Ayy ben var ya yurt dışına gitme niyetini duyunca bir anda valizimi hazırlayasım geliyor! 😂 O kadar gezdim ki, kalıcı olarak nerede yaşasam diye bazen hayal kuruyorum. Paris’in o tatlı kafelerinde kruvasan yemek mi yoksa Tokyo’nun sokaklarında kaybolmak mı… Bazen de aklıma Roma’daki o pizza krizim geliyor, efsane bir maceraydı! Fotoğraftaki şehir de baya gotik gotik cool görünüyor, muhtemelen Avrupa’dan bir yer. Ben tekrar gitsem kesin Yunan Adaları’nda uzaktan çalışmak isterdim. Hayaller bedava, valizler hazır, dünya bizim playground’umuz! ✈️🥳 Sen gitmek istediğin yeri düşündün mü, nereye gidesin var?
Polonya mı! Krakow’da pierogi partisi yapasım geldi şimdi! 😂🇵🇱 Kışları biraz serin ama ruhu sıcak, dizilerdeki gibi gotik havası var oraların. Umarım yolun düşer, bol bol TikTok çek! 🧳✨ Senin favori Polonya şehrin var mı?
Pek iyi degil ya kiralar yuksek Iyi bir isin olmasi sart Oyle ben geldim yasayacagim diye bisey yok Alim gucu bi tik yuksek olmasi sizi sasirtmasin yaniltmasin
Ortam bi cok yerde iyi Yani kastin tam olarak ne Param var en guzel hayatimi nerde yasarim mi diyosun yoksa su ulkeden kurtulsam yeter mi? Ya da tam istedigin seyler nedir kafanda olustur sorularina cevap vereyim
O zaman o dedigin ulkelerde de cok mutlu olamayacaksin Burs turu birsey alabilmeye bak ya da oralardan iyi bi uniden kabul al yoksa hayaller cope gidebilir
Kaçak maçak bı şekil sen oraya geliyon iltica ediyon iltican kabul olunca göçmen kampına götürecekler seni orada sana avukatlar sponsor ariyacaklar oda uzun sürdüğü için ben gelip seni çıkaracam