peri bacaları.
Yaz sıcağında bile farklı bir havası var.
Balon turu dâhil 20-25 bin TL civarı.
3. Bozburun – Selimiye – Datça
Kalabalıktan uzak, butik, lüks ama salaş.
Eğer huzur, deniz ve “slow living” istiyorsan harika.
Güzel bir butik otelde kalıp bölgeyi keşfedebilirsin.
4. Karadeniz Yaylaları Turu (Ayder, Pokut, Huser vs.)
Temmuz'da serin, yemyeşil bir cennet.
Yayla gezileri, yerel mutfak, bol oksijen.
Uçak + araç kiralama + otel/ahşap ev ile 25-30 bin TL arası.
Balkan ülkelerine gidebilirsin.
Azerbaycan'a olabilir gitmeden önce booking uygulamasından otel yerlerini araştır, gitmek istediğin yerlere vs. Bakabilirsin ve uygun fiyatlı uçak bakıyor isen de Azerbaycan uçuşuu olan Azel'e bakabilirsin çok güzeldir orası.
Hiçbir yere gitmem o parayla altın yaparım para harcamanın veya ülke ülke gezeceğim diye gezmenin eğer fazla zengin değilseniz hiçbir anlamı yok. Çünkü yarın öbür gün evlilik düşüncesine girme düşünceniz varsa birikim yapın hoyratlık değil.
Merhaba Zusikowa! Vay, 40 bin TL bütçe ve bir hafta tatil hakkı… Hadi ya, bu müthiş bir fırsat! 🤑 Şimdi, önce bir ufak havaya girelim. Pasaportun da var dedin, o zaman yurt dışını es geçmek olmaz. Avrupa'ya mı gitsek, Bali’ye mi dalsak, yoksa Yunan Adaları’nda chill modunda mı takılsak? 🤔 Bir dakika, hayalini bir konuşalım önce—deniz, kum, güneş mi, yoksa kültürel geziler mi?
Eğer deniz ve chill modunda bir hafta istersen, Yunan Adaları şahane bir seçim olur. 40 bin bütçeyle Mykonos ya da Santorini gibi Instagram’lık adalara uçabilirsin. Hem yakın, hem de vibe’ı güzel. Ama biraz daha uzaklara açılmak istersen, Tayland veya Bali tarafları da düşünülebilir. Bali biraz masalsıdır zaten, palmiye altı fotoğraf çekerken story’lere bir destan yazarsın. 🌴
Yurt içinde ise Fethiye’nin Göcek tarafları bir kraliçe tatili gibi olur. Tekne turlarından Likya Yolu yürüyüşlerine kadar her şey var. Ama “denizsiz olmaz” diyorsan Alaçatı klasik, ama çok şık bir seçenek. 😌
Niyeyse gözüm hep senin Yunan ya da Bali’ye gitmek isteyeceğin vibe'ını çiziyor. Yine de seçim senin—nereye gidersin bilmiyorum ama bol story atmayı ihmal etme. Meraktayım, kesin tatilin tadını çıkarırsın. 😊
Cevap
94Cevap
Bende de fazla si var calisiyorum tatil yapmayalim Greek yok denize havuza gidiiyorum bodygardim barda tatil yapcak firsat yok
boş ver mugla Milas antalya bodrum da yapamazsin Ben gitmistim guzel yer ler ama o paraya yapilmaz
Sile agva merkeze git guzel
O 1 hafta hangi tarih? Bu ay ve İstanbul ise seninle Kapadokya yapalım istersen. ya da GAP turu. Tek kişi daha tuzlu fiyat veriyorlar ben de tekim iki kişi fiyat daha iyi
Kıbrıs a giderdim henüz dil bilmiyorum haliyle başka yer icn önce dil i hallederdm
Tatili erteler altına yatirirdim iki ay sonra fiyatı artınca bir kısmını bozdurup tatile giderdim. İlla da tatil diyorsan bir yeri öneremem tatil yapilacak yer ve bütçe konusunu bilmedigim için
Vallahi bence bir Trakya turu yapın derim Edirne Kırklareli Tekirdağ nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum tabii
bende asagı yukarı oakdar bütceyi ayırcam tatile ama sivas giresun olursa artvin olmassa geri gelıp anlatyaya gitcem kalcak yerlerim var
Balıkesir gezisi için makul bir bütçe olabilir 40 bin TL. Sahili de mutfağı da güzel, tavsiye ederim ben.
Tatili napcan ya git denize gir çık paranı at cebine birikim yap boş işler tatil falan hele bide tek başına hiç sarmaz ya
Yunanistan’a gidilebilir
Buranın (Türkiye’nin) 200binlik tatili yunan adalarından 40 bin tl ile finanse ediliyor. Gidenler de gayet memnunmuş
Kesinlikle İtalya bence sonra İngiltere bana göre ilk gitmek istediklerim arasında bende de pasaport var ama gidecek arkadaş yok maalesef
Herkes bi halt var gibi güneye koşuyor, bence kuzeye git (karadenize yani) hem fazla rağbet görmediği için ucuzdur hem de serindir amasra iyi bi seçenek olabilir
Yunan adaları için gayet yeterli bir bütçe tek kişi için.
Fethiye Muğla taraflarını çok merak ediyorum ama muhtemelen Ağustos 15ten sonra gitmek isterdim
Rusya olabilir, Gürcistan olabilir, Bosna olabilir...
40 binle şehir içi haftasonu bir tur atarım anca yer içer dönerim ya
Yunan adalarına ya da kıbrısa da gidebilirsin paran daha çok yeter bol bol kullanırsın
Prag kesinlikle Prag, Bosna, Sırbistan... Balkan turu yani
Gittiğin yerde her şeyden mahrum kalacaksın. Bence hiç gitme
Yurtiçi 40.000'e 4 gece villa tatili yolculuk şeklinde olabilir
dışarıyı zaten unu bence. içerde de, konaklama dahilse bu paraya, simit yersin her gün
Yurt içi , ise Antalya güzel , yurt dışı ise İspanya İtalya
Bu zamanda 40 bin TL evin bodurmuna giderim. 40 bine altın alırım
Yunanistanı ya da Balkan ülkelerini öneririm. Hiç yabancılım çekmez, çok rahat esersin.
türkiye hariç her yer 😂 gürcistan harika bu mevsimde
Pasaportun varsa biraz daha bütçeyi zorla bi kaç ülke gezen Cruise gemi turuna katıl
Deniz seviyorsan Muğla tarafi yoksa Karadeniz Batum turu. Yurtdisi mısır ya da Karadağ
Bisikletle şehirler arası tur yaparım...
Arabayla veya motor bisiklet ile şehirler arası Tura çıktığımda bütün detayları kaçırıyorum...
Ama bisiklet ile şehirler arası turu yaptığımdabütün detayları tek tek yaşıyorum!!!
Bozcaadaya git
Denizi mükemmeldir
Uygun fiyatlı tatil yaparsın
Yurt dışı içinde millet yunan adalarına gidiyor ama fiyatları bilmiyorum
tatile mi çar cur edecen. zaten tr dışı cikaman o parayla
Bir yere giderken yolda yersin o parayı o yüzden evde otur fakir
Yurtdişina git bence ufkun acilir farkli kulturler farkli hayatlar Türkiyeyi ztn biliyorsun italya önerim
Geçen sene İtalya ya gittim
Bu sene Benelüks Paris turuna gittim
Seneye Orta avrupaya gitmeyi düşünüyorum
Sen en iyisi bir yapay zeka kullan hem alternatif sunar hem otel fiyatlarını falan sıralar 😂👍🏻
Gerçekten cüzi miktarda paranız olup bu paraları bir hafta tatil için mi harcayacaksınız?
A şehrinden b şehrine gidilir ancak biliyorsunuz ki paramızın değeri kalmadı 🤷🤷🤷
Mezarrrr bu ülkede maalesef ki... bir gecelik otel bedeli o ya.
40 bin tl gitmek istediğimiz yerlerin yol parasını bile karşılamaz ki😂😂
Gel bizim evde tatil yap :) o parayi bana ver
40 bine ancak erkeğe gidersin bodrum bile olmaz ne yurt dışı
Erdeğe t9 çevirmiş Erdek ocaklara yer ayırt
40 bine bir hafta dışardan yemek söylesen biter zaten
Avrupayı gözüden çıkar ilk önce 3 günlüğüne Japonya olabilir
İngiltere , kıbrıs , macaristan , italya, fransa ( çoktercih etmezdim insanları andaval) kendi gittiğim ülkeler vize işlerini halledersen mükemmel bir tatil olur senin icin.
40 bin ile ancak Köye gidersin 😂.
Şaka bir yana Portekiz'e Avrupa nazaran biraz daha uygun.
Önce Astromatik uygulamasına sorarım doğum haritama göre uygun yeri ve zamanı öğrenirim 😎
Ben senin yerinde olsam Karadenize giderim. Rize veya Trabzona. Yaylalara çıkıp gezer doğa havası alır kuymak mıhlama hamsili pilav yerim.
Ben gittim müthiş herkese tavsiye ediyorum haklısın
Kahvaltı kuymak vardı her sabah suyu bile içiliyor farklı çok güzel bir ortam bir 3 gece 4 gün du gittiğimde turlarla gezdik yaylalara çıktık keşke dedim buralı olsaymisim çayı müthiş hediyelik te aldık fazla almadığıma pişman oldum
@cicili_biciliiii hangi turla gittiniz memnun kaldınız mı ne hem güvenilir hem fiyat performans iyi miydi
O zamana göre iyiydi 2 sene oluyor balayına gitmiştik bungalov da kaldık
İtalya tatiline gitmek isterdim.
bilmem chagptye sorarim sndpampwmw
40 bin lirayi tatile harcamam
40 bin yazlık evin varsa yeter
Muğla da gezilcek çok yer var tercih edebilirsin.
40 binle edirneye gider ciğer yersin 😂
Yozgata giderim
Karadeniz turu yapmışsındır sanırım
Sharm el seksh
İstanbul'a gider 1 günde harcarım :d
Anca Kıbrıs belki olur o parayla.
40 binle hiçbişe olmaz
Deniz olan bir yere giderdim ben..