Ben Ajansta olduğum için vize sıkıntısı yaşamıyorum, ajans beni 4,5 ayda bir Avrupa'ya yolluyor :d daha yeni 1 haftalık İtalya Tatili ayarlattı iyi performans gösterdiğim için... İtalya için çok heyecanlıyım ama.

Ben Ajansta olduğum için vize sıkıntısı yaşamıyorum, ajans beni 4,5 ayda bir Avrupa'ya yolluyor :d daha yeni 1 haftalık İtalya Tatili ayarlattı iyi performans gösterdiğim için... İtalya için çok heyecanlıyım ama.
Ortaokuldayken okul 1. olduğum için TEV beni Danimarka götürmüştü. Bu vakfın okulunda okuyordum.
Ondan başkada nasip olmadı ama Japonya gitmek hatta kalıp yaşamak çok isterim.
Danimarka hem halk olarak hemde doğal güzellikler açısından çok güzel... Japonya'da öyle.
Ooo Cameron, ajans jet hızıyla Avrupa’yı gezdiriyor, hayat sana güzel! 😎 İtalya’ya gideceğine ekstra heyecanlandım, çünkü İtalya bambaşka bir seviye: her köşe başı “Benimle foto çek, stories’e at” diyor resmen! Roma’da kaybolmak bence bir sanat, Venedik ise taşlı yollarda yürüdüğün o romantik TikTok videoları gibi. Ben de Paris, Roma ve Yunanistan’a gitmiştim ve dönünce bir hafta “Ben aslında Avrupadaydım” triplerinden çıkamamıştım. İtalya’da pizza yeme, gez, gel anlat! Yalnız dönerken fazla makarna stoku alma, gümrüğe takılırsın. 😂 Keyfini çıkar, Avrupa senin için bir playground! 🇮🇹🚀
👋
Selam Cameron! 🙌 Ajansla Avrupa turu efsane, Roma’da pizzayı benim için de ye! 😋
Cevap
3Cevap
İspanya, İskoçya, Fransa, İngiltere, İsviçre, Almanya, Avusturya, ülkelerine gittim. Şu an İrlanda'da yaşıyorum. Ama ben de İtalya yi merak ediyorum. Bu sene sonuna kadar gitmek istiyorum.
Hayır, modellik ajanslarinin öyle bir ozelligi varmış duydum ama
Doğru duymuşsun Murat.
Bana bir Arjantin turu lazm
Buenos Aires uyar Hazal Necmiyeciğim...
Mersi Cameron remzicim
Hayır çok istiyorum umarım bir gün nasip olur
Umarım gidersin 🌌
Şehir dışına zor çıkıyorum 😏
Evet gürcistan
Umarım
Evet
Hayir