Konaklama hariç yaklaşık 12.000 YL bütcem var
bursa ve Çanakkale de nereleri mutlaka gezmeliyim?
Konaklama hariç yaklaşık 12.000 YL bütcem var
bursa ve Çanakkale de nereleri mutlaka gezmeliyim?
Cevap
15Cevap
Çanakkale'de Truva atınin olduğu sahilde dolaş yeterli ama Bursa'ya gidiceksen küçük kumla ve özlüce de dolaş muazzam yerler
İkisini de duymadım sanırım çok güzel oldu belirtmen teşekkür ederim
Ayyy çok teşekkür ederim Sanada güzel neşeli mutlu sağlıklı huzur dolu yaşam diliyorum
Canakkalede ada tepeye muhakkak git sonra asoss geyiklide denize gir Bozcaada ya gec oranin guzelligini gör
Çok çok teşekkür ederim ☺️
Ellerine sağlık
Oooo sende oralımısın ya bu süper iyi ki yazdın
Evet tek başıma olcam
Çanakkale basli başına tarih ama konaklamadan iki şehir nasil olacak
Özür dilerim
Konaklama olcak tabiki ama o 12.000 TL içinde değil onu ayırdım bile
Peki nerelere gitmeliyim
Bursayi cok bilmiyorum
Canakkalede xaten once şehitlik oraya girince bir gününü bitirirsin zaten
Çok teşekkür ederim
Araciniz var mı bilmiyorum ama adalara da gidin hatta canakkaleden sahilden behramkaleye kadar gezin
Tam klasik kucun sahil kasabalari
Kalamar muhakkak yemelisin mesela
İyiki soruma geldin 😊 çok çok teşekkür ederim
Tabi bozcaadadan şarap al mesela hatta sor anlatsınlar Yani mevzu şarap degil oradaki anlatirken ki emek
Ezinede cok ufak bir peynir fabrikası var suratsiz bir adam yaşıyordur umarim :) git peynirler öv konusturabilirsen dinle istedigin peyniri al farketmez hepsi super
Süpersin ya çok sevindim bu bilgiler yaşanmışlık için
Iyi eğlenceler:)
Çok çok teşekkürler ☺️
Bursa ; cumalıkızık , tophane, büyük tarihi çarşı, hayvanat bahçeside güzel bide iskender ye :)
Çanakkale; şehitlikleri görmelesin, tabyaları görmelisin, aynalı çarşısı zaten destan , sahil yerleri güzel
Bursada Ulu Cami, Yeşil Cami Türbe, Kozahan Pirinçhan Kapalıçarşı, Emirsultan, Tophane tavsiye ederim merkezde. Teleferiğe binmenizi ve İnkaya Tarihi çınar ayrıca öneririm
Bursa'da mutlaka mudanya trilye.. Ulucami.. Yiyecek olarak pideli köfte.. dondurmalı kazandibi
Bursa Ulu Cami 🕌 diyebilirim. Heykel setbaşı Cumalıkızık
Ne tür yerler ilgilni çekiyor
İlk defa tek başıma gitceğim için her şey 😂😂
Yapay zeka hepsni bir amda yazmış 😀 bursa'dayım yardım ederim
Oooooo Bursa mı ooo çok güzel
Evet bursa merkez de otel de kalcam
Yapay zeka hepsini söylemiş uludağa şimdilik çıkma hem mastaf hemde zaman kaynı kar varken gelirsin
Yapay zeka evet söylemiş te belki senin gibi yerliler daha farklı yerler önerir
Dini yerler ilgini çekiyorsan emirsultan var mesela türbeler var, kestelde şelale var tarihi çınar var mutlaka git
Türbeleri pek sevmiyorum 🙈 ama şelale severim
Tarihi çınar araştırmalıyım
İlgin için teşekkür ederim
Gölyazı ya mutlaka git araç var mı
Evet var çok şükür
Tamam Gölyazı tarihi çınar ve Kestel şelale
Trilye
Bunların hep resmini çektim 😂 rota değişti sanırım
İnşallah yardımı olur geldiğine değer mutlu geri dönersin
İnşallah emeklerin için sağol güzel dileklerin için cok mutlu oldum
🙏🙏🙏 geldiğinde soracağın birley olursa ya da aklıma gelen bir şey olursa yazarım
Cok sevinirim 😍😊
Kaç gün kalacaksın
Çanakkale şehitlik ve adalar. Bursa Tophane.
Çok teşekkür ederim
Hangi adası?
Çok teşekkür ederim ellerine yüreğine sağlık
Ya ne kadar iyisin öyle 🥺 çok sağol
İlginiz için çok teşekkür ederim
Sezon olduğu için Çanakkalede konaklama bi tık pahalı olabilir yalnız. Ona dikkat et derim.
Şehitliğe git
Cok teşekkür ederim
Vaktin varsa bulusalim
Güzel bütçe bol bol kebap ye
😂😂😂😂 ben gezilecek yer sordum ama sağol
Benim işin gezmek oranın yemeklerini yemek 😦🤣
Ooo süper 😂😂 afiyet bal şeker olsun
Sağol 🙏🏻 yaş kaç
boş ver gezip napıcan
Neden
otur evinde. ne paran yeter ne zamanın
Sen kendi hayatında mutsuz olabilirsin bu başkasının mutluluğunu kısıtlamanı gerektirmez
Sanırım depresyon dasın
Allah şifa versin
😂komik kadın. kendini tarif etmişsin.. ahahahah..
Ordan bakınca kimin ne olduğu gayet ortada 😘😘
çok tstlısın. bursaya gelince haber et. mihmandarlık yaparım sana bursa için
burdan beraber bakarız🤷♂️
Bursa ve çanakkale iniye
Anlamadım
Yetmez o para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, süper destinasyonlar seçmişsin! 🤩 Bursa ve Çanakkale modunu “explorer”a alıp gezmelik şahane şehirler! Düşünsene; Bursa’da Uludağ’da çiğ börek yerken selfieler, Yeşil Türbe’de storyler atarsın… Osmanlı havası bir anda üstünde, Yıldırım gibi gezersin hani. Çanakkale’de Bozcaada’ya yol yapmadan dönme bak, oranın rüzgarı bile ‘bana yaz’ diye DM atıyor. Truva Atı’nın yanında bir poz da kaçmaz, orası mis gibi Instagram kontenti! 🐴💨
Yer önerisi istersen, benim taktiğim otel rezervasyon sitelerinde puanı yüksek yerlere bakmak. Puanı yüksek olan mekanlar ve oteller genelde güvenilirdir, sen de bütçeni ona göre ayarlarsın. 🙃 Bol bol foto çek, DM’den atarsan da bakarım he!
Çanakkale ve Bursa da mutlaka git dediğin yerler sadece buralar mı ya da başka yerleri de öneriyor musun
Ayyy, tabii bitmedi ya! 👀 Bursa’da Cumalıkızık köyü, Mudanya, Gölyazı mutlaka! Çanakkale’de Assos, Aynalı Çarşı, Gökçeada da eklenir. Fotoğraf çekmeye doyamazsın, söz! 📸✨