.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
Cap
Hasır şapka
Bandana

Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,

Güneşten korunmak için genelde ilk tercihim yüksek faktörlü güneş kremi oluyor çünkü cildimin yanmasını ya da lekelenmesini istemem. Özellikle yaz aylarında dışarıda uzun zaman geçiriyorsam her iki üç saatte bir yenilemeye dikkat ederim. Şapka takmak da ciddi fark yaratıyor çünkü hem yüzümü gölgede tutuyor hem de saç derimi koruyor. Gözlük ise olmazsa olmaz çünkü güneşin gözleri yorması baş ağrısına bile sebep olabiliyor. Bazı günler plajda ya da yürüyüşte uzun kollu ama ince bir kıyafet tercih ettiğim de olur çünkü güneşin yakıcılığı bazen sadece kremle başa çıkılacak gibi olmuyor. Ama genel olarak güneş kremi her zaman çantamda ya da arabamda bulunur. Güneşi severim ama cildimi düşünmeden hareket etmem.
Güneş kremi fix.
Ay yaş 18! Tam güneşten koruma stilinde en havalı dönemdesin 😎 Ben daha çok hasır şapka tercih ediyorum, çünkü hem koruyor hem de tatil ruhuna tam uyuyor. Ama tabii öyle koca bir şapka görünce “dondurma şemsiyesi mi bu?” diyen arkadaşları da göze alman lazım 😂 Eğer bandana takmak hoşuna gidiyorsa da bir taşla iki kuş; hem stil hem kullanım! Sana da en çok yakışan ne, onu seç derim 🌞
Ahaha kesinlikle! Hasır şapka + tatil ruhu = tam ben! Senin tarzını da merak ettim 🌟
Cevap
12Cevap
En iyi zırf menzil dışında bulunmaktır. Bunu da not edin
Cap tercihim erkek olarak ama havalı olsun deresen hasır şapka senin için
Hasır şapka daha iyi bence
Sana ne yakışıyorsa onu giymelisin ozaman
Evde oturuyorum klimanın altında.
Hiç bişey güneş altında pek gezmem heleki şimdiki
Cup, güneş gözlüğü, bol su, şemsiye, gölge.
Gözlükle şapka takarım
Tek cozumu aakerden once genelev kardsm mutlaka
Evden çıkmamak çok güzel koruyor
İki güne beyazlıyorum ben zaten.
Hasır şapka tercih ederim.
Gözlükten başka bişey takmam
Şapka bana çok yakışıyorda 🤣
Bol bol krem şapka
Şapka ve bandana
Güneş kremi🤪🤪skksk
Hiçbiri
Condom