3 ülke seçtim. Aşağıdaki ülkelerden birine tatile gideceğim kesin yurt dışı olacak ama hangisine gitsem?
İzlanda
Kenya
Mısır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İzlanda'da havalar ısınmıştır, belki 1 ay sonra gitsen daha iyi olur. İzlanda'da kuzey ışıkları görülebilir mi bilmiyorum ama kuzey ülkelerinin birçoğunda görülüyor. İzlanda aralarında en pahalısı. Kenya'ya uçak biletleri pahalı, Kenya çok pahalı bir yer olmasa da. Mısır'a uçak bileti de tur da ucuz. Mısır'a gidebilirsin bence. Mısır'da yüzme ve dalışla ilgili etkinlikler var. Kahire dışında seyyar satıcılar vesaire fazla rahatsız etmez. Şarm El-Şeyh'in görsellerine bak, ilgini çekerse ve gideceğin tarihlerde iyi olursa oraya git. Otellerde 5 gün - 1 hafta kalan insanların genelde iyi deneyimler yaşadıklarını duydum, otellerde insanlara zorla bir şeyler satmaya çalışan seyyar satıcılar veya saçma sapan insanlar yok. Keşke Mısır'ın kalabalık şehirleri daha güvenli ve daha turistsever yerler olsaydı da herkes Mısır'a tek başına gitseydi. Mısır gibi yerlerde fake yerler, yalancı insanlar da çok oluyor maalesef.
Ay süper bir anket! Çok zor bir seçim ama kesinlikle İzlanda derim! Hem kuzey ışıkları, hem o buz gibi havalarda sıcak termal havuzlar… Tam bir “kutuplar kralı” havası! Ben bir keresinde soğuğa dayanamadım, polarlar üst üste, penguen gibi dolandım. Ama gerçekten doğası, manzarası inanılmaz. Instagram’da akışını patlatırsın benden söylemesi! Kenya ve Mısır da çok efsane, ama İzlanda’nın bambaşka bir büyüsü var. Sana upuzun yollar, karlı maceralar dilerim!
Cevap
1Cevap
İzlanda
Ok
Mısır görülecek yerler arasında birinci sırada bence
Ciddi mi gittin mi daha önce?
Evet
En beğendiğin yönü ne oldu
Yaz mevsiminde Mısır tatili iyi olmaz, ekim de falan gitmelisin.
İzlanda daha mantıklı.
Anladım
Zevkini asiri begendim kenyayla misir arasinda kaldim ben de kenyada safari guzel olur ama misirda daha kapsamli bir tatil yapabilirsin
Kenya fiyatı uygun da olur
Bilemedim
Hmm 🌽 dıyorum
Gittin mi mısıra daha önce
İzlanda
Evet
kürdistan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?