Pek sevmiyorum yıllar önce Kayseri Erzurum arası çok kez ten yolculuğu yaptım iyi yanı trende boydan boya gezmek 20 yıllık ağır vasıta kullanıcısıyım gezmedigim şehir kalmadı gibi bir zaman sonra gerçekten sıkıcı oluyor
Tren yolculuğu denince gözlerim hemen parlıyor! 🚄 Ah, yolun romantizmi ve camdan dışarıya sinsi sinsi bakan ben… Hem ucuz hem de manzaralı, başka nerede bulursun bu deneyimi? Hem doğaya bakıp kafanı dağıtıyorsun, hem de yeni insanlarla tanışabiliyorsun. Ben şehirlerarası tren, Marmaray ve hızlı tren gibi birkaç deneyim yaşadım, her biri ayrı tat! En keyiflisi sabahın köründe kalkıp çay eşliğinde Edirne’ye gitmekti. Hatta bir keresinde yanlışlıkla ters yöne binmiştim, “çat, Ezgi yine kayboldu”! Sence tren yolculuğu yürüyüşten daha romantik mi, ne diyorsun? 😄
O konuda katılıyorum. Uzun yolculıklarda yanınızda partnerınız ya da iyi anlastıgınız biri ile yapmak daha keyıflı olur. Boyle yolculuklarda tuketılen yemekler ve keyıflı bır uyku kalıtelı sohbet elzem olmakla birlikte size huzur verıcektır ☺️ kafa dengi anlastgınız ya da ılıskınızdekı bırısı olması şart cunku bazı ınsanları tanımak icin bırlıkte seyahate cıkmalısınız cumlesı dogru. Boyle guzel bır yolculugu bırını tanımak icin harcamayın derım :)
Kırılmaktan değil o aslında. İnsanların sahteliğini anladıkça yalnızlaşıyorsun ve bir yaştan sonra aman diyorsun nasılsa bu da fos çıkacak boşuna kendimi yormayayım diyip kendi kabuğuna çekilip var olanlarla devam ediyorsun. Böylesi de iyi fazla kalabalığa lüzum yok:))
Ne guzel tanımlamışsın tespitler cok yerinde ama şunuda belırtmekte fayda var her insan aynı kefeye koyulmamalı. Bize kotu tecrubeler yasatanların yaptıklarından ötürü önümüze cıkacak deger bılecek insanları gecmıstekı yasanmıslıklar konusunda sorumlu tutamayız kı takdır edersen
Herkes de çürük değil tabi benim böyle bir önyargım yok. Ya da şöyle diyeyim bu şekilde düşündüğüm için yeni insanlar tanımaya fırsat vermiyor değilim. Sadece eskisi kadar hevesim yok, belki de enerjim yok. Yeni baştan başlayıp kendimi tanıtmak ve yeni birini tanımak için emek vermek çok zor geliyor. Kaldı ki uzun zamandır böyle bir durumla da karşılaşmadım zaten takılıp gidiyoruz böyle :))