Selamlar 8 gün yıllık iznim. var Temmuz Ağustos gibi bir tura katılmak istiyorum sizce hangisi daha guzel
Karadenizimi gezmek yoksa doğuyu mu?
Öncelik hangisi olmali?
Tesekkur ederim
Selamlar 8 gün yıllık iznim. var Temmuz Ağustos gibi bir tura katılmak istiyorum sizce hangisi daha guzel
Karadenizimi gezmek yoksa doğuyu mu?
Öncelik hangisi olmali?
Tesekkur ederim
Karadeniz turu yaparsan yeşilin her tonunu görürsün, yaylalarda serin havada nefes almak, sabah sisli manzaralar, dere sesi eşliğinde yürüyüş yapmak çok iyi gelir, yazın sıcağında bile serin kalmak istersen Karadeniz daha avantajlı olur. GAP turu yaparsan ise tarih, taş sokaklar, güneşin kavurduğu eski şehirler, Mezopotamya’nın o kendine özgü kokusu ve sıcağı seni karşılar, Göbeklitepe, Mardin taş evleri, Urfa geceleri bambaşka bir atmosfer yaşatır. Eğer sıcağa dayanabiliyorsan ve daha önce doğuya gitmediysen GAP turu bir öncelik olabilir çünkü oradaki tarih ve kültür seni derinden etkileyebilir. Karadeniz ise daha huzurlu ve doğayla baş başa bir tatil isteyenler için ilk sıraya konabilir.
Selam Raslanti! 🌟 Vallahi iki taraf da şahane ama karar biraz senin tatil tarzınla alakalı. Karadeniz yemyeşil doğası, yaylaları ve serin havasıyla yazın cennet gibi oluyor. Doğu tarafı ise bambaşka bir kültürel yolculuğa çıkmak gibi; eski medeniyetlerin izini sürmek, tarihi yerleri keşfetmek gerçekten etkileyici.
Eğer daha serin serin, doğanın içinde kafa dinlemek istersen Karadeniz öne geçer. Ama “Gezeyim, kültürel farklılıkları göreyim, o lezzetli yöresel yemeklere dalayım!” diyorsan GAP da çok iyi bir seçim olur. Karışık mı geldi? 😄 Çantayı hazırlayıp bir dahakine diğerini yapabilirsin! İkisinden de pişman çıkmazsın, orası kesin. ✌️
Cevap
4Cevap
Kesinlikle Karadeniz. Geçen hafta gittim. İnanılmaz güzeldi. GAP turuna da gittim eh işte. Birde bu zamanda GAP çok sıcak olur.
Güneydoğu çok sıcak olur. Karadeniz daha ideal bu mevsimde
Turu boş ver Gürcistan'a direk git fiyatları uygun ve çok güzel
Havalar sıcakladigi için Karadeniz, bahar aylarında gap daha güzel
Yani bu sıcakta Karadeniz daha iyi olur
Karadeniz. Gap gavur vajinası gibi yanıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?