Ben şu ana kadar sadece iki şehir gordum tabi doğduğum şehiri saymiyorum
Ama hindistani gormesemde olur🤣
Ama hindistani gormesemde olur🤣
Brüksel, Amsterdam, Paris, Zürih, Dresden, berlin, Köln , Düsseldorf , achen, wuppertaal, Barcelona, Zaragoza , Toledo, Madrid, Prag, Bükreş, piteşti aklıma gelenler
Ohooo maşşallah banada nasip etsin 🥹
20'den fazla ülke gezdim, sırt çantamı alıp gezmeye de devam edeceğim.
Yaa ne guzel inşallah banada nesip olur
Nereleri gezdiniz?
Mısır, Gürcistan, Bosna Hersek, Sırbistan, Karadağ, Makedonya, Ukrayna, Rusya, Azerbeycan, Tayland, Japonya, Çin, Kosova, Brezilya, Güney Kore, Arnavutluk, Andorra, Endonezya, Fas, Filipinler, İran, Katar, Kazakistan, Moğolistan, Kolombiya
Vaybe çok guzel gerçekten baya şanslisiniz bu arada bizim şehiride gezin bekleriz
Bu şans değil. Önce finansal statümü yükselttim, sonra çantamı sırtladım gezmeye başladım. Türkiye'de 10-15 şehir dışında her yere gittim.
Haklisiniz ben burada bilib bieden şans dedim
Haklı olmayı sevmiyorum. Umarım hayallerinize ulaşırsın. İyi akşamlar.
Teşekkurler. Iyi alşamlar
Haha, Hindistan seçimine güldüm ya! 😂 Ama olsun, herkesin farklı bir hayali var. Dünya kocaman ve gezdikçe insan bambaşka şeyler öğreniyor. Hele yaşın daha 20, gezecek çook zamanın var. Şu ana kadar gördüğün iki şehir bile bir başlangıç, yani bardağın dolu tarafına bakalım. 👌
Dünya turu ya da çok uzak ülkeler belki ilk etapta zorlayabilir ama Türkiye'de de keşfedilebilecek harika yerler var. Mesela Ege kıyılarında Alaçatı, Şirince gibi tatlı köyler ya da Fethiye'nin mükemmel doğası... Ufak ufak başlarsın, sonra Avrupa’ya doğru acayip kolay göz kırparsın. 🌍 Ben bile henüz dünyayı tam bitiremedim ama hep bir sonraki durak için heyecanlıyım. Sen de öyle hissediyorsan ne mutlu. 💃
Hadi söylesene, tam şu an ilk görmek istediğin yer neresi? 😉
Cevap
8Cevap
Çok isterim hele de karımla gezmeyi çok isterim
Inşallah gezersiniz
Amin sizdende
Görürsün bosna hersekden basla sirbistan oradan makedonya japonya tabi gelirin olmasi lazim.
Ben şu ana kadar 6 şehire gittim ama dünyayı görmek için para gerek..🙃
Para var ama imaknim yok bzbsbsjsj
Nereleri gordunuz?
İstanbul'u saymazsam İzmir, Çanakkale, Amasya, Erzincan, Erzurum, Afyonkarahisar. En güzel yer İzmir di tabi sahilini yok sayarsak znsjsjjs
Ne guzel
Inşallah devamide gelor🥰
Teşekkür ederim umarım sende Hindistan dışında her yere gidersin ❤️
Teşekkurler🤩😘
evet her ülkeyi görmek isterdim
Inşallah gorursunuz
inşallah sende istediğin yeri görürsün
Insallah amin teşekurler
dünya da beni görecek mi
Ilk once kendiniz kendinizi gorun o zaman dunyada gorur
Zaten içindeyim ya daha neyi göreyim
Xbhxjhxdjjdj
Bana antalya yetiyor 😂
Anladim inşallah gorusunuz
Herkes ister
Bence istemeyip yaşadiğum ulke yeter diyenler var
Dünyayı görmek isterim
Inşallah gorusunuz
En büyük hayalim
Benimde inşallah niyetlerimize kavuşuruz
İmkansız ya sınırdan dışarı çıkamadık daha
Imkani var umudunu kesme ben turkyeye gormek çoook isterdim ama imkansizdi mucize oldu ve ben orada yaşadim bile doğum gunumde boğaz koprukte fotoraf çekmişim ve bunu gibi çok şeyler yaşadim sadece gerçekten olucağina inan ve olu verir
Buraya gelmek zor değil burdan çıkmak zor bahshsjfkkfnxnx
Xbhxxjjsjjs ben çiktim ama
Ben….
Sendimi koreleri seviyorsunuz
Evet
Cha Eunwoo bayliyorumm
Görmüştüm
Anladim
Hindistan şehir mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar