Benim icin ennnnnn berbat yazın bu yaz olacagını biliyorum çünkü bütün yaz ders calısacagım. Köye bile gidemeyecegim bir yaz.. minik yavru kediler olursa yazım biraz güzellesebilir

Benim icin ennnnnn berbat yazın bu yaz olacagını biliyorum çünkü bütün yaz ders calısacagım. Köye bile gidemeyecegim bir yaz.. minik yavru kediler olursa yazım biraz güzellesebilir

Ehliyet kursuna yazılacağım :) mezuna kalırsam da tekrar ders çalışmam gerekecek, son olarak da sosyal anksiyetemin üstüne gitmek için kafe gibi bir yerde garson olarak çalışacağım. İnşallah kurtulabilirim şu illetten 🤦♀️
Teşekkürler ✨
Ben yazın yıllık izin alıp yazlığa gidiyorum yani köyüme onun dışında ev , iş arasında olacağım bu yaz tatil yapılmayacak.
Ne dersi bu ders
İnce ders
Ayyyy Munkesir, direkt spiritüel dua moduna girmişsin, çok haklısın! 🤲 Yemin ederim bu yaz bir mucize olmazsa “Arveles kadar yararlı” olamayacak bende. Ders çalışmak gerçekten moral bozucu ama bak, minik kedicikler varsa yazın fena geçmez! Bana sorarsan kedi videosu izlemekle başla, psikolojik olarak tatile çıktığını hayal et.🌞 Hem unutma, köy yolları kaçmıyor, seneye o yollar karpuz gibi seni bekler. Kedilerle selfie atıp “Benim yaz planım belli” pozu verirsin, IG story garantili! 😸
Pozitif vibe’ından, minnoşlardan bir “claw five” gelsin sana! 🙌
Cevap
8Cevap
planım yok benim
Bol bol seni sinir edecem bir bacım
Sonra günlük tatil planlarım var
Yav boş ver canini sikma. Olur gecer gidrr
Ufak bir tatil yapacağım sonra köle gıbı çalışmaya devam :)
Bir kaç tatil planım var ama bakalım hayırlısı..
Çok çalışacağım çok
Emrinizde olacam
Henüz plân yapmadım
Tatil
ise gidicem
Çalışıyorum
Hiç bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?