Selam 🙂 günaydın. Nasılsınız?

Valla ben daha yeni uzun yoldan geldim o yüzden uyanığım. Dün değil ondan önceki gün yola çıktık. Gündüz 10 gibi uyandım. Bir gün önceden gittik düğünümüz vardı damadın ailesi farklı şehirde yaşadığı için gittik. Ay yani salondan akşam 12 buçukta çıktık. Erkek kardeşim işe gidecek olunca kaybedecek zamanımız yoktu alel acele düğün evine gittik. Üstümüzde ki elbiseleri çıkardık normal gündelik kıyafetlerimizi giydik apar topar ben bir yandan gelinin gelinliğini çözmeye çalışıyorum rica etti ayağından topukluları çıkardım. Kolundan altınları bilezikleri çıkarıyorum vs Bir yandan annemin elbisesini çıkarmasına yardım ediyorum. Ablam elime kendi elbisesini veriyor çantaya koy diye bir yandan eniştemin takım elbisesini veriyor. Herkesin işi bitti en son ben elbisemi vs çıkardım üstümden. Gündelik kıyafetlerimizi giyip çantaları aldığımız gibi çıktık. Yüzümdeki makyajı silmeye bile vaktim olmadı o derece diyim. Makyajı az evvel eve gelince sildim. 5 saatlik bir yolculuktu. Yemek molası verdik karnımızı doyuralım diye ben arabada uyuyor olduğum için uyandım arabadan indim dinlenme tesisine girdik ablam eniştem erkek kardeşim yemek aldı ben ve annem almadık. La yeni uyanmisim zaten bir dur kendime geliyim ne yemeği dimi ama 😂😂😂onlar masada yemek yiyor ben oturdum yerde uyyodum. Çok şükür eve geldik yatağa girdim. Hayatımda ilk defa eve bu kadar geç geldigimi hatırlıyorum her zaman saat akşam 10 buçuk 11 buçuk dedin mi evde olurdum😂
Selam 🙂 günaydın. Nasılsınız?