Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- 21 gü
Plan yok, memlekete gidip köy hayatı yaşıcam standart bahçe işleri ve eve hapsolma... Harika bi etkinlik arkabalardan kafayı yemezsem tabi...
Okul bitmedi mi?
Eee var mı birisi?
Bak bizim şunun şusu bekar yapalım sana bi konuş tanış?
Eee sen daha çalışmıyorsun dimi?
Okul nasıl gidiyor?
Amma kilo almışsın/kilo vermişsin sen?
Eee sen şimdi bitirince ne olucan?
... Daha bi ton soru ve daha saçmalamalara girmiyorum bile 😂14 Yorumla- 21 gü
Ahaha 🤣 😂 çok iyi ya 😂
- 21 gü
@fark_edermiii kesin çok iyidir... Sinir stres hat safhada
- 21 gü
Detayına kadar doğru yazmışsın ona gülüyorum 😂 nerelisin
- 21 gü
okuyunca bile hayattan soğudum. asla katlanacağım şeyler değil, sinir krizi geçiririm ben o ortamda
- 21 gü
Tatile laraya gitmek çok ilginç okadar güzel ilçesi varken merkezde tatil neden ben agustota Thailand a gıdecem geçen sene 20 gün kalmıştım bu sefer 2 ay düşünüyorum
08 Yorumla- 21 gü
Lara'nın güzel bir bölgesindeydim ama Concorde deluxe'de kaldım, araştır bir cevresini istersen
- 20 gü
Sonuçta lara yani şehir merkezinde bir otel ben Akdeniz üniveriste turizm fakültesi mezunuyum otelleri bilirim
- 20 gü
yani ilginç olan ne o zaman? bölgeyi biliyorsanız ful deluxe otellerle dolu. dünyanın her yerinden insan da vardı otelde amerikalısı korelisi hintlisi japonu. turizmdeyseniz, ilginç bulmanız da ilginç oluyor bu durumda 😀
- 20 gü
O paraya kalinabilecek çok daha dogal güzellikleri olan yerler varken orası ilginç tabi ki
- 20 gü
illaki vardır ama lüks otel keyfi de ayrıdır
- 20 gü
O bölgede ki otellerin yüzde doksanı aynı bir iki aktivite eklenebilir ya da bar falan
- 20 gü
siz nasıl oteller tercih ediyorsunuz mesela örnek isim?
- 20 gü
Ben lokasyon ve yeni yerler peşindeyim geçen sene thailanda gittim 20 gün çok daha ekonomik çok daha eğlenceli ve hint ve pasifik okyanusunda denize girdim dünyanın en iyi birkaç planından birilerinde yüzdüm
- 21 gü
Mayıs ayında bir hafta Bulgaristan tatili yaptım. Haziran ayında Safranbolu, Amasra var. Temmuz'da iki günlüğüne takvimde İzmir gözüküyor. İzmir dönüşü Ayvalık'a günübirlik uğrayıp eve dönmeyi planlıyorum..
00 Yorumla - 21 gü
hayatım da tatil planı yapmadım neden biliyor musun
07 Yorumla- 21 gü
fakirsin?
- 21 gü
hayatım da maaş almadım bana her sn tatil senin fakirlik algın alım gücü benim ise güç etki alanı yani beni kafam zengin kafası sen safkan fakir kafasısın :)
- 21 gü
yazık, kendini tatmin etme şekline bak 😂😂😂😂
- 21 gü
bakış açına oynadım sadece senin gibiler ben tatmin etmez ilgi alanlarım bakış açım yaptıklarım farklı
- 21 gü
tamam fakir
- 21 gü
fark etmiyor paran olsa da fakirsin benim için :)
- 21 gü
senin için Elon Musk bile fakirdir 😂😂😂😂 kedi et misali yaşıyorsun boş boş, fotoğraf da uymuş
- 21 gü
Ben tatil olarak doğa yürüyüşü sevdiğimden her ilkbahar ve sonbahar Likya yolunu yürüyorum. Bu ilkbaharda 3. Etabı yürüdüm. Sonbaharda da 4. Ve son etabı bitireceğim inşallah🙏
00 Yorumla - 21 gü
Sessiz sakin bi yerde denize yakın bir pansiyon bulup 1 hafta kontak kapatmak istiyorum ve arıyorum öyle bi yer varsa bildiğin söyle
06 Yorumla- 21 gü
illa vardır da ben hiç pansiyonda kalmadım bilmiyom
- 21 gü
Anladım ben kaldım sessiz sakin oluyor daha önce Datça tarafına gittim şimdi gitmediğim yerleri arıyorum bakalım bulurum
- 21 gü
bulursun çok kıyı köşe var ülkede :d
- 21 gü
Aynen ülkeyi bitirip dışarı çıkmak lazım 😏
- 21 gü
hiç çıkmadın mı
- 21 gü
Bi kere çıktım Maldivler’e gitmiştim
- Gizli Üye(25-29)20 gü
Tatil için mi diger insanlar mugla, bodrum gidiyor. Ben burada yaşıyorum burdada deniz kumsal güneş var burayada geliyorlar. 😀😀bende tatil köyüne gitmek isterdim ama yaşadıgım şehir tatil köyüne benziyor zaten 😀😀😀of ya 😀😀😀
10 Yorumla - 20 gü
Şu anki yapılan plana göre Trabzon ve Rize var bir de Zonguldak oradan doğuya geçişmek için gideceğimiz şehirleri kararlaştırmadık daha🤷♂️
00 Yorumla m
21 güGeçen yaz para vardı güzel bir tatili yaptım ama bu sene öyle bir imkanım yok maalesef iş bulursam şükür edeceğim
00 Yorumla- 21 gü
Ben de çok kararsızım. Salonda mı takılsam odamda mı
01 Yorumla- 21 gü
mutfak daha renklidir
Tatil & Seyahat konusunda 614 cevap paylaştı. Bu yaz Cruise düşüncem var. Motosikletle küçük bir şehir turu.
Ve KKTC'ye gitmek istiyorum. Burada VIP avantajımla eğlenmek istiyorum. 😁00 Yorumlaİşimi bıraktım tamamiyle. Şu yaşıma kadar 35 şehri gezdim. Sanırım bu yaz kışa kadar bi 15 tane falan daha gezeceğim.
05 Yorumla- 17 gü
Yurt dışı düşünüyor musun?
- 17 gü
Vize problemin yoksa tavsiye verebilirim
- 17 gü
Buradan yazmasam :)
- 21 gü
Karışık biraz.. Geçen sene çok plan yaptık eşim rahatsızlandı aniden, her şey yattı. Hayat böyledir.
02 Yorumla- 21 gü
Geçmiş olsun
- 21 gü
@yabancıerkek sağolasın
- 21 gü
Bir haftaya Datça'ya gideceğim, yaz tatili zamanı ise Ege kıyıları ve Yunanistan'da Samos Adası'na gitmeyi planlıyorum.
00 Yorumla Muğla'da yaşıyorum doğma büyüme Mersin ve Antalyaliyim onun için bu kıyılardayim
02 Yorumla- 21 gü
hep aynı yerde geçiyor hayatın
- 21 gü
yazı bilmem ama bayram tatilinde İzmir aydın antlya yapıcam
03 Yorumla- 21 gü
baya geniş bir rota
- 21 gü
ne yapim yıllık izinden ekliyorum resmi tatile.. ee karışanım edenim yok
- 21 gü
güzel tabi canm
- 21 gü
Zonguldak > Sakarya > Bursa > Balıkesir > ... > Antalya rotasında motosiklet ile gezi yapacağım.
10 Yorumla - 21 gü
Şu anda tamamen kararsızım. Sadece doğa ile iç içe olmak istiyorum.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Vay be demek ki millette para var ki tatil yapıyor, biz yarını nasıl geçireceğiz diye düşünüp duruyoruz habire
114 Yorumla- Cevap sahibi21 gü
Hiç sanmıyorum
- Cevap sahibi21 gü
Keşke o kadar kolay olsaydı
- Cevap sahibi21 gü
Evet siz
- Cevap sahibi21 gü
Ne mutlu sana
- 21 gü
koskoca ülkede herkesi fakir mı sanıyordunuz 😂
- 21 gü
@fatoİstnbl böyle söylemeniz hiç hoş değil
- 21 gü
nasıl yani? koskoca ülkede herkes fakir mı, kıza yazmak için sen de saçmalama istersen
- 21 gü
yahu durumu iyi olmayanalrı konu etttim mı? ne saçma sapan konuşuyorsun laf ebeligi yapmak için. bana ne durumu iyi olmayanlardan. konu bile etmedim buluttan nem kapıyorsunuz ha
- 20 gü
Yok Şu an ama bir adrasamda birkac gun tatil diye dusunebilirim
00 Yorumla - 21 gü
Calisisip gelececge hazirlik seneye esecem t Max alip
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)21 gü
Yaz tatilinde bir yerlere gitmek işkence ve kalabalık o nedenle yazlık evi her zaman kendi evi olarak daha rahat ve güvenli.
02 Yorumla- 21 gü
hangi açıdan işkence? uçaga atla git
- Cevap sahibi20 gü
Trafik açısından işkence. Şehir merkezinden tatil yöresine giderken trafik çoktur. Uçakla gidilecek bir mesafe değil.
- 21 gü
Motorsikletle tekirdağ kumbağ yapıp 3 4 gün rakı/deniz yapıp tekrardan eve dönerim herhalde
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 643 cevap paylaştı. Ben Antalya'da yaşıyorum zaten. Şanslıyım sanırım 🤣
Haziran'da İtalya, Temmuz'da Danimarka.00 Yorumla- 21 gü
Vallahi Yunan Adası olabilir Maldivler olabilir bakalım kısmet
00 Yorumla Plan yok daha. Günlük turlar yaparım arada muhtemelen
00 YorumlaFethiye'de yaşıyorum, sizin geldiğiniz yerde ben yaşıyorum 👑
00 YorumlaAntalya 27 Temmuz 15 Ağustos arasi oteldeyim ama zaman geçmiyor neden se 😞
00 Yorumla- 21 gü
Geçen gün çeşmedeydim hafta sonu bayramdada bodruma gitmeyi düşünüyorum
00 Yorumla - 21 gü
Bu soruya sonsuza kadar Antalyaaa diyebilirim. Bu yazda Antalya ❤
10 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 551 cevap paylaştı. Her mevsim evdeyim maalesef her sene koca yaz mevsimini evde geçiriyorum hiç tatile gitmedim
00 Yorumla- 21 gü
Var Haziran ve Ağustosta Antalya’da 10 ar gün otel tatili
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Maraş, Erzurum, Diyarbakır, Osmaniye vs Doğu illeri gezicem
10 Yorumla - 21 gü
Benim icin yaz tatili yice rabbimi ask ile anabiliyorsam bu da benim yaz tatilimdir yani kalp beldesidir
05 Yorumla- 21 gü
ahahah 😂😂😂 en komik cevap buydu
- 19 gü
komik mi yoksa hakiki cevap mi hain ve zalim insanlarla olacagima tek kslip beni yarsdanla vaktimi geciririm
- 19 gü
aynen sen git namaz kıl bence. cenneti garantilemek için buralarda bile zaman harcamamalısın 😂
- 19 gü
cenneti garantilemek degil huzura kavusmak sanada tavsiye ederim denemekte fayda var
- 19 gü
ben ateistim dayı. sen kendini düşün
Bahçeme hamak kurdum altındanda su akıyor bol yeşilik ve ağaç bol bol temiz oksijen ben tatili hergün yapıyorum zaten yaz boyunca 😁
06 Yorumla- 21 gü
iki havuzlu sitede oturuyorum, İstanbul'un en yeşil konumlarndan birindeyim. o zaman ben de hiç bir yere gitmiyeyim 😂😂😂😂
- 21 gü
iki havuzlu sitede yaşamak güzel olabilir ama orada geçen zamanın asıl anlamı ne çünkü ben bahçemde hamakta sallanırken hayatın doğanın ve gerçek huzurun tadını çıkarıyorum sen sadece beton arasında sıkışıp kalmışsın dışarıdan yeşil gözüken yerlerin içi senin gibi bomboş tatilin doluysa ruhun neden bu kadar sessiz belki de en yeşil dediğin yer senin için sadece bir kaçış noktasıdır ama ben orada kendimle barışığım bu yüzden senin tatilin benim tatilimin yanında hep eksik hep yapay kalacak🤣🤣
- 21 gü
ne betonu site yemyeşil acık havuz çevresinde palmiye bile 😂 hamak desen o da var
- 21 gü
yeşil görmekle doğayı yaşamak arasında fark var palmiye dikmekle doğanın ruhunu solumak aynı şey değil sen oraya doğayı taklit etmeye çalışmışsın ben içindeyim senin tatilin tasarlanmış benimki gerçek çünkü doğayla poz vermek kolay doğanın parçası olmak cesaret ister işte bu yüzden seninki konfor benimki özgürlük 🤣
- 21 gü
Hangi köydesin öyle
- 21 gü
yerin bedeninle değil ruhunla ölçülür şu an ruhun o sınırların içinde sıkışıyor olabilir ama çok yakında o sınırlar eriyip dağılacak ve sen kendini hiç olmadığı kadar özgür hafif ve canlı hissedeceksin ben o özgürlüğü zaten yaşarken her nefeste doğanın kalbinde varım o an geldiğinde fark edeceksin ki gerçek tatil sadece dışarıda değil içinde başlar ve belki o zaman yollarımız kesişir birlikte o eşsiz huzuru keşfederiz😁
İzmir ozdere çok güzeldir tavsiye ederim bu yaz da bekle beni İzmir
02 Yorumla- 19 gü
Antalya varken İzmir nedir ya 😀
- 20 gü
Yani ben yaz tatilimi Büyük ihtimal mezarda yapacağım bugün işte yani hayatta yaz tatiline gittim hatırlamıyorum ben ya
00 Yorumla - 20 gü
Kuşadası veya bodrum gibi yerlerde güzel birde orayı deneyin ben bodrum gibi yerlere gidiyorum genelde
00 Yorumla - 21 gü
Antalyanınamk iğrenç şehir güzelim istanbuldan antalyaya gelenlere çok şaşırıyorum
021 Yorumla- 21 gü
neden öyle düşünüyorsun? ben çok beğendim, en son merkezdeydim, Kaleiçi, Lara, Konyaaltı bölgesinde. İstanbul'da ki o kaos o kalabalık yok ama diğer şehirler gibi ruhsuz cansız da değil, doğa ile içice ve İstanbul'dan çok daha düzenli bence. Sen niye öyle düşünüyorsun
- 21 gü
Antalyalıyım diğer şehirlere kıyasla gezilecek çok yeri yok (sadece kaleiçi ışıklar land of legends falan) Türkiye'de en güvenilmez olan şehir zaten hava durumu insanları eğitim şartları maddi durumdan bahsetmiyorum bile aksuda (altıntaş dışında köy) 1+1 daire 23 bini buluyor denizi abartılıyor kaleiçinde erken saatlerde gezerken kaçırılma ihtimalin %70 falan mersini ve istanbulu kesinlikle tercih ederim
- 21 gü
İstanbul evren gibi bir yer. mega metropol. O yüzden İstanbul'u kıyaslamak doğru olmaz ama Antalya rahat bir şehir. İlla diğer semtleri vs benim görmedigim geri kalmış yerleri vardır, ama turist olarak gelince bir haftalık filan harika geliyor çünkü doğa ile içice ve huzurlu. Bilmiyorum ben severim Antalya'yı. O kaçırılma, tehlikeli şehir filan konusuna hiç girme 😂😂😂 İstanbul'da yaşıyoruz yahu😀
- 21 gü
Ne Mersin ve İstanbul mu şakadır herhalde o şehirlerde erkekler bile güvende değil sen 2 yeri de iyice bi araştır Mersin toplama memleket araştır bi en çok hangi tip insan yaşıyor Mersin de. İstanbul u saymıyorum bile. Antalya'da yaşıyorum bende altıntaş dediğin yeri tam anlamadım ordami kiralar yüksek
- 21 gü
Aksu altıntaş mahallesi dışında tamamen köy olan bir ilçe dedim antalyada da kimse güvende değil sözde antalyanın en elit semtinde oturuyorum hiç fark etmiyor direkt bütün insanlar kötü ve bu kaçınılmaz bir şey artık
- 21 gü
Nerede oturuyorsun konya altı mı
- 21 gü
Antalya son 5 yılda baya değişti nerde sabıkalı varsa buraya kaçıyor evet o konuda haklısın
- 21 gü
Ben her zaman haklıyım ayrıca konyaaltı elit miamk orası da köy
- 21 gü
Görende dubai doğumlu sanacak nerelisin sen Allah aşkına sana her yer köy. Ayrıca köy diye aşağıladigin yerler huzur barındıran doğa ile iç içe olan yerlerdir.
- 21 gü
Şehir sana ne katıyor?
- 21 gü
Köy diye aşağılamak derken? Elitle alakası yok köy yani senin kadar boş adam görmedimamk
- 21 gü
Iy ben arap değilim ne dubaisi #arapgördünmüvur
- 21 gü
Sen nerelisin dürüst olur musun lütfen
- 21 gü
Sana neden güveneyim amnkdmn salaı bir insan neden bir insanın nerede oturduğunu öğrenmek için ona yalvarır?
- 21 gü
Yalvarmak değil sen nerelisin ki Antalya yi Konya altıni felan beğenmiyon merak ettim
- 21 gü
Laralıyım tabi ki
- 21 gü
Antalyada laralıyım
- 20 gü
Bişey demiyorum insan kendi ile bu kadar mı çelişir
- 20 gü
Axptal orsp çocu antalyada yaşayıp sevmek zorunda mıyım babaannesini hoplattığım
- 20 gü
Baban la nasıl konuşuyorsun benim dölümle var oldun sen annene sor
- 20 gü
Geçen gün anneni gördüm otoban kenarında 50ye veriyorum diye pankart tutuyordu sonra bende ona ormanda çaktım BAM BAM GÜM PAT OH OH AH ÇAT ÇAT diye numaramı istedi yarım saat onun nokia telefonuna numaramı yazmakla cebelleştikten sonra eve gittim 1 saat olmadan beni aradı YANIYORUM DERYA GEL BENİ SÖNDÜR diye sonra onu aldım beni babaannenin evine götürdü 3lü yaptık ikisinin yosunluamından turşu kurdum yarın sana sabah kahvaltı da AXM TURŞUSU VAR bon appetit
- 21 gü
Bursa'ya gidicem sonra İzmir'e sonra Erzurum'a en sonda Adıyaman turu yapıp dönücem
10 Yorumla - 21 gü
Antalya bodrum ya da bungalov çokk yer var kafamda
10 Yorumla - 20 gü
Antalya Fethiye Marmaris kesin başka ekstra lr da olabilir
00 Yorumla Tayland, aslinda kisin gitmistim ama çok sevdim agustosda gitmeyi planliyorum
00 Yorumla- 21 gü
Bayramda bodrum, sonraları İzmir çevrelerinde takılacağım
00 Yorumla Antalya güzel şehir 5 yıl kalmışlığım var Kemer kaş Side gitmek lazım 😅☺️
00 Yorumla- 21 gü
Bu sene planda Belek Regnum Carya var. Bakalım. Nasip
00 Yorumla Antalyayı seviyorum bazen Fethiye yapıyorum ruh halime göre
00 Yorumla- 21 gü
tarlaya bağ bahçe garıbanın yüzü gülür mü
13 Yorumla- 21 gü
ne güzel doganın içindesin
- 21 gü
kız kupkuru dfrgbhnt
Hayaller tatil gerçekler fabrika 😂😂😂
02 Yorumla- 20 gü
kolay gelsin
- 21 gü
Mısıra gidecem temmuzda 1 hafta
07 Yorumla- 21 gü
ıyyyy 😂
- 21 gü
Piramitler ve sfenks anıtları ile mısır müzesi harikadır
- 21 gü
mısır çok pis bir yer. o piramitlerin çevresi filan hindistan kadar iğrenç
- 21 gü
Gitmeden soğutma dur 😅
- 21 gü
bir araştır, neden ucuz olduğunu anlarsın
- 21 gü
Dubaiye gidecem vazgeçtim
- 21 gü
Dubai'de yazın sıcaklığı hayal et 😂 bence bu dönem güney ülkeler keyifsiz olur
Evin bodrumu bu ekonomi de
04 Yorumla- 21 gü
iPhone kullanıyordur bu 😂
- 21 gü
Niyetimde Büyük Taarruz var 😄
02 Yorumla- 21 gü
o ne ki
- 21 gü
Yonan adaları
- 21 gü
Ege kıyıları 🙌
02 Yorumla- 21 gü
neresi? ben Akdeniz istiyorum sanki
- 21 gü
Ayvalık tarafını seviyorum sakin ve denizi harika.
- Gizli Üye(18-24)21 gü
Evlenmeyi düşünüyorum
22 Yorumla- 21 gü
kölelik
- Cevap sahibi21 gü
Aynen öyle knki👍🏼 sizin tarafta öyleyse bilemem.
Bu yıl yok gibi
00 YorumlaÇadırım ve muhtemelen muğla
00 Yorumla- 20 gü
Memleket ve inşallah staj çıkarsa staj😂
00 Yorumla Balıkesir olacak.
Ayvalık veya Erdek.00 Yorumla- 21 gü
Tatil meraklısı değilimdir ben ev iyi.
00 Yorumla - 21 gü
Florida tatili 1 aylık
00 Yorumla - Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Fato selam! Yaz planı mı, en sevdiğim dert! 😅 Benim her yaz planım, sabah aniden uyanıp Google’a “Bugün nereye kaçsam?” yazmakla başlıyor zaten. Bu yaz için gönlüm Ege’den yana, özellikle böyle salaş, taş sokaklı bir balıkçı kasabasına kafam fena takık. Ama geçen yaz da karar veremeyip ay sonu kendimi Fethiye’de bulmuştum, plajda güneşle yarışırken güneş gözlüğümü kolonyayla silip gözümü yakmam ayrı bir komedi tabii 😂 Sen de çok düşünme bence; bazen en güzel tatiller spontane gelişiyor! Eğer biraz ilham istersen bana yaz, birlikte karar verelim. Hayat kısa, yaz planı uzun! 🏖️✨
Akdeniz istiyorum
Akdeniz ruhu candır! Antalya mı, Kaş mı, yoksa “her yere gidelim” mi? 🏝️😎