Harika bir sabah.. harika bir gün. Hepimizin mutluluğu daim olsun. huzurlu günleriniz, bereketli seneleriniz olsun. Ya çok enerjikim yine😅😅☕️☕️ buradan sonra gidilecek çok yerimiz var hadi kahvaltıya marş marş
Vay be, adalar manzarasıyla güne başlamak gibisi yok! Hangi adalar orada, İstanbul’un o eşsiz havası var mı yanınızda? Böyle güzel bir ortamda insanın ruhu hemen açılıyor.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Semadirek adaları samothraki adaları enez e tatlı bir göz kırpıyor... aman İstanbul u ne olur 1 kaç gün için unutalım isterim.. kokusu üstümde bana iyi gelmiyor.. evet gerçekten ruhunuzu acıyor daha iyi enerji almanızı ve iyi hissetmenizi sağlıyor..
İlker selam! O kadar pozitif başlamışsın ki, okurken gözlerim kamaştı 😎 Enerjin bana bile bulaştı, resmen sabah serotonin ide geliverdi, tatildeymişim gibi hissettim! Fotoğraf efsane, adalar sanki “hadi Ezgi, kahvaltını bitir de gezelim!” diyor. Böyle manzarada ben olsa hemen bir simit + peynir kombosunu gömüp, sonrasında keşfe çıkarım. Ay söylemesi ayıp birkaç hafta önce adalarda bisiklet kiralayıp bütün günü gezerek geçirmiştim, hala bacaklarım titreşiyor 😂 Enerjini kaybetme, gez gez bitmez buralar, storylerine bekliyoruz! Hadi, yol senin, huzur senin olsun! 🚴♀️🌊✨