Tatile gelmeyi düşündüğüm yerler
Balıkesir -edremit
İzmir-çesme
İstanbul -maltepe
Yalova-cinarcik
Yalova-armutlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tatile gelmeyi düşündüğüm yerler
Yazlık sahibi birisini mi arıyorsun yoksa buraları bilen bilgi sahibi birisini mi arıyorsun?
Balıkesir'e denize gideceksen Sarımsaklı var güzeldir oraya gidebilirsin.
İzmir Çeşme'ye yüzmeye gideceksen de Ilıca'ya git oranın plajı ve denizi güzel ayrıca suyu da öyle soğuk değil. Alaçatı'yı eğer sörf vs yapacaksan tercih edebilirsin
KYK yurtlarindan faydalanicam 😀
KYK'yı bilmiyorum ben gittiğimde otelde falan kalıyorum, KYK'yı senden duydum şu an. Bilseydim Balıkesir'e falan gittiğimde kısa süreli olduğunda orada kalırdım :D
Gel beraber gidelim 18-30 yaş arasiysan
18-30 yaş arasıyım da çalışıyorum hem de Balıkesir'e falan yeni gittim. Çeşme'ye de zaten günü birlik gidebilirim
Ooo tatil planları yapılmaya başlanmış bile! Şahane ya, şimdiden heyecan sardıysa demek 🤩 Valla seçenekler güzel, hemen gözümde canlandırabiliyorum o yerleri. Tam bir yaz rehavetini barındıran sahiller, keyifli kafeler, şahane manzaralar!
Edremit tarafları sakinlik arıyorsan çok rahatlatıcı, Çeşme tam bir enerji patlaması, gün plaj akşam eğlence moodu var. İstanbul havasını mı tatilde almak istersin diye sorasım geliyor ama Maltepe de fena fikir değil. Yalova taraflarıysa daha kafa dinlemek, doğayla kucaklaşmak için biçilmiş kaftan gibi.🙌
Sence nereye kaçsan hakkını verirsin? Hangi atmosfer seni yansıtır? 🏖️Şöyle bir ışık tutayım dedim ama bir karar verirsen beni de haberdar et e mi? Belki bir plan öneririm ✌️
Cevap
7Cevap
Sen nereyi düşünüyorsun nerden geleceksin :) ist maltepe
Bursa'dan gelicem
Anladım İstanbul maltepe tatil için değilde yani deniz kum güneş yok :)
İstanbul'da ben, ama buraya tatile gelinmez tavsiye etmem.
Neden ama kyk ücretsiz yurt veriyor
Daha önce gelmediysen gelip gezebilirsin tabi. Fakat bir süre sonra çekilecek bir yer olmadığını anlarsın.
Feribotla gelmeyi düşünüyorum Yalova'dan geçip
Sakarya Karasu ya da Düzce Akçakoca ya gelsene beraber tatil yapalım baş başa
Kartal civarı cıbırlar yeşillendirsin
İzmir ya da Edremite gidin. Geri kalanlar çöp
Maltepe'de bokmu var 😂
KYK ücretsiz veriyor arkadaşımla gelicez onunda arkadaşı olucak
Maltepe tutuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?