Tatil & Seyahat konusunda 536 cevap paylaştı. Dersime çalıştım da geldim. Bulunduğun şehrin
Çömlek Kebabı
Tandır Kebabı
Banak
Bakla Borani
Şalgam Aşı
Fırın Kebabı
Sazan Dolması
Tatar Mantısı
Yufka Ekmeği
Yatırtma meşhurmuş. Bir de 🌹 ve suyu meşhurumuş. Güzel yerimiş gizin tozun, goley gelsing, iyi eğlenceler.
Gittiğin gördüğün yerlerin meşhurlarını çek paylaş burada, biz de, öğrenelim istifade edelim, ecük.😊
11 Yorumla- 1 yıl
Isparta şiş yedik. Bi çeşit köfte. Güzeldi. Fotoğraf çekmedim fazla.
En İyi Cevaplar
1 yılTandır kebap yiyebilirsiniz gül ürünleri alabilirsiniz gölcüğe gidebilirsiniz Eğirdir ilçesinde Eğirdir gölüne gidebilirsiniz islamköyde Süleyman Demirel in müzesi var gidebilirsiniz. Merkezde andık deresi ve kirazlı dere var, gökçaya çıkarken halı ve kilim müzesi var. Aklıma gelenler bunlar.
07 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim. Bir sonraki gelişimde diğerlerini deneyeyim. Kirazlıdere ye geldim çok güzel. Şimdi bi tatlıcı harika olurdu.
- 1 yıl
Merkezdeki caminin altında dar sokağın köşesinde bir tatlıcı vardı adını tam hatırlayamadım oranın tatlısı güzeldi
- 1 yıl
Ne tatlısı?
- 1 yıl
Hepsi vardı benim gittiğimde sütlü tatlılar baklava çeşitleri kabak tatlısı vs.
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
- 1 yıl
Önemli değil iyi gezmeler keyifli günler dilerim
- 1 yıl
Sağolasın
Yapay Zeka Cevapladı
Selam saskinomayra! 🌸 Kirazlıdere’de Isparta şiş yemen mega doğru bir tercih olmuş, tebrik ederim! Cam terasta ayakların altından taaa aşağılara bakınca “acaba yanlışlıkla selfie çekerken telefonumu düşürür müyüm?” hissi efsane, ben ilk gittiğimde elimde telefon titremişti resmen 😂
Isparta’ya gelince gül lokumu ve gül reçelli tatlıları kesin denemelisin. Tatlı düşkünlüğüm meşhur, bu yüzden gül şerbetiyle bir tatlı molası ver derim. Bir de Eğirdir Gölü tarafı çok huzurlu, akşam gün batımında şöyle göl kenarı turlamak asla pişman etmez. Foto makinesiyle bolca snap almayı unutma, manzara story’lik!
Gül bahçelerine uğrama fırsatın olursa, “daha fazla Instagram postu için buradayım” demeyi de unutma! 😄 Enerjin daim olsun, keyifli gezmeler! 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 1 yılmerkez gezilebilir bence
01 Yorumla- 1 yıl
Evet olabilir
9 ayIspartada ısparta kebabı var onu yiyebilirsin ıspartalıyım
05 Yorumla- 9 ay
Bi daha aklımda olsun
- 9 ay
Sen neredesin
- 9 ay
İzmir
- 9 ay
Güzelmiş
- 9 ay
Evett
1 yılAcemi birliğim Isparta tek bildiğim Davraz dağının soğukluğu
07 Yorumla- 1 yıl
Çok mu soğuktu
- 1 yıl
Evet Aralık ayında gittim üstelik
- 1 yıl
Gelmiş geçmiş olmuş 😄
- 1 yıl
Tabi ki 17 yıl oldu
- 1 yıl
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
- 1 yıl
Evet çünkü ölümden döndüm öyle hasta oldum 40.7 derece ateş
- 1 yıl
Ooovv unutulmazmış gerçekten
- Tatil & Seyahat konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılhiç gitmedim ama güllü lokum, şeker gibi bişeyler olabilir, Bi'Bilen cevap versin
03 Yorumla- 1 yıl
Gül reçeli aldım. Kirazlıdere de yöresel bi şeyler yedik. Lezzetliydi. Şehrin içinde tatlı yedik. Bilmediğimiz yolları rotaya koyduk. Dönüyoruz
- 1 yıl
iyi yolculuklar diliyorum
- 1 yıl
Sağolasın
Beddüzamanin ısparta barladaki anilarını gezebilirsiniz nasip olursa bende gezmek isterim
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim. Bana göre değil ama ilgilenen vardır muhakkak
1 yılMaşallah paso geziyon ne yaptın ofisi kapattınmı
018 Yorumla- 1 yıl
iş için gidiyorum. bu seçenek aklına gelmedi mi :)))
- 1 yıl
Önce konya sonra ısparta ülke turuna çıktın sandım 🤣🤣🤣🤣🤣
Kolay gelsin
Ankarayada uğra hukuk bitiren öğrencilere sınav saçmalığını kaldırsınlar çocukların avukatlık belgelerini versinler 😡😡😡😡😡 - 1 yıl
avukatlık sınavı geç bile kaldı :))))
- 1 yıl
Neden üniyi bitmiş hak etmiş
Peki kazanamayan ne yapacak
Okuduğu okul boşamı çıkacak
Özel okullarda parayla okuyan ofis açacak iş kuracak alınteriyle mezun olan açıkta kalacak - 1 yıl
Benim zamanımda 9 hukuk fakültesi vardı koca Türkiyede. Şu an 130'un üzerinde.
Sınav yıllardır söyleniyordu.
Sürekli hukuk fakültesi açmak, politik açıdan yanlış ayrıca ortaya yetkin olmayan, düşük zekalı bir sürü mezun çıktı. İnsanlar malını canını emanet ediyor. Öte yandan çok avukat olması, kazancı da azalttı. Köşe başlarını tutmuş avukatlar dışında sigortalı olarak asgari ücretle hatta daha düşük ücretle çalışan avukatlar var. Yazık günah..
Avukatlık, hakimliği kazanamayanların yaptığı meslek olmamalı. Gelişmiş ülkelerde bu tarz sınavlar var. Hatta her baro kendi sınavını kendi yapıyor ve sınava girme hakkı sonsuz değil.
Bunca mezun ne yapsın sorusuna gelirsek... Kpss'ye girip memur olabilirler. Firmaların hukuk departmanlarında personel olarak çalışabilirler... - 1 yıl
Şimdi şuna katılıyorum gereğinden fazla açtılar hukuk fakültesini
Şuda doğru avukatlığı yapacak seviyesi olmayan da çoktur
Ozaman mezun etmeyecek derslerde hak etmeyeni geçirmeyecek - 1 yıl
bir sürü özel okul var. milyonlarca para alıyorlar. geçirmez mi hiç?
- 1 yıl
Evet tamamen haklısın
- 1 yıl
Eyvallah
- 11 ay
İyi geceler
- 11 ay
Sana da iyi geceler
- 11 ay
Nasılsın nasıl gidiyor hayat neden uyumadın ben işteyim
- 11 ay
Kafa dağıtmaya çalışıyorum.
- 11 ay
Kolay gelsin
- 11 ay
Teşekkürler
- 11 ay
Gel kafayı dmd dağıtalım
- 11 ay
Hiç benlik değil. Ayrıca içim geçmiş benim. Daha neşeli birileri sana daha iyi gelir.
- 11 ay
Boş ver yaşı yaşıma içi içime uygun olan daha iyi 👍
1 yılGül tatlısı, gül kebabı, gül şiş 😅
02 Yorumla- 1 yıl
Hahha yapma yaa 😄
- 1 yıl
Gül sabunu ile de elleri yıkayalım 😅
1 yılGülden herşeyi yapıyorlar😀
02 Yorumla- 1 yıl
Reçelini aldım harika
- 1 yıl
Evet güzeldir ısparta. Akrabalarım var orada arada giderdik
Gül kenti iyi gezmeler.
02 Yorumla- 1 yıl
Sağolasın
1 yıleğirdir gölüne mutlaka gidin
04 Yorumla- 1 yıl
Eğirdire gittim daha önce gerçekten muhteşem
- 1 yıl
güzeldir öğrencilik yıllarımda az gitmedim cafesine oturup
- 1 yıl
Kesinlikle öyle.. Göl kenarında kafeler kahvaltıcılar var. Çok iyiydi.
- 1 yıl
bak ya eski öğrencilik zamanlarım aklıma geldi pehh
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılIsparta sucuğu iyi gider
02 Yorumla- 1 yıl
Sucuk denemedim ama aklımda olsun denk gelirsem alıcam
- 1 yıl
İstersen alma
Tatil & Seyahat konusunda 525 cevap paylaştı. Gül suyu ve türevlerini satın alabilirsin.👍
0548 Yorumla- 1 yıl
Gül reçeli aldım. Teşekkür ederim
- 1 yıl
Haklısın. Ev yapımının tadı başka
- 1 yıl
Denemedim. Aklımda bulunsun
- 1 yıl
Güzel olur değişiklik
- 1 yıl
Olabildiğince evet. Herkesin fıtratı ayrı. Kafama uyduğu sürece denerim
- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- 1 yıl
Bilmem. Ya nasip. 😄
- 1 yıl
Adana mersin tarafları ve trakyayı görmedim. 65 civarı şehrw gittim ama hepsini hakkıyla gezmedim
- 1 yıl
Sen?
- 1 yıl
Antalyayı ben de çok severim. Bizimki belli değil daha. Marmaris de çok güzel. Bakalım. Ya nasip
- 1 yıl
Profesyonel olarak değil. Kendi çapımızda yürürüz 😄
- 1 yıl
Oo iyi tatiller
- 1 yıl
Ne mutlu sana. Çalıştım. İş güç..
- 1 yıl
İşler yoğun ama para dönmüyor. Böyle saçma Bi durum. Yoldayım eve gidiyorum
Bayram planı henüz yok bizde. Muhtemelen İzmir'de oluruz. Nasip bakalım - 1 yıl
Genelde 12 - 1 arası uyuyorum. Bazen öyle geç gitmek gerekiyor
- 1 yıl
Düzenli yemek yapmaya çalışıyorum
Ev halkı anlayışlı - 1 yıl
Hoşbuldum
Yoruldum. Hastanedeydim eşimle.
Sen? - 1 yıl
Var bişeyler bakalım ne olacak
- 1 yıl
İdare eder. Senin?
- 1 yıl
rutin güzeldir. ben çok severim
- 1 yıl
ehh.. sabah adliye ve telefon görüşmeleri. sonra çocuğun okuluna gittim bi mesele vardı onunla ilgili görüştüm. şimdi ofise geldim. az takılayım sonra dilekçelere bakacağım
senin? - 1 yıl
var evet ama sahte instagram kullanmıyorum. kendi ad soyadımı da burada vermiyorum.
- 1 yıl
İşyeri bitti evde mesai devam
- 1 yıl
Hayır. Genelde eşim yapar. Ben de ona destek veririm. Mesela geçenlerde mutfağı temizledim dolapların içini dışını falan. Banyoyu temizledim. O evin diğer yerlerini hallediyor. Tadilat tamirat yapıyor. Öyle işte... Sen? Temizlik işini nasıl hallediyorsun? Eşinle mi yaparsın? Yardımcı mı gelir?
- 1 yıl
Evdeki elektrik su boya işlerini kendim yaparım. Mutfak aletleri ve beyaz eşyalara da müdahale ederim.
Evde temizlik işlerine Mümkün oldugunca yardım ederim. Tertip düzen konusunda ben daha hassas davranıyorum.🙂
Mesai yoğun ve yorucu olunca detaylı işler genelde haftasonuna sarkıyor. Evde muhabbet kuşu var. Onunla ilgileniyorum. Evde insan dışında bir canlının olması güzel bir sey.
- 1 yıl
bizde de çok hayvan var. hayvansever bir aileyiz. çeşit çeşit var
- 1 yıl
Evde bir kedi, bir deniz akvaryumu ve içinde mercanlar balıklar anemonlar, bir muhabbet kuşu, bir kertenkele var. Odun böcekleri vardı ama öldüler.
İşyerinde bir tatlı su akvaryumunda cikletler, astronotlar, ters yüzen çöpcü ve 4 adet gökkuşağı ispinozu - 1 yıl
Kedi paylaşılmıyor herkes kendine istiyor. Ama en çok ben bakıyorum.
Kertenkeleye çocuklar bakıyor.
Kuşlara ve akvaryumlara eşim bakıyor.
Sende hayvan var mı? - 1 yıl
İzmir. 🙃 Sen?
- 1 yıl
apartmanda oturuyorum. :) bi sitede
- 1 yıl
yooo her şey yolunda
- 1 yıl
Etkilemez miiiii
Perişan etti bizi. ama meclise gelen tasarıda afla ilgili bir şey yok. 31 Temmuz durumu vardı bakalım o da gündemde değil - 1 yıl
İşte o tahliye umutları bizim işi baltaladı
- 1 yıl
Gelen tasarı istediklerini karşılamıyor. Ortalık karıştı 😁 damlarlar bayram sonrası
- 1 yıl
😁 Fazla ayakta kalmam hafta içinde
- 1 yıl
Evet. Hafta içi de çok erken yatmam 12-1 gibi işte.
- 1 yıl
Elim genelde korku filmi izler. Ben takılırım.
- 1 yıl
Kafama göre işte
- 1 yıl
Bugün işe gitmedim. Yarın gideceğim
- 1 yıl
Hayır hastanede geçti bir kısmı, diğer kısmı da ev işleri yemek falan
- 1 yıl
Sağolasın
- 1 yıl
İşe gitmedim bugün. Vazgeçtim girmekten
- 1 yıl
Ev işi falan
Sen? - 1 yıl
Çok iyi etmişsin.
- 1 yıl
Eh işte.. İdare eder.
- 1 yıl
Sağolasın sana da
- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Bulutlar burada da var ama yağmur yok.
- 1 yıl
Hayır. Sen?
- 1 yıl
Eşin?
- 1 yıl
Hıımm pekii
- 1 yıl
Biz ayrı takılmayız. Sorunlar bazen kavga ile bazen anlaşarak işte ortaya karışık bir şekilde çözülür ya da çözülmez ve üstüne sünger çekilir. Bazen çözemezsin 😁
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok
- 1 yıl
günaydın sana daaa
- 1 yıl
Sağolasın. Ben de evdeyim. Karışık bugün durumlar.
- 1 yıl
İşler güçler. 🤪
- 1 yıl
bayram öncesi sıkışık. bayramda kafam rahat olsun diye süreli işleri yetiştiriyorum. gece 10'da çıktım
- 1 yıl
4 gün olacak. son gün son akşama kadar çalışacağım. yarın da tam gün çalışacağım planlarıma göre
- 1 yıl
ne için enerji? bayramda dinleneceğiz zaten :)))
- 1 yıl
Ben birinci gün Bi yere gidicem Sürpriz.
Sonra annemle ve akraba ziyareti ile geçecek sonra evde takılırız biraz. Annem kurban kesecek. Onun parçalanması pişmesi dağıtımı bende. 3. Gün o iş var. İşte son gn dinlenirim inşallah - 1 yıl
Hangi kadını yok ki? 🤪 Tatlı çok sevmem ama harika dondurma yaparım. Mecbur yiycem dondurmadan. O kadar güzel bi şeyin yanında duramam.
Sürpriz idi ama artık değil çünkü ben sürpriz sevmem hahaha söyledi eşim. İneceğiz kanyonuna gideceğiz nasipse - 1 yıl
aydından başlıyor denizliye kadar devam ediyor. dilersen aydından dilersen denizliden gidebilirsin
- 1 yıl
Evet geldim.
Güzeldi. - 1 yıl
Frig vadisi, burdur sagalassos, kırklareli longoz ormanı, nemrutta gün doğumu, erfelek şelalesi, muradiye şelalesi, sinop fiyortlar gibi gibi
- 1 yıl
Senin?
- 1 yıl
Sağolasın. Ben bugün evde çalıştım.
- 1 yıl
Teşekkür ederim size de iyi bayramlar dilerim
- 1 yıl
İyi normal.. Senin?
- 1 yıl
Ben bugün akşam Yalova'dan döndüm. Bu gece Ankara 'da kalacam. Yarın öğleden sonra Kayseriye dönecem. Salı günü mesai var. Ve bir bayram tatili daha sona ermiş olacak.😔
Hayat insana plan yaptırmıyor maalesef.. Şartlara uymak zorunda kaldım.
Senin genelde planlar öngörüler tutuyor mu? - 1 yıl
Yok işler karışıyor genelde. 🤩 Anın tadını çıkar
- 1 yıl
Dinleniyorum gibi.. İyi geldi
- 11 ay
Sağolasın. Sana da
- 11 ay
eh işte... birikenler var. halletmeye çalışacağım
- 11 ay
senin durumlar ne?
- 11 ay
Dün köfte salata vardı.
Bugün için de baharatlı biberli tavuk ve salata var.
Tatiller öyle yaa rüya gibi geçiyor
Yeniden işe dönmek çok zor oluyor - 11 ay
@saskinomayra senin davalar hep ıspartada 😂😂😂😂😂
- 11 ay
@Çapkınkurt34 yooo değil. Neden öyle düşündün? Isparta'da bi davam var
- 11 ay
Biliyorum ironi yaptım
- 11 ay
Eh işte idare eder. Sen?
- 11 ay
Hayat telaşı işte..
- 11 ay
öyle.. arada gelip takılıp çıkıyorum ben de
- 11 ay
kafama göre mola veriyorum çalışıyorum. pazar günü çalışmak için kendimi ikna etmekte zorlanıyorum.
- 11 ay
oğluşlarım... ev işleri... eşim de işe gideceğim demişti takıldım peşine
- 11 ay
yok o toplantıda şu anda. ben de anayasa mahkemesi başvurusu hazırlıyorum. ayrı takılıyoruz
- 11 ay
yarın ofiste çalışmayacağım. annemle ilgileneceğim.
- 11 ay
Yoo az önce açtım siteyi. Az dolanıyorum
- 11 ay
Çıkardık hastaneden işte hayat telaşı..
- 11 ay
Teyzem yanında kalıyor. Ben gidip bakıma destek oluyorum
- 11 ay
Aynı sitede yan Blokta oturuyor annem. Teyzem uzakta ama sırf destek için geldi sağ olsun
- 11 ay
Aynen
- 11 ay
😊 İdare eder. Senin?
- 11 ay
😊 En iyisi.. İyimser olmaktan başka çare yok
- 11 ay
Akışa bırakmak lazım.
- 11 ay
Var. İnsanlar... İnsanları sevmiyorum. 😫
- 11 ay
Hepsinin 🤩
- 11 ay
Bir süre yeter. Sessizlik ve huzurla keyifle deniz tatili iyi olur
- 11 ay
Hayat telaşı. Çok sık giremiyorum..
- 11 ay
Var tabii ama daha zamanı var
- 11 ay
Çocuklar iki haftadır okula gitmiyor
- 11 ay
evet küçük evde. büyük sokakta takılıyor
- 11 ay
sağol. :)) yorgunlukla uyku çabuk geliyor
- 11 ay
Evet tatil. Kanepede uyuklama güzel ama tutuluyor insan. Haklısın
- 11 ay
Koşturmaca. Sen?
- 11 ay
Biz eski dizileri izliyoruz. Hatırla sevgiliye başladık. Az önce bir bölüm izledik.
Sabah kahvaltı hazırladım. Yemek yaptım. Çamaşır yıkadım. Bulaşık makinesini çalıştırdım. Anneme yemek götürdüm. Dondurmanın salebini hazırladım pişirdim. Anneme gittim çarşaflarını değiştirdim ihtiyaçlarını gördüm. Eve geldim Deniz börülcesi haşladım ayıkladım. Çamaşır serdim. Tüm ev halkını yatak çarşaflarını değiştirdim. Daha önce yerleştirmeye vaktim olmayan katlanmış çamaşırları yerleştirdim. Bir kısmını kaldırmak için kenara ayırdım. Henüz onları dolap üstü kutulara kaldıramadım. Buzdolabında bazı yemekleri buzluğa kaldırdım. - 11 ay
Dondurma makinesini çalıştırdım bitince yatarım. Yarın evden çalışacağım
- 11 ay
Dondurma 2 çeşit yaptım daha da malzemem var ama işler karıştı. Afyona gidiyorum
- 11 ay
Karıştı... Hayat karmakarışık şu anda
- 11 ay
her şey karıştı.
monotonluk sever misin? ben bayılırım. standartlar belli olsun. sürpriz sevmem. dümdüz olsun. çok mu sıkıldım, bir seyahat, ufak bir tatil, biraz yürüyüş... oldu bitti işte. ama şimdi her şey karmançorman. amaaannn du bakalım adli tatile az kaldı sıkayım dişimi - 11 ay
senelik iznin ne zaman
- 11 ay
benim daha net değil. adli tatil 20 Temmuz 1 eylül arası. bu dönemde duruma göre bir tatil planlayacağız. bakalım ya nasip
- 11 ay
hayırlısı bakalım
- 11 ay
çocuklar hedef konusunda etkili oldu güzergahı eşimle birlikte belirledik. eşim çok ince ayrıntılı planlar yapar. bakalım görelim
- 11 ay
ben yurt dışı istedim. özellikle balkanlar... çocuklar doğu anadolu istedi. eşim de program yapıyor işte
- 11 ay
kayseriye gemiştim ama bi gece kaldım sadece
- 11 ay
daha belli değil :))))
- 11 ay
yok ben bi şeyi dillendirince engel çıkıyor... susma hakkımı kullanıyorum
- 11 ay
Tamamdır
- 11 ay
Berkemal. Dizi izliyoruz. Sende durum nedir?
- 11 ay
Evet haklısın
- 11 ay
Günü bazen geç bitiriyorum. Bazen gün çok hareketli geçiyor, gece erken uyumak, kayıp gibi geliyor.
- 11 ay
Dizi izliyorum. Sen?
- 11 ay
Hayır evdeyim. Karışık işler... Hayat hızlı bu aralar
- 11 ay
Ben çok hızlıyım.
Bir sürü iş yapıyorum gün içinde...
Sabah kalktım bugün geç kalktım kahvaltı etmedim. Çamaşır yıkamıştım onları serdim yenilerini attım makineye. Anneme gittim. Teyzem biraz oturduktan sonra evine gitti. Ben de biraz oturdum evime geldim. Yemek yaptım. Bulgur pilavı yaptım. Oturduk yedik ailecek. Sonra pilav, yemek, yoğurt (dün mayalamıştım) ve biraz yeşillik alıp anneme götürdüm. Ona sofra kurdum. Yedi. Bulaşıklarını yıkadım. Eve geldim çamaşırlar yıkanmış serdim. Diğerlerini topladım. Yeni çamaşır attım yıkandı. Astım kuruyanları topladım. .
Biraz dinlendim. Anneme gittim akşam yemek hazırladım. Bi iki işi vardı hallettim. Sonra evine geldim. Patlıcan çığırtma yaptım. Dondurmanın salepli karışımını pişirdim. Yeni çamaşır attım. Yıkandı astım kuruyanları topladım. Tüm çamaşırları katladım. Kocam işten geldi kahve yaptım. İçiyoruz. Çocuklarla birlikte film izliyor eşim. Ben sevmedim filmi. Dinleniyorum işte. - 11 ay
Tüm güne.. Parça parça işte
- 11 ay
Film bitti çocuklar yatıyor bi kahve daha içer uyurum.
- 11 ay
Gece yemem bişey. Kahve yeterli. 😊
- 11 ay
Ben sütlü severim.
kahve eşlik eden sevgili ile içilirse daha keyifli olur. - 11 ay
Şekeri bıraktım sütü arttırdım anca içiyorum
- 11 ay
Uyku şart
- 11 ay
Evdeyim. Yemek var ama belki yarın için yaparım. Anneme yemek götürürüm. Eşim dün gece geç geldi geldiğinde çamaşır katlıyordum bırak artık deyince çoraplar kalmıştı. Çorapları katlarım. Evi süpürürüm. Dilekçem var bi tane belki onu yazarım belki yarına bırakırım. Akışa göre...
- 11 ay
Klima var
- 11 ay
Zor biraz. Ben her gün dışarıdayım ve evde olmak bana iyi geliyor.
- 11 ay
Kanepede genelde aynı tarafta otururum ama bazen farklı olabilir.
- 11 ay
Hayır. Kahvaltı hazırladım sadece. Bi de Dondurma yapıyorum. O kadar. Sen temizlik işini nasıl hallediyorsun? Eşinle bölüşüyor musun? Ayrı mı yaşıyorsun?
- 11 ay
Anladım
- 11 ay
Uyurum
- 11 ay
Duruma göre değişir
- 11 ay
Mutfağı toparladım. Dondurmam oldu dondurucuya kaldırdım. Kahve yaptım. Eşim benim bilgisayarım son güncellemede çöktüğü için baştan kuruyor. Büyük oğlum arkadaşı ile buluşmaya gitti. Küçük oğlum playstation oynuyor. Ben de ayaklarımı uzattım. Saat 14.30 gibi anneme yemek götürürüm. Kahve iyi geldi
- 11 ay
Dondurucuda karadutlu (karadut özü ile yaptım), limonlu (yeşil limon özü ile yaptım), vanilyalı, çikolatalı, Snikerslı var. Vanilyalı azaldı, yeniden yaptım.
- 11 ay
Çocuklar çok seviyor valla bir haftada bitiyor. 😄 Başına oturuyorlar çeşit çeşit yiyorlar. Haa bi de muzlu çikolatalı var, onu da çok sevdiler.
- 11 ay
He hee evett
- 11 ay
😄 Tabiii tabii hııı hııı
- 11 ay
Yok daha külah denemedim hiç
- 11 ay
Çiğ sütü alıyıru kaynatıyorum 24 saat dolapta bekletiyorum. Üzerinde bi parmak kaymak birikiyor. Onu topluyorum kalanı da salep ve şeker ile kaynatıyorum. Türlü türlü yapıyorum sonra işte.
- 11 ay
😄🤩 Orijinal yaparım
- 11 ay
🤩 Eyvallah
- 11 ay
Eh işte.. Kolayladım gibi. Sen?
- 11 ay
Çalışıyorum valla son günlü işler birikti şimdi anneme geldim yemek verdim onu bekliyorum. Yesin eve çalışmaya gideceğim.
- 11 ay
Ya sen?
- 11 ay
Burası sıcak
- 11 ay
Uzak evet.
- 11 ay
Sabah 6'dan beri dışarıdayım. Bi iş var bakalım
- 11 ay
Yola çıktım ilçeye duruşmaya gittim merkeze geldim yakalama vardı ifade alındı serbest kaldı müvekkil. Şimdi eve dönerken hoop başka bir şey çıktı... Du bakalım nolacak
- 11 ay
Onlar beni bulacak ki para kazanayım ama bugün gerçekten yoruldum
- 11 ay
😄 Var biraz çevremiz 24 yıllık avukatım ben olsun o kadar be ya
- 11 ay
Hayır bu gece buradayım gibi
- 11 ay
Emniyetin bir birimi
- 11 ay
Bi iş için buraya geldim 🤪
- 11 ay
Var var her şey var
- 11 ay
😄 Çok anlatamıyorum şu an kritik işler
- 11 ay
Keşke onlar olsa.. Neyse bakalım hayırlısı olsun
- 11 ay
Eşim de yanımda çocuklara haber verdik. Eşim dolanıp geliyor arada ben dolanıyorum. Oturuyoruz öyle
- 11 ay
Belli değil daha. Ya nasip...
- 11 ay
🤪 Şükür halimize bee idare ediyoruz.
- 11 ay
Gözaltındakilere kumanya çıkar bize değil
- 11 ay
Neden artıklardan iyiyim 😄 ben bulurum bir şeyler buralardan.
- 11 ay
Görüşürüz
- 11 ay
Gibi... Karışık işte. Bekliyorum şu anda. Eşim ifadeye gitti ben cezaevine gittim geldim başka iş için şimdi kafede oturdum soğuk kahve içiyorum.
- 11 ay
Gittim 3 saat uyudum çıktım
- 11 ay
Yetmedi
- 11 ay
Evdeyim. Şimdi işim bitti. Sen?
- 11 ay
Eh işte... Var daha
- 11 ay
tünaydın
- 11 ay
Hayat telaşı.. Yoğunluk var. Senin?
- 11 ay
Hayat telaşı... Sen?
- 11 ay
Çookkk
- 11 ay
Evdeydim. Evi temizledim.
- 11 ay
Günaydın
- 11 ay
hayır tam değil. adli tatil öncesi biraz yoğunluk oldu.
- 11 ay
Bugün evden çalıştım. Hala devam...
- 11 ay
yarına bi dilekçem daha var. mola verdim. yarın oğlumu doktora götüreceğim oradan da gezeriz. o nedenle yarınki son günlü işleri bugünden yapıyorum.
- 11 ay
Sağolasın sana da mutlu geceler
- 11 ay
Dinlerim şimdi
- 11 ay
Şimdi çekildi 🙃
- 11 ay
Kahve içtim bitti şimdi sadece kafa dinleme zamanı 🙃
- 11 ay
Hayır pek değil. Sen?
- 11 ay
Güzel seçim
- 11 ay
türkçe rock en sevdiklerim arasında. araba kullanırken uzun yolda hareketli dinlerim
- 11 ay
Evet 🙃
- 10 ay
Dinlene dinlene dura dura 10 gün kadar sürdü. Toplamda yaklaşık 5000 km yaptık.
- 10 ay
İzmir - Ankara , Nevşehir, kayseri, Malatya, Bingöl, Bitlis, Van, Antep, Adana, Burdur, İzmir
Başka bir sefer de İzmir - Şırnak yapmıştık.
Öyle işte - 10 ay
Eşimle ortaklaşa sürüyoruz.
Önce o kullanırken ben, ben kullanırken o oturur. 😄 - 10 ay
Eşim halleder tabii ki. Mola veririz yeriz içeriz
- 10 ay
Çoook 😄 eşim çok kızıyor. Kamyonet kullanıyorum. Kamyonetin hız sınırı daha düşük. Yapay zeka hemen yakalıyor. Kaçmak mümkün değil. Ama artık daha çok dikkat ediyorum daha az yakalanıyorum
- 10 ay
Yooo binek kamyonet. Hiç kullandın mı?
- 10 ay
Evet. O zaman action sport vardı. Keyifliydi. Şimdi corando sport var. Bunun sürüşü daha güven veriyor daha çok oturuyor.
- 10 ay
Çalıştım işten çıktım şimdi eşimle oğlumun gelmesini bekliyorum. Dışarıda duruyorum öyle
- 10 ay
Anca... Bugün karışık bir gün...
- 10 ay
Hayat karışık 🤪
- 10 ay
adli tatil öncesi tüm meslektaşların hayatları karışık. perişan olduk
- 10 ay
Buralarda takılıyorum.
- 10 ay
Evdeyim ya yoğunluk bitmez
- 10 ay
İyilik sen?
- 10 ay
Al bi dondurma makinesi
Hanımına söyle yapsın - 10 ay
🍨 Buyur
- 10 ay
Bilmem.. Pek girmiyorum girsem de çok kalmıyorum...
- 10 ay
Valla elimde 1 anayasa, 3 aihm başvurusu, 1 bilirkişi raporuna beyan, 1 gerekçeli istinaf var. Bunlardan aihmler haftaya, diğerleri bu hafta çarşambaya kadar yapılmalı. Çarşamba perşembe hastanedeyim... Bi de ruh hastası müvekkilim var. Onunla ifade alımına katılacağım. Gece 2-3 bana mesaj atıyor. Atma diyorum özür diliyor gene atıyor. Yarın paralayacağım galiba. Bilendim iyice
- 10 ay
Onların dışında annem var. Toparlanamadı... 9'da baş ağrısı ile başladım güne. Anneme gittim kahvaltı hazırladım yedi bulaşıklarını yıkadım. Böyle şeyler...
- 10 ay
Hayat... Omuzlarıma yükledi bunları... Harika olmak zorunda değilim
- 10 ay
Teşekkür ederim.
- 10 ay
Tamamdır. 🙏🙏🥰
Senin planların neler? Eşinle tatile çıkacak mısın? - 10 ay
25 Ağustos izin başlangicim. Ama cok var... Yakın olmasi sebebiyle Temmuz sonu Ağustos ilk haftasi gibi Mersine kacabilirim. Haftasonuna 1 günde izin eklersem olacak. Yoksa bu sicaklarda denize girmeden olmaz.🙂
Uzun tatilde Marmaris ya da Kemer taraflari olabilir. Daha zaman var.
Seninle tatilde bir yerlerde denk gelemeyiz galiba.😊 - 10 ay
Mümkün değil. Aynı yerde denk gelsek de tanımayız birbirimizi.
- 10 ay
İyiyim ya sen?
- 10 ay
İş güç.. Haber yok 😊
- 10 ay
Hayır maalesef. Yoğunluk devam. Adli tatile tabi olmayan işlerim var.
- 10 ay
Var tabii... Mayıs ayı çok kesattı işler sonra açıldı. Ara sıra durgun oluyor ara sıra yoğun...
Senin nasıl? - 10 ay
Kolay gelsin
- 10 ay
Sektör neydi?
- 10 ay
Hıımm bana uzak bir alan. Ama bi keresinde arabuluculuk yapmıştım 😄
- 10 ay
Yok hava ile ilgili değildi. İşten çıkarılan bir işçi başvurmuştu. Heyet olarak katılmıştı şirket. Arayı bulamadım. 😄
- 10 ay
Yok yanaşmadılar
- 10 ay
Arabuluculukta çok para yok. Ben avukatlık tan kazanıyorum üç beş bişeyler
- 10 ay
Yok beee o kadar değil. Ne yapayım burada mal beyanında mı bulunayım? Kazanç söylenir mi? İdare ediyoruz şükür halimize.
- 10 ay
👍🖐️
- 10 ay
Yemekleri dolaba kaldırdım.
Anneme karnıyarık, çocuklara etli patates yemeği ve birer lahmacun yaptım. Onlar ılımış dolaba koydum.
- 10 ay
Et, balık, sebze.. Her şeyi severim.
Sen? - 10 ay
Benim en kötü özelliğim misafir sevmemem 😄
- 10 ay
Davet etmem
- 10 ay
Sevmem pek. Dışarıda buluşalım derim daha çok.
- 10 ay
az takıldım çıkacağım birazdan
- 10 ay
çok yoğundu. eve iş getirdim. 12'ye kadar çalıştım. sen?
- 10 ay
Evet geldi uykum.
Geçmiş olsun sana. Dinlen iyice - 10 ay
Selamlar
- 10 ay
Yoğun geçiyor henüz tatil başlamadı. Var daha
- 10 ay
Eyvallah
- 10 ay
Hayır büyük oğlum yattı küçük oğlum ve eşim ayakta
- 10 ay
Valla herkesin işi sorumluluğu farklı.
- 10 ay
Tabii ki sorumluluklardan kaçmaya çalışan oluyor. Ama toparlıyoruz bi şekilde
- 10 ay
Sağolasın. Çalışıyorum. Eve iş getirdim. Mola verdim şimdi
- 10 ay
Adli tatile tabi olmayan işlerim var. Onları halletmeye çalışıyorum. Ofise geçiyorum şimdi. 😫
- 10 ay
eh işte normal uzaklıkta
- 10 ay
daha var
- 10 ay
mola verdim
- 10 ay
Kahve, su.. Eve dönüyorum. Bittim
- 10 ay
İyiyim. Dışarıda oğlumla takıldık
- 10 ay
Senden naber.
- 10 ay
Ohh ne güzel.. Nerelere takıldınız ana oğul?
Güzel vakit geçmiştir.
Ben napimm.. Havalar cok sıcak. akşam da gec yattım ama senin mesajından önce galiba... Yoksa yazardım sana..
Rutin bir hayat devam ediyor. Senelik izin gelirse sehirdışı yaparım..
Baskada bisey yok.. Monoton ve yorucu..
Bugün yine ofiste misin? - 10 ay
sabah ofis, sonra adliye, sonra çarşı, şimdi ofis, sonra dışarıda bi toplantı, sonra eve geçiş yaparım
- 10 ay
Evet evdeyim
- 10 ay
Yoruldum. Sen
- 10 ay
Allah kavuştursun
- 10 ay
Hayırlı işler
- 10 ay
Uykum kaçtı
- 10 ay
Selamlar. Yolunda. Senin?
- 10 ay
Eşinden rica et
- 10 ay
Beypazarındaydık gezdik. İstikamet Bolu
- 10 ay
Bugün Gölcük yarın bakıcaz
- 10 ay
😁 Boludayız geziyoruz
- 10 ay
Hayır
- 10 ay
Bolu'da yağdı dün gece. Dün Gölcük bugün yedigöller. Yarın ya nasip
- 10 ay
Ankara'da kayınpederime. Bolu'da bir otelde. Sonrasına bakacağız işte. Tatile devam 😄
- 10 ay
Memnunlar ya.. Gündüz geziyoruz gece Cafede okey oynuyoruz.
- 10 ay
Biz dürüst oynuyoruz 😄
- 10 ay
Her daim ben harcıyorum 😄
- 10 ay
😄 Para biriktirdim bu tatil için
Gizli Üye(36-45)1 yılgül tatlısı
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel mi? Denemedim. Bi dahaki sefere bakayım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?