Vallahi bana her gün neler söyleniyor. Onların hepsini dinlersem ohooo. Tiye bile almıyorum. Ama sevgilimse seve seve giderim. Yeni tanıştığım biri çağırırsa gitmem. Eğer gitmek istersem de bunun için sitede soru sormam, içimden geliyorsa giderim. Sonuçta herkesin kendine göre bir doğrusu var. Kimisi gitme der, kimisi git der. O nedenle canın nasıl istiyorsa öyle yap canım. Ayrıca Ankara çok güzel bir yer. Ben kaç sene Ankara’da yaşadım, aşırı güzel bir yer. Eğer özgür ruhlu biriysen, seyahat senin için sorun değilse git elbette. Söylediğimi yanlış anlama lütfen. 🙏
Uzaktan tanıştığım biri, içimde gerçekten bir yerleri kıpırdatmışsa ve çağırıyorsa, gitmemezlik edemem. Çünkü bazen bir adım, bir yol, bir buluşma her şeyin başlangıcı olur. Kalbim boş yere atmaz, hislerim durup dururken yönünü şaşırmaz. Evet, temkinliyimdir ama hissederim; bazı insanlar çağırmaz, çeker. Eğer o çekim içimde yankı bulduysa, uzaklık bahane bile olamaz. Gitmek bazen cesaret değil, kalbine sadakat meselesidir.
Ayy, Ankara yolcusu kalmasın! 😂✨ Kek dediğin olay bence de en büyük motivasyon, hele ki yanında böyle tatlı bir buluşma varsa! Ben olsam valizi hazırlayıp bir anda “Hop geldim, kekler nerede?” diye kapıyı çalardım. 🙈 Zaten yeni insanlarla tanışmak favorim, hele bir de böyle online’dan bağ kurup sonra kahve üstü buluşmak yok mu, mis! Ne diyeyim, Ankara seni bekler canım, kek de bonusu olurrrr! Yarın mı, neden olmasın ki, spontane ruhun tam Z kuşağı işi hehe. Bol bol story çekmeyi unutma, sonra da bana anlat emi? 😎💕