🌎🌍🌏
Coğrafya ile aranız nasıl?
🌎🌍🌏

Lisedeki öğretmenimden dolayı biraz geç barıştık kendisiyle🙄 Lise 1de coğrafyadan 20 almıştım. Gidip bütün sınıflarda anlatmış. 11 12de mecbur düzelttim, 12de son sınavda en iyi notu almıştım
Daha sonra kpss döneminde aslında ne kadar tatlı bir ders olduğunu anladım
Şu bir gerçek ki; her şey öğretmende bitiyor. İnsanın aslında çok sevebileceği bir ders ile arasına buzdağı girebiliyor öğretmen sayesinde.
Hem yaşadığı çevreyi dünyayı merak eder insan.
Çok normal. Aslında müfredatta yer alan konular genel olarak sıkabilir. Zor terimleri olan Jeolojik devirler gibi...
Güncel şeylerle bağlantılı olunca hem daha kolay anlaşılıyor hem de daha keyifli oluyor.
Evet...
Ve de takip için teşekkür ederim 😊🙏🏻
Ne demek, memnuniyetle...
🤗
Hiç sevmezdim sınav senemde üzerine düşünce anlamaya başladım sonra sıfırladım
Tam da sınav döneminde bu konunun üzerine düşebilmek ve anlayabilmek bir başarıdır yalnız.
Hep beni övüyorsun bak djxjs
Sen de övülecek şeyler yapıp duruyorsun benim kabahatim ne dhsjsds
Bak ya 😅 teşekkürler
Sjsjsj rica ederim, lafı mı olur 😅
Öyleyse sen böyle övülecek şeyler yapmaya devam et, ben de övmeye devam edeyim sjshshsh
Ay teşekkür ederim
Ne demek, her zaman (:
Ben seviyorum cografyami, kaderimi, d
Sehrimi...😊
Emin ol çoğu insan coğrafyasını, kaderini sevmiyor :D Tabi şehrini de
Onlar kendilerini sevmiyorlar cunku ya da bakis acilari iyiye dogru degil. Hep kotuye bakarlarsa pyle olur ztn xh
Hahah o da doğru :D Hep olumsuz yönden bakınca kendilerini de sevemezler yaşadığı şehri de. Mesela ben tüm olumsuzluklarına rağmen İstanbul'u çok seviyorum. İstanbul'dan farklı bir yerde yaşayamam gibi hissediyorum.
Çünkü İstanbul'un güzelliklerinin avantajlarının da farkındayım, görmezden gelmiyorum onları.
☺☺ eic icin tesekkurler canimm
Rica ederim, lafı mı olur? 🤗🌷🦋 Ben de çok teşekkür ederim güzel cevap için ☺️
🌺🌺🌺🌺😻😻😻😻
Cansın 🌺🌺⚘️⚘️
Cevap
4Cevap
16 yıllık eğitim hayatının her yılında olsa sıkılmayacağım bir ders diyebilirim
Coğrafya, tarih, edebiyat, biyoloji, din ve felsefe severim.
Kaçmak istediğim bir ders. En azından harita da "Bu neresi?" diye sorulsa topuklamak istiyorum 😹. Nasıl biliyorsunuz ya nerenin hangi ülke ve sınırı olduğunu?
Pek iyi değil
Olabilir, sonuçta çok karmaşık konulara sahip bir bilim dalı 😁
Heheh teşekkür ederim 😂
😊😇
Küçüklüğümden beri tarih ve coğrafyaya hep bir ilgim olmuştur.
Bayılırım ilgi alanım tam
Çok severdim
Ne mutlu sana. Peki buradan dünyayı keşfetme merakı var diyebilir miyiz?
Yay burcuyum ben zaten keşfetmeyi seven biriyim her daim
Çok sevindim :D Dilerim bir gün keşfetmek istediğin yerleri gezip görürsün. Çünkü çok güzel bir duygu bu...
Biliyorum imkanlar dahilinde inşallah görürüm coğrafyamızı sonra da dünyayı
İnşallah!
Hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?