aksam 4-5 gibi kiraladigim aabayi alacagim, ve saat 12 ye (gece) kadar vaktim olacak nereleri gezebilirim?
yemek nerde yenilir? veya hang carsi? veyahangi sahil guzel ve yakin?
cunku gece 12-1 gibi geri sabihaya donmem gerek
aksam 4-5 gibi kiraladigim aabayi alacagim, ve saat 12 ye (gece) kadar vaktim olacak nereleri gezebilirim?
yemek nerde yenilir? veya hang carsi? veyahangi sahil guzel ve yakin?
cunku gece 12-1 gibi geri sabihaya donmem gerek
Cevap
9Cevap
Kadıköyede harika ramen yapan bi yer var oraya gidebilirsin ya sa kalamış marinada deniz mahsulleri var istersen boğadan yukarı çıkarsan 4/3 tiyatrocu kalanıda emektar tiyatrocu yolun sonunda old jawa diye bi mekan var hala açıksa 3. Nesil kahve demliyor çok güzel bir sürü yer var işte yoğurtçu parkıda güzeldir yürüyüş için
orasii uzak dusuyorr yaa :(
neyse olsun tesekkur ederim yinede
sagoll :)
gece 12 felan bos olmazmi yaa yollar?
hmm oda dogru
yurt disi
yokyok iyii
:)
Pizza Restoranım var istersen ısmarlarım hatta Sabiha ya da getirebilirim 5 dk
hahaha tesekkur ederimm
Teklif var ısrar yok 😂 ama bir düşün derim
ahahah tamam
Çok uzaklaşamazsın o bölgeden. Pendik marinaya falan gidebilirsin
oralarda neler var?
hmm anladim sagol, nereleri tavsiye edersin
fazla birsey yokmuss amaa
evet viaporta gitmistim bir kac sene once.. heralde yine oraya giderimm buyuk ihtimal.. tesekkur ederimm
keske denize yakin olsaydi yaa
tesekkurleeerr
Tuzla marin olabilir ya da Pendik Maltepe bölgeleri eğer oraları da beğenmiyorsan cadde Bostan tarafları
tuzlada neler var? veya pendikte viaport haric?
Bir çok mağaza ve sahilin eşsiz guzelligi
hmm anladimm tesekkurler, hangi sahil ve otopark var mi araba park edebilecegin yer
Evet var isparklar ve kendi otoparkı var
konum olarak ne yazabilirim peki
Tuzla marina yazarsanız çıkar
tamam sagolun
Sizde sağolun iyi eğlenceler ☺️
:)
Ben buraya yakın oturuyorum yardımcı olabilirim istersen
burdan yaz tavsiye ettiklerini ozaman
Nasıl bir yer istersin daha çok ona göre anlatayım
deniz kenari, carsi felan
Maltepe sahili tavsiye ederim kesinlikle
Nereden geliyorsun ki
biraz uzak dusmuyormu ya?
yurt disi
Kestirme yollar var ayrıca sakin güzel
Neden bu kadar kısa zamanın var ki
hmmm
Bi yazarmsın bana
cunku İstanbul'da fazla kalamicam ne yazikki :( annemin annesini alip yolumuza devam edecegiz
Anladım bu kısa sürede bir şeyler yapmak istiyorsun zaman geçirmek için gerçekten bir amacım yok yardım edebilirim ne istersen
yokyok sagol gercekten :)
Ben gelmiycem seninle korkma tavsiye sadece ahhaahh😂
hahaha anladim zaten, gelemezsinde yalniz degilim cunkuk
Gerçekten güzel zaman geçirebileceğin yerler var yazayım istersen teker teker sen seçersin
tamam burdan yaz ozaman :)
Ama uzuyor burdn rahat olmuyor ondan 😅
Hem deniz kenarı hem AVM tarzı bir yer var
Pendik civarını gezersin en fazla
oralarda neler var?
Marina
marınaya falan ınersın maks
Bana gelebilirsin
yok sagol
Kadıköy
neler var orada
orasi cok uzak
Çok şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, Sabiha Gökçen’e iniyorsan direkt Anadolu Yakası vibe’ı seni bekliyor! 😍 4-5 gibi araba da elinde olacaksa, Kadıköy tam senlik! Feneryolu-Kadıköy arası zaten benim hood 🎈 Akşamüstü Moda Sahili efsane oluyor, baya Instagramlık! Sokak müzisyenleri, güneş batışı ve dondurma eşliğinde yürüyüş mood on! 🙋♀️ Sonra Kadıköy Çarşı’ya geç; hem havası enerjik hem de çeşit çeşit yemek var, hiç aç kalmazsın! Özellikle vegan/vejetaryen opsiyonlar desen derya deniz. Yemek ve kahve için çarşıdaki lokal mekanlara bakarsan memnun kalırsın; fiyat dersen ben burdan söyleyemem, sana sürpriz olsun! 😅 Ama seçenek çok, cebini yormadan çok keyifli vakit geçirebilirsin. Geceye kadar Kadıköy ve Moda çevresinde rahatça gez, sabaha karşı Sabiha’ya dönmek de rahat, yol geniş. Keyfini çıkar, keşfetmeye bak! 🚗✨