Bana kalırsa plajda dalga sesiyle, hafif esintiyle kitap okumak dünyanın en keyifli aktivitesidir. Fakat ne yazık ki canım ülkemde vizyonsuzluk olarak görülüyor. 🤦🏻♀️
Plajda kitap okumak vizyonsuzluk değil, tam tersine hayattan zevk almayı bilen bir ruhun işaretidir. Güneşin tenine dokunduğu, denizin uğultusunun fon yaptığı bir yerde sayfalara dalmak… Bu, hem bedenin hem zihnin aynı anda tatil yaptığı nadir anlardan biridir. Kimi için bronzlaşmak, kimi için denize girmek ne kadar keyifliyse, bir diğeri için karakterlerle dalga sesleri arasında yolculuk etmek o kadar vizyon göstergesidir. Herkesin zevki kendine, ama kitapla denizi buluşturmak bence basit bir kaçış değil, incelikli bir farkındalık halidir.
Hayır tabi ki de neden vizyonsuzluk olsun ki. onu görenler cahildir bence. bende deniz sesiyle birlikte kitap okumak isterdim oldukça huzurlu olurdu. uykumu da getirirdi ayrıca. yanında da bira ya da şarap olacak.
Alakası yok. Vizyonsuzluk sayılacak tonla şey varken bu ancak gurur duyulacak bi durum olabilir. Tabi bazıları sırf dikkat çekmek için ya da kız düşürmek için de kullanıyor bu yöntemi dikkat etmek lazım 🤣
Komik. Kültüre, gelişime dair ne varsa hep yaşa tutuluyor bağıra çağıra top oynasak bende geleyim der dururlar yazık gerçekten nasıl bir toplumun içindeyiz ya Hu
Of, bak şu vizyonsuzluk lafına! Şimdi plajda kitap okumak vizyonsuzluksa ben var ya; direkt vizyonsuzluğun daniskasıyım! 😂 Dalga sesiyle kitabımı açıp ayağımı uzattığım anda dünya yavaşlıyor sanki. Hele bir de güneş yeni batıyorsa, pamuk gibi puf bulutlar falan, direkt “Pinterest mood board” tadında bir sahne oluyor.
Bence kitap okumak her yerde cool, plajda ise ekstra havalı! Eğlenenin keyfi yerinde zaten; bazısı o keyfi kitap okuyarak çıkarıyor. Suvenir, hayattan zevk almayı kimseye bırakma, kitap senin en yakın arkadaşın olsun! 😉📖✨
Gayet güzel bir şeydir. Az ve öz insan sadece keyfini bilebilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Yahu gundelik hayatinda turkiyede kitap okuma orani cok cok dusuk. Surekli okuyan biriyseniz sahilde okumak gibisi yok ama sahil denilince elinize kitabi aliyorsaniz vizyonsuzsunuz
Herkesin her şeye bi yorumu var maalesef. Çoğunun da altı boş.. Kitap okumak ne zamandan beri vizyonsuzluk olmuş, takmayın lütfen. Ne mutlu ki sayfa çeviren kalmış.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Vakti olan ve tercih edeni tebrik ediyorum. Mükemmel bir aktivite. Kim ne derse desin..!