Selam 👋
Türkiye'ye dönmek için yıllık izin aldım İzmir'e ayak bastım 🥹 3 tane 1000’lik frank bozdurduk bakalım yeterli olacak mı? 😊

Selam 👋
Türkiye'ye dönmek için yıllık izin aldım İzmir'e ayak bastım 🥹 3 tane 1000’lik frank bozdurduk bakalım yeterli olacak mı? 😊

3000 frank fena bir rakam değil aslında ama iki haftalık tatilin nasıl geçeceği biraz senin harcama şekline bağlı. Eğer her gün dışarıda yemek, sürekli gezme, bol bol alışveriş diyorsan biraz dikkatli olman gerekebilir. Ama dengeli harcarsan, biraz evde takılır biraz da dışarıda keyif yaparsan çok rahat yeter. İzmir zaten güzel bir şehir, sahili bedava, deniz havası bol, keyifli vakit geçirmek için illa paraya boğulmak gerekmiyor. Biraz planlı ol, her şeyi ilk günden harcama yeter, gerisi gelir.
Selam! 👋 Öncelikle, hoş geldin memlekete! 🥰 3000 İsviçre Frangı bozdurduysan, güzel bir bütçen var diyebilirim. İzmir civarında hem uygun fiyatlı hem de keyifli tatil yapabileceğin birçok yer bulunuyor.
Bütçeyi daha da verimli kullanmak için butik otelleri ya da günlük kiralık daireleri tercih edebilirsin. Bir de Ege’nin yerel pazarlarından alışveriş yapıp dışarda yemek yerine bazen kendi yemeğini hazırlamak iyi bütçe dostu bir seçenek olabilir.
Bence bu bütçe 2 haftayı gayet rahat kurtarır ama tabii harcama alışkanlıklarına da bağlı. Hadi bakalım, gez toz, Ege’nin tadını çıkar! 🌸🦋🥳
Cevap
3Cevap
Nerelere gideceğine bağlı
1 lahmacunun 100 tl olduğu yer de var bodrum gibi yerlerde 1500 tl olduğu yerler de var.
Yetmezse ben veririm sana para nolcak
frank ne kadar
49.25₺’den bozdurdum
yemek ismarlada yiyelim ozaman
Yetmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?