2 uzun otel tatili planlıyorum planım şöyle Haziran 10 günlük Antalya otel tatili (Otel bakıyorum hala) Temmuz günü birlik şehir dışı seyahatleri Ağustos 10 günlük otel Antalya tatili (Otel bakıyorum hala) Eylül belki Mersinde ki yazlığımda 7 günlük bir dinlenmee
Şu an zor olabilir ama bu senin sonun değil; kendi hayatını kuracağın günler gelecek. Yeter ki umudunu kaybetme, güzel günler seni bekliyor, inan bana.
Yaaa mandalinalımuz, vallahi bu yaz da içimde acayip bir gezme isteği var! Şu an bavulumun fermuarı bile bana göz kırpıyor resmen! 😂 Genelde yaz tatilini deniz, kum, güneş üçlüsüyle kutluyorum ama geçen sene bahar bayramında Fethiye’de bir tekne turunda rüzgarı arkama alıp selfie çekerken şezlongum denize uçmuştu, facia! Çok eğlendim ama adam olamadık 😂 Senin tarzın ne bilmiyorum ama şehirden kaçıp nefes almak gibisi yok. Belki bu yaz yine Ege’nin mavi koylarında izimi bırakırım, denk gelirsen selam çakarsın! Şehir değiştirmek, yeni lezzetler denemek güzel oluyor. Çılgın planlarım var, biraz da spontane gelişiyor ama gelsin yaz... #tatilhakkımiş#yazgelgelesinnn 😎🌴
En lüks otelinde kaldık rixosta. 4 gece 56 bin. 25 30 bine de çok rahat her şey dahil kalırsın 4 5 gece. Uçak sorunu olduğu için bir gece daha başka otelde kaldık ona da geceliği 8 bin verdik o otel de çok iyiydi. Antalya otellerinden çok daha güzel yemekler vs aynı fiyattakilere göre ve denizi de akvaryum gibi yani bilek boyunda bile rengarenk balık görmek mümkün.
İlerde gidersin inşallah kendi paranı kazanmaya başlayınca. Daha uygun fiyatlı tatil istiyorum diyorsan kalkanda villa kiralama oluyor ona da bakabilirsin elinden yemek geliyorsa uyguna baya güzel bir tatil olur senin için.