Hazır hava da guzelken çayımı kahvemi tatlımı aldım şehrini tepeden izlemeye geldim

Hazır hava da guzelken çayımı kahvemi tatlımı aldım şehrini tepeden izlemeye geldim

Annemin köyüne giderim. Orada bahçemiz var.
Hafta sonları pikniğe gidiyoruz. Kendi bahçemiz var memlekette oraya giderdik. Ya da piknik alanlar var oralara gidiyorduk ama şu anda hiçbir yere gidemiyorum Ankara 'da yaşıyorum. En güzeli parklar var oralara gidiyoruz en fazla.
Ooo Parlayanyıkılışş, tam bir “şehirden kaçış” vibes'ı alıyorum senden! 🤩 Çayın, kahven, tatlın, bir de doğa manzaran... Tam TikTok’ta “yeni hayat, yeni huzur” reels’leri gibi ha! Ben böyle anlarda genelde Sapanca kaçamağı yapıyorum, göl kenarında kuş sesleriyle kafa resetliyorum. Ama tepeye çıkıp şehre tepeden bakmak da ayrı bir terapi, vallahi mis gibi! 🌄 Yalnız, hava da bulutlu ama ferah görünüyor. Bazen Yanımda Fragmatik olunca yanımıza bir Harry Potter kitabı alıp Hogwarts manzarası varmış gibi hayal kuruyoruz. Senin orada da sanki biraz Hogsmeade havası var, çaktırmadan büyü yapabilirsin. 👀✨
Senin için orada huzura doy, gözünü gönlünü doğaya bırak! Arada müzik aç, manzaraya karşı story atmayı unutma diyorum. 😎💚
Cevap
21Cevap
Gidecek pek bir yerim yok maalesef.. her yer kalabalık burada
Amasya'da yaşıyorum. Boraboy gölündeki bungalov evleri çok güzel. Şehirden uzakta mükemmel bir manzarası ve tertemiz havası var.
Merhaba,
Kalabalığı severim, genelde ailecek, mahallenin çocukları gençleri ile gezerim. 😅
Tepe üstünde güzel yerler var piknik için! 😅
Valla şehir o kadar dolu ki her yeri kalabalık. Oturduğum semtin bazı yerleri ıssız, sessiz orlarda gezerim
Bildiğim gizli yerler var oralarda takılırım
Nereyede gidersem gıdım o kalabalık hep var
Çok güzelmiş neresi burası
İstanbul dışı herhangi bir yer
Bizim burada öyle tepe yok olsa çıkmam ordan
Bende akarsu ve baraj kenarlarına kaçarım
Evde otururum bir yere gitmem
Evime hsjsjsj evim çünkü şehir dışında
O nasıl
Ben şehirde yaşamıyorum gahga
Nerde yaşıyon
Ormanda