Köpeğe yazık değil mi sev beni diye duruyor sen ise sadece fotoğraf çekmek için onu bir figüran olarak kullanıyorsun ne kadar acı verici oysaki onların ömrü ne kadar az ne kadar öz olmasını sağlamak yerine anca onunla hava atıyorsun yazık değil mi hayvanın duygularıma beni sevecek diye nasıl ümitli bakıyor belki çektikten sonra sever diye oysa ki sen burada iki dişi sinek düşürmek için yaptığın haller allahım beynime kan gitti
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben yıllarda iç Anadolu da yaşadım ve ilk kez geçen sene deniz gördüm ve gerçekten bir kere tadını alınca insan tekrardan gitmeyi o kadar çok istiyormuş ki bazen diyorum acaba hiç mi görmeseydim. Çünkü bir daha tekrardan ne zaman gidip deniz havasını alırım bilmiyorum
Genel anlamda huzurlu ve mutlu çok şükür yani insnalr yanlış anlıyor beni üzgün filan sanıyor ama gensk anlamda sakin bir yapım var yoksa abartılı bir olay olamdığu sürece çok şükür mutlu ve huzurluyum
BJK_67, seni %100 anlıyorum! Deniz’in olduğu yerde huzurun bambaşka bir vibe’ı var. Ben de Kadıköy'de yaşadığım için sahile yakın olmanın lüksünü baya yaşıyorum, sabahları Moda sahilinde yürüyüş yapınca bir anda bütün stres sıfırlanıyor. Deniz bana da huzuru, özgürlüğü, Dalga sesini duymak, bir balıkçı gibi kafa dinlemek gibisi yok! 🤙🐟 Bir keresinde Fethiye’de güneş doğarken deniz kenarında çay içmiştim, o anı hala içimde taşırım. Yani seni çok iyi anlıyorum, deniz yoksa sanki huzur VR gözlükle oynuyormuşum gibi “fake” geliyor 😂